screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bi de eboue yeter ya. hakkaten sabri oynasın bari kendini yere bırakmaz.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çare can özgür ya bugun u19'da beğendim. sağlam sağ bek
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 umut + burak + drogba iş yapar... ama onun için 3 sene önceki sneijder lazım. ilk geldiği zaman ki gibi oynayan melo lazım... saçma sapan hatalar yapmayan dany lazım...riera lazım... ve normal oyununu oynayan selçuk lazım... ikinci yarı galatasaray toparlar ve en azından beraberliği kurtarır diye düşünüyorum. yalnız burak gerçekten golcü olmuş arkadaş.ne beşiktaşta,ne fenerde böyle değildi bu çocuk.torinolu şabanı yere göğe sığdıramayanlar bence burak'ın büstünü dikmeliler.çok beğeniyorum çocuğu.şu kendini ceza sahasına girerken atmalardan vazgeçerse tam süper olacak.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Yani Real'de de birşey yok bakmayın, ama o kadar fazla oldu ki mesela Eboue sağdaydı, bindiren Sabri mabri gibi biri olsa deli gibi pozisyon olacak. Ortada al gülüm ver gülüm, yahu ortadan delip mi gol atacaksın Real'e. Solda Arbeloa var kullan mesela o kanadı. Yardır Eboue Sabriyle. Sneijder Engin Selçuk şu an ne oynadıklarını biliyorlar mı, geziniyorlar ortada. Uzun top at Drogba alsın.. Ancelloti çok iyi bir TD olmadığından geç çözdü ileride bize basınca topla çıkamayacağımızı çünkü oyunu genişletmek diye birşey yok GS takımında. Yani, kaç maç denedin olmadı şu aptal taktiği, illa yer açılacak Sneijder'e, Drogba'ya. Şu maç evinde baskı kuracağın kanatlara deli gibi inmen gereken maç. Geçen seneki Real maçında attığın gollere bir baksana...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sabri kurtarıcı olmuş ya vay ki vay
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Engin maç başından beri hiçbir şey yapmıyor, onun yerine bir adam şart. Amrabat veya Bruma çok ofansif, daha ortaya yönelik Sabri var, Eboue'yi derahatlatır, daha kanada yakın olunca Selçuk da göbeğe geri gelir. Sağ bölgede kayboluyor yoksa Selçuk.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 real'e karşı comeback geleneğimiz olduğundan ümitliyim ben ya. ama işte kendi aptallığımıza yeniliyoruz hep. ligde ve şl'de yedğimiz bütün golelr böyle mal mal. üstüne bi de cenabetiz gol atamıyoruz.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Genel olarak oyunda iyi olduğumuzu da pek düşünmüyorum evet golü yiyene kadar gaz başladık ama sistem bir yerde elbet çöküyor. Gaz 15-20 dk sürüyor, birşeylerin değişmesi lazım... Ortada Engin-Sneijder-Selçuk'un olması hakikaten birşeyi değiştirmiyor. Gerekirse sola çekersin Amrabat'ı, sağa Sabri'yi dönersin tek forvete. Benim anlamadığım çift forvet olunca GS daha çok pozisyona giriyor diye birşey yok. En azından bu sene, bu taktikle yok. İlk maç bu maç değil ki 4-5 maçtır böyle...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sabri kurtarıcı olmuş ya vay ki vay yav ben onlar dalga geçiyor sandıydım?!?!
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sabri icin aglayanlar var lan ahah super
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 selçuk şahini öve öve bitiremeyen adam sabri'yi mi beğenmio lan
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Rewendor said: Engin maç başından beri hiçbir şey yapmıyor, onun yerine bir adam şart. Amrabat veya Bruma çok ofansif, daha ortaya yönelik Sabri var, Eboue'yi derahatlatır, daha kanada yakın olunca Selçuk da göbeğe geri gelir. Sağ bölgede kayboluyor yoksa Selçuk. Abi kendi sahanda yeterli ofans yapmayacaksan nasil mac kazanacaksin ki?
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sabri kurtarıcı değil ama sistem içerisinde şu an dinamizmiyle kanattan yardıracak tek adam o. Dikkat ederseniz Selçuk filan gitmek zorunda kalıyor oraya, böyle bir anlayış yok yani.. Çek sağa Sabri'yi koy ortaya Selçuk'u, çıkar forvetlerin birini al Amrabat'ı, mis gibi işte...
cabot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 eboue'nin şu aptallığı yüzünden kaçıncı kez yedik aynı tip golden. Chedjou da önünü kapatmamış saçma bi şekilde yanda beklemiş.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 @red aga,sen gerçekten selçuk şahinle sarbi reizi mi karşılaştırıyorsun?
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 frikik den gol gelir mi dronba yok
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 SeaGle said: Abi şu pozisyonların yarısını başka bi takım bulsa 2-1 olurdu maç şu an. Atamayana atarlar
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 selcuk atarsa gelebilir, zaten niye drogba atıyoki selcuk varken
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Melo inanılmaz kötü tanıyamadım. Cenabet falan mı bu adam !
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Real gs yi sallamayıp çalışmamış bile sanırım. Karşımızda çaykur rize spor var sanki.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Esh said: Rewendor said: Engin maç başından beri hiçbir şey yapmıyor, onun yerine bir adam şart. Amrabat veya Bruma çok ofansif, daha ortaya yönelik Sabri var, Eboue'yi derahatlatır, daha kanada yakın olunca Selçuk da göbeğe geri gelir. Sağ bölgede kayboluyor yoksa Selçuk. Abi kendi sahanda yeterli ofans yapmayacaksan nasil mac kazanacaksin ki? yeterince ofans yapıyoruz zaten, fazlasıyla pozisyonumuz var, gole çeviremiyoruz. Sorun ofans yapamamak değil. Gereğinden fazla ofans adamıyla çıkıp geriyi boşaltmak yenilgiyi getirir. Zaten çift forvet + 10 numara oynuyorsun, üstüne bir tane daha defans yapmayan kanat koymak intihar. Anca maçın sonlarında kaybedecek bir şey kalmayınca yapılır o. Bu arada mesajımdan kurtarıcı Sabri anlamını çıkaran futboldan kendini banlasın :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mesut özil yokken(satıldı ya) ve balede kenardayken bana real akıcı gelmedi. gerçi bir şekilde yine golü buldular ama orada işte galatasarayın bayağı mallığı oldu. ama böyle mallıklar değil midir golü yaratan? ne diyom lan ben?!?!
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mesutun yoklugu baya baya belli real de, cok arayacaklar mesutu.
Öne çıkan mesajlar