TooRan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçen gün bir dost sohbetinde sebepsiz yere kıyamet alameti konusu açıldı.Tabii hemen Yecüc ve Mecüc denildi.Yecüc ve Mecüc için nette hep "Orta Asya'da bir seddin altında hapsolmus,her gün o seddin duvarlarını kazan fakat reislerinin "yeter bu kadar yarın sabah bitirirsiniz" dediği ve "inşallah" demediği için gece duvarın tekrar eski hale geldiği ve çıkamadıkları ve onların kısa boylu,çekik gözlü,kulak vücudlarını örtebilecek kadar büyük olan" yaratık/ırk olduğu yazıyor...Eeee...Çinliler de çekik gözlü,Japonlar da çekik gözlü,Mogollar da çekik gözlü,Kazaklar da çekik gözlü...Hatta ilk Türkler bile çekik gözlü...Yoksa hepsi uydurma mı???
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mistik Konular,Sonsuz meraklar... ...Sonunda bizi Tokmaklar. Hiç girmeyip motoru yakmayacaksın :) Bi tek işallah olayını biliyom ben. Anca geyiği çevrilir..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. [Bu mesaj Maedhros tarafından 26 Kasım 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Elf onlar, Dark elf, o yüzden çekik gözlü büyük kulaklı ve bize göre kısalar. Bir gün gece çökünce saldırıp baskın yapıp bizi kılıçtan çekip kadınlarımızı Underdarka köle olarak sokacaklar...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 elfler yapmaqz öyle şey:)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben çok pis cin çağırıyom 3 kişi olsun çağırayım hemen geliyor artık. cenabet olsam bile :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 O zaman bizim Osman abidir, vay Japon Osman vay, arkamızdan iş de çevirirmiş...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Jester Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bence yecüc ve mecüc insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 şimdi "isimlerinde bile hayır yok" diyesim geliyor ama yemiyor desem yalan olmaz. valla herşeyi yapmış olabilirler diyim. (hem isimlerinin bu olduğunu nerden biliyoruz? kendileriyle konuşmuş olan biri mi var?)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adam merak etmiş sormuş ve bunlar mı verdiğiniz cevaplar. Ayıp harbiden. edit : infernal ve mum yazmadan önce yazmaya başlamıştım onlarda sonraya kalmış mesaj ... [Bu mesaj Zopik tarafından 26 Kasım 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 E böle mistik isim olacak tabi, "Kamil ile Şuayip duvar kazıyolarmış, kıyameti getireceklermiş" desen kim inanır sana di mi?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Kasım 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mum_Chamber, 26 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: şimdi "isimlerinde bile hayır yok" diyesim geliyor ama yemiyor desem yalan olmaz. valla herşeyi yapmış olabilirler diyim. (hem isimlerinin bu olduğunu nerden biliyoruz? kendileriyle konuşmuş olan biri mi var?) Bu isim Kur'an-ı Kerim'de ve Hz.Muhammed'in(S.A.V.)hadislerinde geciyor.Bundan dolayı isimleri biliniyor...
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yecüc mecüc ne yaw?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: TooRan, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 26 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: (hem isimlerinin bu olduğunu nerden biliyoruz? kendileriyle konuşmuş olan biri mi var?) Bu isim Kur'an-ı Kerim'de ve Hz.Muhammed'in(S.A.V.)hadislerinde geciyor.Bundan dolayı isimleri biliniyor... valla ortadaki çoğu hadis kitabı yalan yanlış bilgiler içeriyor da, kur'an-ı kerim'de geçiyorsa tırsarım ve demin söylediklerimi aynı hızda geri alırım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hurafe bunlar kardeş yorma boşuna kafanı...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kuran ı Kerim de Yecüc ve Mecüc konusu çok detaylı değil benim bildiğim kadarıyla bu konulardan anlayan bir arkadaşım bana onun her hangi bir şey bile olabileceğini söylemişti[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Mum_Chamber, 26 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 26 Kasım 2004 23:31 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 26 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: (hem isimlerinin bu olduğunu nerden biliyoruz? kendileriyle konuşmuş olan biri mi var?) Bu isim Kur'an-ı Kerim'de ve Hz.Muhammed'in(S.A.V.)hadislerinde geciyor.Bundan dolayı isimleri biliniyor... valla ortadaki çoğu hadis kitabı yalan yanlış bilgiler içeriyor da, kur'an-ı kerim'de geçiyorsa tırsarım ve demin söylediklerimi aynı hızda geri alırım. Kur'an-ı Kerim'de bu kavim zararlı bir kavim olarak Kehf Suresi'nin XVIII. bendinde gecmektedir.
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: bence yecüc ve mecüc insanın kendine yakışanı giymesidir. Saçma ama yinede güldürüyo be kuzum :-) Hep de görüyorum noktasına kadar aynı yazı farklı topic saçma bi gülme isteği geliyo insana hele motoru yakma pozisyonlarındayğhsa :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kehf 18 - Uykuda oldukları halde sen onları uyanık sanırsın. Biz onları sağa sola çeviriyorduk. Köpekleri de mağaranın girişinde iki kolunu uzatmış (yatmakta idi.) Onları görseydin, mutlaka onlardan yüz çevirip kaçardın ve gördüklerin yüzünden için korku ile dolardı.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kur-an da yeri vardir . insallah demedikleri icin degil zulkarneyn iki dag arasina demirden bir engel yaparak hapsettigi icin ortadan kalktiklarindan bahsedilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 17 ve 19 a da baktım isimle alakalı bir şey göremedim ? Ayrıca Yecüc veya Mecüc diye aratınca " KAYIT BULUNAMADI. LÜTFEN TEKRAR DENEYİN " diyor diyanet işleri sitesindeki Kur-an. Bir de şu demirden dağ olayı çok tanıdık geldi bana, biraz bizim destanlardan esinlenme olmasın ? ;) Yoksa o kavim biz Türkler miydik? [signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 26 Kasım 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nihâyet ye'cûc ve me'cûc'ün seddi açılıp da her tepeden saldırdıkları ve hak olan va'd (kıyâmet) yaklaştığı vakit, işte o zaman kâfir olanların gözleri hemen dikilecek: "vah bizlere! biz bundan gaflet ettik, doğrusu kendimize zulmetmiş olduk" diyecekler." (enbiyâ sûresi: 96, 97)
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Rewendor, 26 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: 17 ve 19 a da baktım isimle alakalı bir şey göremedim ? Ayrıca Yecüc veya Mecüc diye aratınca " KAYIT BULUNAMADI. LÜTFEN TEKRAR DENEYİN " diyor diyanet işleri sitesindeki Kur-an. Bir de şu demirden dağ olayı çok tanıdık geldi bana, biraz bizim destanlardan esinlenme olmasın ? ;) Yoksa o kavim biz Türkler miydik? http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=21&I3.x=17&I3.y=11&Ayet_No=96 [yandaki menum calısmıyor...goruntu kirliligi icin özür...]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya evet su demirden dağ olayı bi destanı anımsatıyor ama benim de aklıma gelmedi ismi destanın...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Jester Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ergenekon. dağı eritir bizim malkoçoğulları destanda.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kıyamet, Yecüc Mecüc, Gizli gezegenler gibi şeyleri merak edenlere ödev: "Kıyametin Alametleri" kitabını bulun. Okuyun. Herkesin ortada konuşup durduğu kıyamet alametlerine çok farklı bir gözle bakmaya başlıyorsunuz.[signature][hline]mono - life in mono
Öne çıkan mesajlar