bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 daha yeni blackwidow dramı yaşadım, yazmıştım konuşmuştuk. blackwidow sapıtınca yerin eski g15'i takmıştım, eski meski çatır çatır çalışıyordu alet. sabah çalışırken kahve döktüm, ki önceden üzerine 20 kere falan bir şeyler dökülmüştür aletin tık demedi. neyse sildikten sonra garanti olsun lan saç kurutma makinesiyle kurutayım dedim. sonuç bu : kuruttuğum makine dünyanın en güçsüz saç kurutma makinesi ve yakın falanda tutmadım gayet 35-40 cm uzaklıktaydı, maksimum 10-15 sn tutmuşumdur. bozulmamış aleti bozmayı başardım. iki sorum var: 1) g15 tuşu bulunur mu, nereden bulunur? 2) bana mekanik keyboard tavsiyesi verin, nereden alayım onu da tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 oyun oynıcayksan cm storm brown switch veya thermaltake meka g1. ikiside sahane aletler. mekanikle zaten hata yapamazsın, ısıklı msıklı fazladan tuslu veya blue switch almadığın surece fireballda satıyolar arada mekanik, onun dısında amazon falan abı istiycen gelicek ama genelde türkiyeye kapalı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pirinç koy içine. bana da bunların ses tekerleği lazım.ucundaki ufacıcık plastik kırıldığı için çalışmıyor.hatta senin klavyende varsa o bana gönderebilirsin yeni klavye alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi tuşlar eridi deforme oldu, ne pirinci asdasd bildiğim meltdown oldu tuşlar. g15 tuşu satılan bir şey değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lav mı döktün arkadaş ne kahveymiş ne makineymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 firebal bitirmiş keyboard stoklarını yok hiçbir mekanik model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ağa ne olmuş öyle fukushima yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bingildak said: abi tuşlar eridi deforme oldu, ne pirinci asdasd bildiğim meltdown oldu tuşlar. g15 tuşu satılan bir şey değil di mi? tamam o zaman diğer konuya geçelim.o ses tekerleğini bağa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ses tekerleği nedir abi gerizekalıya izah eder gibi anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 g15 centilmenlerin tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben çevirdim onu ses tekerleği diye, adı ne bilmiyorum aslında. klavyeye baktım da onda yokmuş ya http://www.gamingnexus.com/Images/Article/dezngf2743/2.jpg şu en sağdaki tekerlek lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 benim g15 böyle değildi zaten, üniversite almıştım ben 2005* falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 muhtemelen birinci nesil g15 lerdeki ses arttirma tuslari yerine bulunan tekerlegi kastediyor. Logitech den tus siparis edebilirsin, once logitech tr ye anlat durumu, yoksa avrupaya anlat. Genelde yolluyorlar, parasi neyse verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 cüce dediğin modeller için şu siteye yönlendirler beni: http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/klavye.html burada hiç alışveriş yapan var mı güvenilir midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 teknobiyotik iyide alıcağın klavye şu abi senin : http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Stealth-Mechanical/dp/B00CKJ2EZI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379412396&sr=8-1&keywords=coolermaster+quickfire bunu alıcan 107 dollar shipping dahil brown ve stealth key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 numpad'siz yalan abi hayatım excelde geçiyor numpad'li versiyonu da varmış ama stealth değil, tam olarak ne katıyor stealth özelliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 numpadliside var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 amerikadan ne kadar sürüyor aşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yok alıcağın budur bence http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Rapid-Mechanical/dp/B007VDKLLM brown ısıksız mısıksız hemde numpad'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 zipzip said: ben çevirdim onu ses tekerleği diye, adı ne bilmiyorum aslında. klavyeye baktım da onda yokmuş ya http://www.gamingnexus.com/Images/Article/dezngf2743/2.jpg şu en sağdaki tekerlek lazım bana bende içine çay döktüm, arkasındaki mazgal gibi aralıklardana zaten içine başka bir şey dökmek mümkün degil pek. Neyse garantiye verdik g15 yok diye g510 bu resimdekinden verdiler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://www.heavy-arm.com/category.php?id_category=47 abi o zaman ducky alcan, adamlara mail at türkiye de düşük gösterin de ondan sonra paypal bilmemnesi göndersinler al işte ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şunu alayım işte: http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B007VDOOBU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1379412781&sr=8-3&keywords=coolermaster+quickfire ne kadar sürer tahminen amerikadan gelmesi? ducky maki bilmediğim markalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ulan 2 güne 10 dolar dedi sevindim, amerikadaki adresim kalmış qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 onu alma abi ducky al beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar