Aiko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 eldar said: Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına. adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 direk etse 1.5kilo yiyorum ben, et arası et 1 kilo anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sırt yiyelim aşkım sırt yedir bana'yı koysun biri, koyulmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 eldar said: Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına. çünki pati ırkının yaş aralığı aşağı yukarı aynı seviyelerde. bundan 5 sene öncesine kadar herkes sivilceli, ergen, fakir öğrenci idi. karnını doyurmak için 1,5 liralık tavuk döner ekmek + ayran yeterliydi. fakat artık büyüyüp para kazanmaya başlandı. cepte para olunca da yeni tatlara yelken açmaya başladı herkes. amaç karın doyurmaktan çıkıp zevk almaya geçti. o yüzden en iyi tatları yapan yerleri araştırmaya başladık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 700g ye kadar ok 1 gun icinde toplamda 2.5 kilo pastirma yemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tespiti kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 incdarkness said: 700g ye kadar ok 1 gun icinde toplamda 2.5 kilo pastirma yemistim sonra evin tuvaleti yıktırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Dwayne Johnson tam bir adi o zaman bu kadar yenir mi pes; Daily diet Meal 1 •10 oz cod •2 whole eggs •2 cups oatmeal Meal 2 •8 oz cod •12 oz sweet potato •1 cup veggies Meal 3 •8 oz chicken •2 cups white rice •1 cup veggies Meal 4 •8 oz cod •2 cups rice •1 cup veggies •1 tbsp fish oil Meal 5 •8 oz steak •12 oz baked potato •spinach salad Meal 6 •10 oz cod •2 cups rice •salad Meal 7 •30 grams casein protein •10 egg-white omelet •1 cup veggies (onions, peppers, mushrooms) •1 tbsp omega-3 fish oil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek said: eldar said: Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına. çünki pati ırkının yaş aralığı aşağı yukarı aynı seviyelerde. bundan 5 sene öncesine kadar herkes sivilceli, ergen, fakir öğrenci idi. karnını doyurmak için 1,5 liralık tavuk döner ekmek + ayran yeterliydi. fakat artık büyüyüp para kazanmaya başlandı. cepte para olunca da yeni tatlara yelken açmaya başladı herkes. amaç karın doyurmaktan çıkıp zevk almaya geçti. o yüzden en iyi tatları yapan yerleri araştırmaya başladık... yok abı, para meselesi deil, eskiden avlanıyoduk yiyoduk ne güzel, son birkac senedir artık yaslandır avlanaılmıyo böle sırt ağrısıyla omuz ağrısıyla eskisi gibi kolay deği, bikac senedir löp et yemiyoz, yeni yeniş keşfediyoruz, birileri et üretiyo onu yiyebiliyomussun. onun heycanı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Aiko said: eldar said: Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına. adam haklı adam haksız, sadece artist :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kuzu için kadınlar pazarında sur kebab var büryan ve saç kavurma güzeldir. Hoş orası da pahalı oldu artık. Amma filozof varmış aramızda bu arada aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kadınlar pazarı neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 unkapanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kek said: eldar said: Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına. çünki pati ırkının yaş aralığı aşağı yukarı aynı seviyelerde. bundan 5 sene öncesine kadar herkes sivilceli, ergen, fakir öğrenci idi. karnını doyurmak için 1,5 liralık tavuk döner ekmek + ayran yeterliydi. fakat artık büyüyüp para kazanmaya başlandı. cepte para olunca da yeni tatlara yelken açmaya başladı herkes. amaç karın doyurmaktan çıkıp zevk almaya geçti. o yüzden en iyi tatları yapan yerleri araştırmaya başladık... lan tam bir kek'sin yani sacma tespitinle inlettin buralari kasap mi vardi la mahalle arasi disinda biz mi bilmiyoduk? bebek santral kasap vardi sadece istanbul capinda un yapmis.. yani genellemenin bu kadar aptalcasini hic gormedim. butun forum mu 15 yasinda sivilceli kucuk husamettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 akşam akşam yazmayın lan şuraya aç olan var şey olan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Oruç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 modasi gecti orucun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Her tadı denedik bunuda deniyelim bir ara sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oxford vardıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar