Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Soze gerek yok: http://cdn1.sbnation.com/entry_photo_images/8960015/ios4app_large_verge_medium_landscape.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 helal dencek bir kismi yok abi. Adamlar backward compatibility android gibi yapsalar cok daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu aplikasyon islami usullere göre yazılmıştır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Android'de yok abi bu; tum ICS applari Gingerbread'de calismiyor, calisan son versiyonu da Google Play'den cekemiyorsun, sideload gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kaynak var mı bu haberle ilgili ya birşey bulamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 The Verge'den aldim resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ipod4 ün imanı silkelendi yeni yazılımdan, açamıyo hiçbişeyi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Hele şükür ya. Gerçi şimdi de birileri eski versiyonların ağa bağlanmasını falan engeller, yine patlar eski ayfonlar. yapıcak bişi yok doğanın kanunu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 halal certification damgasini nasil almislar onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 obsolete olan cihazlara giydirilen laflar geri doner artik. Mantikli is yapmislar. Ayrica kirik camli ipod touch manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben bu gerge'nin 180 derece dönüş fanboylularını anlamıyorum. adam çılgınlarcasına linuxcu, bir bakıyorsun birden mac alınca çılgın apple fanboi oluyor. bimeks'ten şaşmam aga diyor, başka firmalar %98.2 indirim yapsa bile yalnızca bimeks paylaşıyor vs vs. ilginç adam, ya çok kararsız ya da NEMA NEMA diye ölüyor, bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mac nix based. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 heahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aquila said: Mac nix based. evet, felsefeleri de birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 GERGE'ye en son laf atanin agzi kirilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mac kullanim olarak Linux'e cok benziyor, kullandiysaniz anlarsiniz. Ozellikle Homebrew gibi seyleri yogun kullaninca ki kullaniyorum. Zaten Linux kullanirken yazdiklarimi okuduysaniz ben isin open source ya da free software taraflarinda degildim. Open source felsefesi daha guvenli oldugu icin tercih etmem disinda pek de ilgimi cekmedi hic bir zaman. Linux kullanirken her zaman kapali kaynak programlar da kullandim. OS X kullanim olarak Linux'e yakin cok. Permission'lar, Samba, Bash, merkezi app sistemi, POSIX uyumu; cok yakin Linux'e. Hatta yazdiklarimi o kadar okuyorsan yavas yavas Arch kullanmaktan Ubuntu'ya yoneldigimi gormussundur. Yogunlukdan dolayiydi o hep. Bu ilerlemenin mantikli asamasi OS X'e gecmekti yani. Linux bilgim de hic beklemedigim kadar isime yariyor. Ilk gectigimde cogu Linux programini derleyip kullanmistim mesela. XeLaTeX kullanirdim, buna gectim. Ders notunu zaten Markdown aliyorum ama. Hala geek geek takiliyorum yani, OS X kullanma aliskanliklarimi degistirmedi, sadece Linux kullanimini enchant etti. Gorsellik disinda tabii. Openbox'u cidden ozluyorum. Ayrica bir sey daha var. Abi, bu OS X gordugum en iyi metin editorlerine sahip yahu. Mellel Israil programi ama sosyal bilimler icin daha ustun bir sey gormedim. Tek basina tum ovguye karsilik olur bu. Fanboy'da degilim bu arada. Telefon Lumia, tablet iPad ama ondan baska tabletle Wired gibi dergileri okuma sansim yok, Newsstand agzina kadar dolu benim, ders notu ve cizgiromandan sonra ana kullanma amacim. Alternatifim yok yani. Tum ailenin bilgisayarlari da Linux, kurup yonetiyorum hepsini. Mellel gibi, Popclip gibi seyler cidden epey ovgu hak ediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar