Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sondaki flashback yalnız orada malikaneden kaçanı daha yakından gösterdiler de junketsu giyen satsuki'ye benziyor silüet. satsuki olmasa bile terzi değil gibi. galiba terzi sırf kışkırtmak için yalan söyledi. son yarım dakkayı 5 kere üst üste çevirdim yalnız, nasıl bir gazdır o ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 son sahnede çalanı bulan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 siluet siluet bariz satsuki, ama birden fazla makas olabilir. sonucta su an goku uniform yapabiliyor satsuki, yani kendi makasi da olmasi muhtemel(kesebilmek icin kiyafetleri). belki baskasini takip ediyor olabilir o sirada. satsuki'nin yapmadigindan eminim ama. hatta ilk bolumden beri falan yapmadi havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 süper bölümdü yavaştan aydınlanıyor gizemler. tepki şu resmen http://i.imgur.com/5rquxkn.gif satsuki'nin annesinin kamui kolesiyonu var sanırım. direk dünyaya hükmediyor falan kadın. bu goku uniformaları kamui imitasyonları olabilir. satsuki, annesini alaşağı etmek için kendi ordusunu oluşturuyor gibi. bench sahneleri çok iyiydi ya. ryuko ile satsuki ally olunca çok görürüz bu sahneleri ehehe http://i.imgur.com/i13G0bQ.gif Darklight1903 said: 11 yalniz nudisto biicu bayagi matoi'yi vuracakti. adam kendi dedi kontrolden cikiyor falan diye. sanslarina daha buyuk isim geldi. noodeesto beech hangi tarafta yer alıyor hala muallak gibi. gerçi satsuki ile ryuko birbirlerini yok etmemeleri için uğraşıyor gibiler. ryukoya elite four ile dövüşme falan demişti, aikurou. senketsuda venom olayı gerçekleşebilir ondan korkuyor olabilirler. 2 tane 3-star life fiber absorb edince mermi hazırladılar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sam said: sondaki flashback yalnız orada malikaneden kaçanı daha yakından gösterdiler de junketsu giyen satsuki'ye benziyor silüet. satsuki olmasa bile terzi değil gibi. galiba terzi sırf kışkırtmak için yalan söyledi. son yarım dakkayı 5 kere üst üste çevirdim yalnız, nasıl bir gazdır o ehu. bence de orda sinirlendirmek istemiş olabilir. birden çok scissor blade var da olabilir. satsuki olmazda annesidir diye tahmin ediyordum ben. junketsuyu satsuki daha önce giymedi ki. yalnız makaslar eşleşiyor. http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/650675/2/stock-illustration-650675-scissors-series-3-cloth-scissors.jpg birde mavi falan çıkar sanıyordum ben öteki yarısının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 darklight evet yok bence de o öldürmedi, hatta öldüreni kovalıyor olabilir filan orada bence de asıl katil gösterilmedi. bu son bölümde gösterilen makasın sapı, rengi de zerre benzemiyor bizim makasın parçasına. dediğin gibi birden fazla makas var herhalde. satsuki "geliştirilen bir silahtı" demişti, tek olmaması doğal. terzide hatta birden fazla bile olabilir işi gereği ehu. hatta önümüzdeki bölüm yarısını da çıkarıp bütün formundayken kullanırsa şaşmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kaçıncı bölüme gelince içimizden "öldür la öldür" diye okumayı atlatabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 su lisenin en guclusu benim olaylari gecse de esas konuya gelsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 liseli4lyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Shit's gettin' real folks. Makas farklı yeaa diyenler için counter argument: http://i.imgur.com/xFTKI9D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 evet makas uyar da trollenmeye müsait bir durum heh. xenus sen de haklısın ben öyle düşünmemiştim makası, öyle düşününce uyuyor. ama yine de ben terzinin dediğini direkt kabullenmedim devamını görene kadar. evet bu üniformalar dediğin gibi taklit büyük ihtimalle, yüzdeyi arttırmaya çalışıyorlar filan beceremiyorlar vs. terzi dedi zaten dikişler zayıf filan diye ehu. inumuta'nın laptop'a çarpınca fıttırması çok iyiydi ahah. içimizden biri inumuta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arcane said: kaçıncı bölüme gelince içimizden "öldür la öldür" diye okumayı atlatabiliyoruz? bölüm 1 dakka 3. bekletiyorsan büyük ayıp ediyorsun, soğutulacak ziyafet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kadının gardırobu fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o zaman sorun bende 5 bölüm izledim çünkü eheuh. kalanını sonra bir ara toptan izlicem diziler ara verince falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hepsini birden izle de awsum overdose'dan git sonra. tek bölümde bile tansiyon, nabız filan hepsi duman oluyor. buz gibi salonda izledim böyle ellerim donmuştu, bölüm bittiğinde salonu ısıtmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Xenus said: noodeesto beech hangi tarafta yer alıyor hala muallak gibi. gerçi satsuki ile ryuko birbirlerini yok etmemeleri için uğraşıyor gibiler. ryukoya elite four ile dövüşme falan demişti, aikurou. senketsuda venom olayı gerçekleşebilir ondan korkuyor olabilirler. 2 tane 3-star life fiber absorb edince mermi hazırladılar falan aynen, ben de boyle dusunuyorum. ama sonunda ally olacaklar gibi. rival allies tarzi bi' klise yaparlar bence. Sam said: darklight evet yok bence de o öldürmedi, hatta öldüreni kovalıyor olabilir filan orada bence de asıl katil gösterilmedi. bu son bölümde gösterilen makasın sapı, rengi de zerre benzemiyor bizim makasın parçasına. dediğin gibi birden fazla makas var herhalde. satsuki "geliştirilen bir silahtı" demişti, tek olmaması doğal. terzide hatta birden fazla bile olabilir işi gereği ehu. hatta önümüzdeki bölüm yarısını da çıkarıp bütün formundayken kullanırsa şaşmam ben. makas evet cunku rengi falan farkli makasin. hani modaci tribini anlarim rengarenk olur da, genelde geylerle bagdasiyor o sistem, o yuzden kizin taraflari farkli renkli makas kullanacagini dusunmuyorum. cikardigi makas kendi makasidir. satsuki'nin de makasi vardir, bizim ryuko'nun makasi da ayridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sondaki Flashback + 8. Bölüm Flashback sahnesinin daha uzun versiyonu 8. bölümde vardı. Kaçan katil de saç tipi filan Satsuki ye benziyor ama onu seyirciyi yanıltmak için yapmışlardır diye varsaymıştım ben^^ Makas ta farklı gibi. Diğer parçası da Ryuuko nun makası gibi kırmızı. http://i.imgur.com/duGlG8n.png Hatta hemen arkasındaki sahne şu: Makas şekilleri de tutmuyor. http://i.imgur.com/zK2B6G4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arcane said: kaçıncı bölüme gelince içimizden "öldür la öldür" diye okumayı atlatabiliyoruz? Kiru ra Kiru diye okumaya başlayınca direkt atlatıyorsun ^^ Kill la Kill (キルラキル) キル = "kiru" = To kill 着る = "kiru" = To wear 切る = "kiru" = To cut (multiple kanji variations) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oo shadowfury bir SEN! İ! SOOŞİTSÜ! çekti ehu. yapma etme arcane, şu geyik bir anime nedir bilmeyen güncel başlıklar kanserlerinden bir de bonecrusher'dan geldi ehu. ekim'de bırakmış olman lazımdı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 WOOP WOOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 olmadi link. KISAMAAAAAAAAAAAAAA of abi bagirirken agzindan kan gelmesini tekrar tekrar izliyorum. gordugum en iyi sinirlenme sahnelerinden biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ShadowFury said: Sondaki Flashback + 8. Bölüm Flashback sahnesinin daha uzun versiyonu 8. bölümde vardı. Kaçan katil de saç tipi filan Satsuki ye benziyor ama onu seyirciyi yanıltmak için yapmışlardır diye varsaymıştım ben^^ Makas ta farklı gibi. Diğer parçası da Ryuuko nun makası gibi kırmızı. http://i.imgur.com/duGlG8n.png Hatta hemen arkasındaki sahne şu: Makas şekilleri de tutmuyor. http://i.imgur.com/zK2B6G4.png ben hala şöle bişey bekliyorum twist intensifies http://i.imgur.com/JW4Y0Y1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 darklight +111 Jim_E_Rustler said: WOOP WOOP 4chan hotlink BENİ HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATTIN CİMİRASTRARU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 YATAKTA TEPINIYORUM DEVAMINI GETIRINADASO2O22002 NIYE ORADA BITTI FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar