Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Galatasaray-Real Madrid 17.09.2013 21:45 Star Tv

blackhavvk

Öne çıkan mesajlar

said:
Drogba'nın açıklamaları:
Real Madrid'i daha önce yendik. Yine yenecek güce sahibiz. Bir önceki galibiyetimizi gol yemeyerek geliştirebiliriz. Grubun favorilerinden biriyiz. Takım olarak iyi futbol oynamalıyız. Güçlü rakiplerimiz var ama maç sahada oynanıyor. İyi oynayıp kazanmak ve gruptan çıkmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde umuyorum çok fazla gol atarım. Ama önemli olan takımım kazansın; ben gol atmasam da olur. Benim istatistiklerim önemli değil, önemli olan bunların sonuca yansıması. Hoca ile koridorda karşılaştık ben onun tişörtünü o da benim tişörtümü imzaladı.

Terim'in açıklamaları:
"Real Madrid'in favori olduğu bir grupta oynuyoruz. Her maçı bulunduğumuz konumdan daha yüksekte oynamak zorundayız. Ümit ederim çift haneli puanlara ulaşırız. O zaman şansımız artar. Gruptan çıkmak için çift haneli puanlara ulaşmayı umuyoruz. Tercihimiz hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde iyi neticeler almak tabii ki. Geçen sene oynadığımız Real Madrid maçı eleme maçıydı, grup maçı değildi. Son maçı güzel bitirmiştik. Real Madrid'in çok güçlü bir kadrosu var ama biz Arena'da bu maçı kazanmak istiyoruz. Yarınki maçta olası bir kayıp, gruptan çıkamayacağımız anlamına gelmiyor. Her zaman rakamlar önemli değildir, bazen yürek önemlidir. Jose Mourinho yakın arkadaşımdı, her antrenör farklıdır, Carlo Ancelotti'ye hayırlı olsun."

"Sahamızda büyük zaferlere imza attık. Kimse buraya rahat gelemez. Geçen sezon Madrid'deki ilk maçta iki penaltımız verilmedi. Buradaki ilk gol de ofsayt. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonunun en çok dikkat çeken takımıydık. Kimseye kolay teslim olmayız. Türkiye'deki maçlar için böyle rahat konuşmam. Herkese saygı duyuyoruz ama biz de saygı duyulacak bir takımız. Maça farklı bir taktik dizilişle çıkabiliriz. Bruma'nın 90 dakikalık durumu yok. Milli takım arası Bruma'ya çok iyi gelecektir. Maça farklı bir taktikle çıkabiliriz. Antayaspor maçında Emre ve Amrabat'a gösterilen tepki anlık bir tepkiydi. Yarın taraftarlarımızın yapacağı koreografi dünyada günlerce konuşulacaktır. Böyle taraftarın oyuncusunu alkışlayan bir görüntü çizeceğinden eminim. Kendilerinden bunu rica ediyorum; çünkü herkes Galatasaraylı. Onlara çok ihtiyacımız var. Yarın umarım güzel bir akşam olacak."

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/878198-kimse-buraya-rahat-gelemez

Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

said:

Drogba'nın açıklamaları:

Real Madrid'i daha önce yendik. Yine yenecek güce sahibiz. Bir önceki galibiyetimizi gol yemeyerek geliştirebiliriz. Grubun favorilerinden biriyiz. Takım olarak iyi futbol oynamalıyız. Güçlü rakiplerimiz var ama maç sahada oynanıyor. İyi oynayıp kazanmak ve gruptan çıkmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde umuyorum çok fazla gol atarım. Ama önemli olan takımım kazansın; ben gol atmasam da olur. Benim istatistiklerim önemli değil, önemli olan bunların sonuca yansıması. Hoca ile koridorda karşılaştık ben onun tişörtünü o da benim tişörtümü imzaladı.

Terim'in açıklamaları:
"Real Madrid'in favori olduğu bir grupta oynuyoruz. Her maçı bulunduğumuz konumdan daha yüksekte oynamak zorundayız. Ümit ederim çift haneli puanlara ulaşırız. O zaman şansımız artar. Gruptan çıkmak için çift haneli puanlara ulaşmayı umuyoruz. Tercihimiz hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde iyi neticeler almak tabii ki. Geçen sene oynadığımız Real Madrid maçı eleme maçıydı, grup maçı değildi. Son maçı güzel bitirmiştik. Real Madrid'in çok güçlü bir kadrosu var ama biz Arena'da bu maçı kazanmak istiyoruz. Yarınki maçta olası bir kayıp, gruptan çıkamayacağımız anlamına gelmiyor. Her zaman rakamlar önemli değildir, bazen yürek önemlidir. Jose Mourinho yakın arkadaşımdı, her antrenör farklıdır, Carlo Ancelotti'ye hayırlı olsun."

"Sahamızda büyük zaferlere imza attık. Kimse buraya rahat gelemez. Geçen sezon Madrid'deki ilk maçta iki penaltımız verilmedi. Buradaki ilk gol de ofsayt. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonunun en çok dikkat çeken takımıydık. Kimseye kolay teslim olmayız. Türkiye'deki maçlar için böyle rahat konuşmam. Herkese saygı duyuyoruz ama biz de saygı duyulacak bir takımız. Maça farklı bir taktik dizilişle çıkabiliriz. Bruma'nın 90 dakikalık durumu yok. Milli takım arası Bruma'ya çok iyi gelecektir. Maça farklı bir taktikle çıkabiliriz. Antayaspor maçında Emre ve Amrabat'a gösterilen tepki anlık bir tepkiydi. Yarın taraftarlarımızın yapacağı koreografi dünyada günlerce konuşulacaktır. Böyle taraftarın oyuncusunu alkışlayan bir görüntü çizeceğinden eminim. Kendilerinden bunu rica ediyorum; çünkü herkes Galatasaraylı. Onlara çok ihtiyacımız var. Yarın umarım güzel bir akşam olacak."

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/878198-kimse-buraya-rahat-gelemez

Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin çok zorlarsa en azından 1 puan alabileceğini hatta kazanabileceğini düşünüyorum ben

RM kağıt üstünde geçen yıla göre daha kuvvetli ama halen Ancelotti kafasındaki oyunu oynatamıyor. Mourinho'nun ceza kesici RM'si yok. Eksikler ise işin bonusu zaten

Zaten RM-Juve maçlarından puan çıkartabileceği tek maç bana kalırsa bu maç, çıkartırsa harika olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce canlı yayınladı trt spor ftnin basın toplantısını, yemek yerken izledim. Resmen mağlubiyet için yol yaptı. Bruma da ilk 11de olmayacakmış boşuna heveslenmeyin, 90 dk çıkarıcak kondisyonu yokmuş.

Adamın şu kondisyonu hakan baltanın gökhan zanın en match fit olduğu günden daha iyi olabilir aqü.

Emre çolağa engine maçta çok sövdüler diye hem kendisi hem onlar çok üzülmüş. Sen real madride karşı da ilk 11 çıkar onları o zaman görücen asıl sffsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

villareal maçını izledim de, real bildiğin halı saha maçı oynuyor.topu alan yardırıyor öyle, ronaldo querasma gibi çizgiye inip bilek hareketleri deniyor falan fişman.açıkcası sadece oyuncuların ismi ve real madrid markası korkutuyordur insanları.yoksa madrid te bi numara yok.

madridde ben bişi göremedim,ama neticede madrid dir bu.ronaldo gibi atletik bir adamı var 10 sn de sahanın diğer ucundan gelebiliyor.

gs temkinli oynar gaza gelmezse kazanır gibi geliyor.1-0 2-1 zor değil ama tribün gazına gelmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kesin ya star reklamını yapıor starda diye

ibnelik yapmazlar heahlde sdfs

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçı 21:45'ten itibaren Star TV'den naklen yayınlanacak.

http://www.gsgazete.com/futbol/rmadrid-maci-hangi-kanalda-h2280.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...