blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 rüştüyümü dövmüştü fenerliler tesislerde?neydi o?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Cami actirip agzina cift ayak girmisti ayinin biri
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 geçen yıl burakla cr7'yi karşılaştıranlar vardı bak biden hatırladım sdfsd
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://i.capsspot.com/s/21/9/636497.gif HAHHAHAHA
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi futbol bölümü epicmiş ya sabah sabah iyi yarıldım dfk ronaldonun son golü içimi cızlattı lan kaleciye yazık
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bu arada gs bitti demeden hiçbirşey bitmiyodu ya, merak ettim.. bitti dediniz mi lan, devam mı yoksa?
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 beşiktaşlıların ve fenerlilerin sevinmesi çok ilginç lan sanki tromso ye felan 6 yedik :D burda şampiyon olmuş gibi sevinen beşiktaşlılar bakalım pazar günü patiye girecekler mi :)
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tromsoyada elenmedimi gs abi haha
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi beşiktaş macıyla ilgili atıp tutmasak ya sonra onlar atınca iyice tutmak zorunda kalıyoruz.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 fizban said: bu arada gs bitti demeden hiçbirşey bitmiyodu ya, merak ettim.. bitti dediniz mi lan, devam mı yoksa? http://www.youtube.com/watch?v=Y-iuESgRUjk
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ahahahah rıdvan (y) bu arada burak yılmazın küfür ettiğini nasıl anladınız şu videodan, oha lan helal. http://www.youtube.com/watch?v=EpeCmlxdlSM
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bu videoda anlaşılmıyor ama maçı izlerken çok net ağzından okudum ben ya. direk belli oluyordu.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ahaha sözlükte gördüm: gs 1 dolar 2 euro 3 rabia 4 benzin 5 real 6 ios 7
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Skora filan fazla takılmamak lazım, CL'de rakipler affetmiyor zaten, FB'de gidip 6 yedi, içeride 5 yedi, BJK 8 yedi filan. Bunlar daha olacak yani... Bizdeki sıkıntı haftalardır geleceği gözüken bu olaya hiç bir önlem alınamaması. BJK topiğinde yazmıştım Bursa zor deplasman dedik hikaye, çatır çatır topunu oynayınca sallıyorsun 3 tane, Es-Es zor deplasman dedik, FB içeride yürüyerek top oynamadan kazandı, e Antalya şansızız dedik falan filan. Real maçı farklı olacaktı hani? E peki biz haftalardır olmayacağı belli olan bu taktik ve diziliş ile, ne bekliyorduk ki bu maçtan? Bu yüzden bu maç tokat gibi olmuştur hem Terim'e, hem futbolculara. Ligdeki takımlar o kadar dandik olduğundan bize bu tokadı atacak takım yoktu ancak işin gerçeği geçen seneden beri top oynamıyor bu takım. Ciddi bir sistemsizlik, tamamen iyi oyuncuların gününde olmasına bakan bir kaos futbolu var. Terim ilk sene şampiyon yaptığında mücadele eden, basan, yardımlaşan bir kadro kurmuştu ve hakkıyla çok da iyi oynayarak şampiyon olmuştuk. Kadıköy'de Fener'in efsane balı olmasa o maçı alacaktık mesela, haketmiştik. Ancak FT hep dediğimiz gibi elindeki malzemeyle maksimum verimi çıkarmasına rağmen 0'dan birşeyler üretmek konusunda yetersiz. Kafasında belli bir plan, sistem olmadığından ona göre transfer yapamıyor. Yerli beğenmiyor mesela. İlla isimli olacak, yıldız olacak. Çünkü kafasında futbol planı yok. Ben çift forvet oynarım, baskılı oynarım, 2 yerim 3 atarımla olmuyor maalesef. Biz Real'e 2 forvet oynarız, biz GS'yız, korkmayız demek seni iyi TD yapmıyor, aksine futbolun taktik kısmından pek birşey anlamadığını gösteriyor. Barnabeu'da 3 yedik, burda da yiyebilirdik bakmayın ama mucize oldu. Her zaman olmuyor işte. Demek ki senin bir futbol planın yok. Yıldız adamlar alacaksın bol hücumcuyla ve atak futbolu oynayacaksın. 2 yıldır kontra ataklarda bu takımın ne kadar kötü olduğu ortada, bugün dünyada bunu yapabilecek en iyi takımla oynuyorsun, ama orta sahanda tek hamlelik Engin, maç fiziği yetersiz Selçuk (ve 4-3-1-2 oynayarak onu sağa atıp tamamen öldürüyorsun) ve kanadı olmayan, dinamik 3 oyuncunu da yedekte oturtarak başlıyorsun. Ben sanmıyorum ki GS öne geçseydi de bu maçı alabilirdi. İlk 15-20 dakika gazla, seyirciyle, ev sahibi avantajıyla biraz daha üstün gözükmek normal. Ama bu diziliş ve oyuncu yapısının bireysel hataya zorladığını görmek zor değil. Eboue'nin artık ileri geri o kadar kolay gelemeyeceği belliyken bütün bir kanadı ona emanet edersen ben Eboue'ye kızmam. Yardımı Selçuk mu yapacak sağ iç mevkiinde oynarak? Selçuk'un böyle bir özelliği var mıdır? Orta sahada toptan kaçacak Engin, her an top kaptırma riski olan Sneijder ile Melo sorumluluk alırken bireysel hata yapmaması imkansız çünkü topu atabileceği adam yok, GS oyunu yayamıyor ki zaten kalabalık olan ortada iyice sıkıştırıyor. GS topiğine 2 hafta önce yazdık GS nasıl hücum edeceğini bilmiyor bir planı yok diye. Mesela FT hani en büyük özelliği otoritesi vs diyoruz, da kardeşim bütün frikikleri hala niye Drogba kullanıyor. Takım korner atmayı bile bilmiyor, topun başında ceza sahasına topu yetiştiremeyen Engin ve Sabri (Antalya maçı-2 kere attı, 2 si de yetişmedi) var. Yani bunlar o kadar önemli detaylar ki. Fatih Terim'in 2 yıldır oturtamadığı bir sistem var ortada ve bu sene transferler yetersiz olunca, oyuncular formsuz olunca kabak gibi ortaya çıktı bu. Engin 2 sene önce iyi oynamış olabilir, Hamit 15189108 sene önce iyi top oynamış olabilir, Aydın 8 sene önce Konya'ya gol atmış olabilir, E. Çolak 3 sene önce FB maçında süper oynamış olabilir de e kardeşim bu adamların şu an için yetersiz olduğu taa en başından beri belli değil mi. İnşallah tokat gibi olmuştur ders alır diyeceğim, ama FT'le uzun vadeli düşünmek sanıyorum yanlış bir hamle kulüp açısından. Çünkü bu takım elbet toparlanacaktır, ama Ocak'ta veya yazın yapılacak 2-3 saçma transfer ile bu döngü devam edecek gibi duruyor. En kötü CL rüyası zaten bittikten sonra ligde birşekil toparlanır GS, ama gerçekten herşeyin tek bir adamın egosunun kontrolünde olması hoşuma gitmiyor...
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ya birisi de demiyorki takım bu dizilişle ilk kez oynadı?
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Takım haftalardır 4-3-1-2 oynuyor nasıl ilk kez oynadı. Sneijder ve 2 forvet oynadığında başka biz diziliş yok zaten..
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 4-3-2-1 de selçuk bildiğin eriyip gidiyor zaten formsuz 3 lü orta sahada dahada kayboluyor.bence illa şınayderde oynayacaksa 4-2-3-1 yada 4-4-1-1 oynayalım.bana kalırsada 4-4-2 ye geri dönelim hazır elimizde amrabat ve bruma gibi kanatlarda var iken baya etkili oluruz
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 aasdafadsa http://img.internethaber.com/other/fotomac%CC%A7-galasaray-real-madrid-6-1-mans%CC%A7eti.20130918100012.jpg
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Theridone said: ahaha sözlükte gördüm: gs 1 dolar 2 euro 3 rabia 4 benzin 5 real 6 ios 7 Metin 2 abi. Lutfen dolar yerini bilsin
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 fizban said: Of 6 yedikten sonra sikeci kuslar diye aglamak... Tabi "6" yiyince anilar depresti. Hata cok net: transferler. Drogba nin sakatlik ciddi degilse direk kizaga cekilmesi lazim burak'in. Ciddiyse zaten ggnormk. Ya biraz mantık. Hala 6 da azizkafanız. Gruplarda "0" çekip şanlı tarihine koca bir başarı yazdıran takım tek maçlık skorla maytap geçiyor. Sonra biz azizci değiliz. He gülüm he. Sen o CL maçını 3 yıl sonra göreceksin. Buna ağla bence. GS bozar seni.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 biz sana 0 puanla dalga geçme demiyoruz ki sen de geç
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Maçtan geldim Ankara'ya. Öncelikle lafım şu 4-5'den sonra stadı terkeden taraftara laf atan kendini bilmezlere. Seyrantepede kaç maç izlediniz bir onu söyleyin? Haftasonu maçlarında bile o staddan çıkmak metroya binmek vs zulüm oluyor. Hele ki ertesi günü iş var ve insanlar hali ile 4-5den sonra moral bozukluğu ile çıkıyorlar staddan bari metroda tecavüze uğramayalım diye. Ben mesela otelim saat 1:30'da anca varabildim 90. dakkada maçtan çıkıp. Stadın yollarının vs adam gibi yapılmaması dolayısıyla galip olduğumuz, berabere olduğumuz lig maçlarında dahi insanlar bitime 4-5 dakika kala çıkıyor ki evimize rahat gidebilelim diye. Bilmeden bazı şeylere bok atılmasın. Maç ile ilgili ise ilk yarım saat cidden iyidik. Ancak şu var ki ilk yarım saat çok baskılı oynadık ve hali ile fizik olarak bittik. Eee bunun sorumlusu tabi ki teknik ekip. Sen koca bir yaz ne yaptın da bu adamlar bu kadar kondisyonsuz hepsi patates gibi. Teknik ekibe sorulacak tek şey bu değil tabi ki. Transfer yanlışları, hatalı kadro yapılanması vs bunlar hep Terim'in sorumluluğunda olan şeyler. İlk 2-3 gol zaten direk bireysel hatalardan geldi. Bu kadar üst düzey bir maçta bu şekilde hataları zaten affetmezler. Biz de iki maçtır önümüze gelen onlarca pozisyonu değerlendiremeyelim. Adamlar geldiği gibi tıklatıyor acımıyor. Oyuncu performansı olarak cidden tüm takım kötüydü. Melo'nun bir sorununa kimse değinmiyor. Adam karşı atak geldiğinde resmen geri koşmuyor. Hafif tempo ile geliyor. Hani hatasından dolayı değil bu dediklerim ancak Antalya maçında da Staddan çok rahat görünüyor bu. Burak zaten dünyaları kaçırıyor. Neden başüstü takımların adamı istemediği rahatlıkla belli oluyordur. Defans hattına değinmeye gerek yok. Birbirleriyle neredeyse hiç beraber oynamamış adamları böyle bir maça çıkartırsan olacağı bu tabi. Bir tek garibim Muslera'ya üzülüyorum. Uzun zamandır kötü gidiyoruz ve bir yerde patlamamız gerekiyordu ki çok net patladık. 3-4 yeseydik bazı şeylerine farkına varılmayabilirdi ancak bu yenilgiden sonra bir şeyler değişir belki.
Öne çıkan mesajlar