BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya Rambo 3 ü izliyodum adamın yanında bomba patlıyor, kolunu altından yan tarafa demir giriyor böyle o an bir parçasını çıkarıyor arkadaşları ile ayrılıyorlar (ayrılmadan önce bi arkadaşından mermi alıyor bi tane) adam arkadan ittirip içinde kalan diğer demir parçasınıda çıkarıyor sonna bıçağı ile mermiyi açıp barutunu yaradan içeri boşaltıyor (eet yaradan içeri :D) daha sonra adam eline ateş alıp yakıyo barutu içi filam ateş alıyo. Sanıırm bunu yaranın kabuk bağlaması için yaptı ama organları yanmaz mı ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet de o Rambo[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Gerçekte böyle bişi yapılabilir mi acep ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rambo yarı tanrı bilmiyomuydun?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kısa süreliğine işe yarayabilir evet ama bir süre sonra yaradan aldığı sülfür gibi patlamada oluşan zehirli maddeler yüzünden geberir sırf "bakın yaramı kapatmak için nekadar acı çekiyorum yaa yaa." yapmak için böyle şeyler koyuyorlar ya asıl öküzlük mesela dikiş atıcak okadar dikiş setini yanına alan kişi birtanede lokal anestazi alabilir yanına değilmi? atmadan önce dikişi 1 iğne yapar uyuşur orası sonra dikişini rahat rahat atıp kısa süre sonrada uyuşturucu etkisi geçer ayrıca bu iğnelerin boyutlarıda küçüktür bıçağın içinede rahat saklanır[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Chemical iş başında[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yanlız dikiş olayında şöyle bi olay var. anestezi yapıldığı zaman etkisi geçtiğinde düzenli sızlar. ama bişeyi anestezi olmadan kesebilrseniz,delebilirseniz vs. acısını bir kere çekersiniz sonrasında sinir bozucu sızıları çekmezsiniz. tıpçılardan biri gelsinde açıklasın tam olarak neden olduğunu? tam olarak neden olduğunu bende bilmiyorum ama böyle.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Nıckının anlamını şimdi çözdüm :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o kadar acıyı çekince sızlamasını hissetmiyosundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adam bayılmıştı zaten acıdan :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Herif yakınca yarayı direk öldürüyor, üstte ölü bir tabaka oluşturup açık etin havayla temasını önlüyor, böylece mikroplardan korumuş oluyor. Ayrıca Ra_d ın söylediği gibi anestezi sonrasında hem ağrı olur, hem de dikiş ardından aşırı hareket edilirse atabilir. Ama gerçekçi mi, değil. Bi kere vücudunda öyle deliği yakacak adam kriz flan geçirir acıdan, dayanılmaz öyle bir şeye. Ayrıca o patlama anında birçok zehirli gaz açığa çıktığından kötü olur heralde aman ne biliyim be delinin biri kuyuya taş atmış onu çıkarcaz diye yırtınıyoruz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya yok bizim fizyoterapist söylemişti.onun yalancısıyım. cidden maç sırasında açılan bi yara sonradan sızlamıyo.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Adam rambo. Olsun bizimde Cüney arkın abimiz war tek ba$ına 1 orduya bedel :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hakkaten ha, yemişim rambo'yu. cüney abiye bi sahnede giren okların diğer sahnede yara izleri bile kalmıyo naaber.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cüneyt abi nin kılcı kan da tutmuyor ayrıca paslanmıyorda çünkü Kara Murat tan tut Battal gazi ye kadar hep aynı kılıç[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 cüneyt abimizmi döver rambomu? e tabiki ben :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lol sizin gibiler yüzünden herhalde "bunu evde denemeyin" gibi uyarıları ekliyorlar film ve dizilere.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 O olay sadece o filmde değil de tarihi biçok filmde uygulanıyodu. Hatta tarihi romanlarda bile çok geçiyor o yöntem. Savaş şartlarında çok kullanışlı bi yöntem (tabi taa eskiden). Ama içinde barut patlatmak da pek saçma yani :) Eti yakıp suni kabuk oluşturuyosun ne güzel işte :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 evde denemeyin boyle seyler.hayır kolunuzun kopması fln bi yana apartmanı basınıza fln yıkarsınız aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: screamer, 12 Aralık 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Cüneyt abi nin kılcı kan da tutmuyor ayrıca paslanmıyorda çünkü Kara Murat tan tut Battal gazi ye kadar hep aynı kılıç niye yanlış bilgi veriyosun bu kadar cık cık cık... bi sahnede kılıc yamuluyordu. bi sonraki sahnede ise yeni bir mukavv.... yani pardon kılıc almıstı cüneyt abi.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lan adam taşlamı ne helikopter düşürüodu[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya rambo grenade launcher la havadaki F16 yı patlatan bi adam.....yani? ADAM TÜRK ANLAYIN İŞTE...:D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Matrix de de adam kurşunlardan kaçıyodu, öyle birşey var mı gerçekten? Biliyo musunuz?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 iyi de matrixte gerçekçi olma kaygısı yoktu ki.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rambonun işine karışılmaz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar