Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bloodbowl için alıcaktım neyi eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 chaos edition değil. ama bunu alana o daha ucuz ıolayı var al yanı ps: buna 6 dolar vericeğinize gidin bi street fighter patların canavar gibi. indirimde su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sherlock holmes iyi bir adventure, klasik adventure sevene ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 XL icin alacaktım ama kotu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi kaç oyun 1 dolar geri kalan da 6 dolar yahu. Diğer oyunlarda cüzdanı ekrana fırlatan adamlar olarak dursun kenarda, en kötü birine verirsiniz. Bence bundle gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben aldım artık tek key mi yapıldı ya işimize yaramayanı veremioruz peh, uyandı humblebundle hardcore mezarcılar tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 XL güzel, failcity olayından sonra ilaç gibi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 toggie said: XL icin alacaktım ama kotu mu? Diğer oyunlar da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Blood Bowl cd key istiyor, humble bundle aciklama sayfasi da acilmiyor, napcaz? http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/1330814-blood-bowl-cd-key-instructions Tamam hallettim, vpn ile girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Kart ile sorun yaşıyorum, biri üşenmeyip banada 1 dolara alabilirse teşekkürlerimle beraber paypal üzerinden 5 lira gönderebilirim. (önce ben göndercem tl yi) Edit: reampage tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 SpiderS_DangeR said: Blood Bowl cd key istiyor, humble bundle aciklama sayfasi da acilmiyor, napcaz? http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/1330814-blood-bowl-cd-key-instructions Tamam hallettim, vpn ile girdi. steamde right click show cd key de cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 1 dolara bloodbowl yummy... Bende yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar