Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Teknolojinin gözünü seviiim :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 :-)[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lool bune.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 One more reason to use Durex :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahaha llol durex :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahuahhau lol :D gözünüz kokpit görsün :D (gerci ucaktan cok nasanın araclarının kokpitine benziyo ama..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kaç tuş var orda ben sayamadım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Oha! Pilotluk zor işmiş valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
pan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hll olsun alttaknde o tuşların ne .oka yaradıını bilene[signature][hline]wtf?
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 puah len bmw mercedes bile bilgisayar sistemine gecti bunlar halen tuş kullanıolar =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Zordur..[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.Jerian Flameeye of
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lol,tuşlardan çok ki zaten tuşların altında ne işe yaradığı yazıyor ve o tuşların çoğu bi kere ayarlanıp bir daha değiştirilmeyecek ayarlar veya çok özel bi durum haricinde ha ne diodum tuışlardan çok o monitörlerde ne anlatmak istio onu kapmak zor baya...[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
n0body Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 baba linkte nasa yazıo ya uçak muçak diil o ufo ufo :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 goradaki gemi o ben biliyorum..[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 walla güzel iş heralde çocuk sevdiği birini uğurluyodu :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 öyle resimleri disney land de felan yapıştırıyolar... biz yapamiicass okulu bitirirsem belki olur tabi hmmmmm...[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz, 04 Aralık 2004 22:12 tarihinde demiş ki====== Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor=== Eve "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ohannes burger[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 güzelmiş :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Onunla şehirlerarası uçanın aklına s.çıyım ben.. uzaya çıkarım ben o kadar tuşla..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mekik kokpiti çooook tatlıymış...renk , kontrast , off hayran kaldım wallpaper yapıyorum[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehueuheuh bebek lı resım cok fena ve bı okadarda komık :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar