Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şu saçma konu hakkında ciddi bir mesaj yazayım bari daha yazmayayım. forumda bilindiği üzere takım adlarını dalga geçmek amaçlı kullanmak yasak. bir adamın özründen dolayı R harflerini V gibi söylemesi, yada yediği gollerle takım adlarını bağdaştırmak vs. gassaray kelimesi kullanılarak neyle dalga geçilmiş çok merak ettim, kendilerini hakaret edilmiş gibi gören arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çünkü ben cimbom gibi kaynağı belirsiz bir lakaptan alınılmıyorsa bundan da alınılmaması gerektiğini düşünüyorum sen stadta ciyak ciyak gassaray hatta gasara gasara cimbom bom diye bağırırken kendine küfür mü etmiş oluyorsun? birinin özrüyle mi dalga geçilmiş birnin yediği 9-10 tane gole gönderme mi yapılmış nedir bi anlatın hele bakalım biz de anlayalım derdinizi kaç sayfadır ağlaşıyorsunuz...
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 forumda fb,gs ya da galatasaray yazmak zor değil. gassaray yazıyorsan bi cinlik peşindesindir yani. tribünde bağırmayla ne alakası var. bende r leri söyleyemiyorum fenevbahçe olarak yazıyorum alışkanlık. tribünde gassaray diyince burda gassaray yazmak normalse o da normal sdfs. ha banane de bari kabul etseymiş adam. yok adamın öyle diyor diye konuyu nerelere getirdiniz. sonuçta dediğim gibi gaSSaray denmiyor bu takıma. orda s harfi yutuluyor her zaman
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yahu ne cinliği olm öküz altında buzağı arıyorsunuz resmen kime neyin göndermesi neyin laf sokulması amaçlanıyor öyle denilerek nasıl offended oluyorsun bir onu anlat valla özür dilicem konuyu ben açmadığım halde?
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Valla red burada cincon yazılıp zegnanında gülerek bu şekilde yazılmasına çanak tuttuğunu gördüğümden beri o yasağınızı bi tarafına monte etmesini öneriyorum mod ve adminlerin. Öyle tek taraflı işine geldiğinde yasak gelmediğinde görmedik çekiyorken cinlikmiş şuymuş buymuş çok sığ kalıyor
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 valla kaç senedir forumda yazıyorum bi kere 8taş fenevbahçe yazmadım. gassaray yerine gs ya da g.saray galatasaray gibi şeyler yazması zor değil yani onu demek istiyorum. işin cinliği burda. biriyle konuşurken gese desen adam hö der. ama burda gs yazınca ne olduğunu anlıyoruz yani gassaray demene gerek yok sdfs
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Lan olm kafanız mı iyi? Gassaray diye yazsa ne olacak? Hayır dalga gecmek amaçlı olsa ne yani. Acayip süper laf soktu woow tarzı bir laf olsa neyse dicem. Ben utanırdim suna sayfalarca konuşmaya.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Liebe said: şu saçma konu hakkında ciddi bir mesaj yazayım bari daha yazmayayım. forumda bilindiği üzere takım adlarını dalga geçmek amaçlı kullanmak yasak. bir adamın özründen dolayı R harflerini V gibi söylemesi, yada yediği gollerle takım adlarını bağdaştırmak vs. gassaray kelimesi kullanılarak neyle dalga geçilmiş çok merak ettim, kendilerini hakaret edilmiş gibi gören arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çünkü ben cimbom gibi kaynağı belirsiz bir lakaptan alınılmıyorsa bundan da alınılmaması gerektiğini düşünüyorum sen stadta ciyak ciyak gassaray hatta gasara gasara cimbom bom diye bağırırken kendine küfür mü etmiş oluyorsun? birinin özrüyle mi dalga geçilmiş birnin yediği 9-10 tane gole gönderme mi yapılmış nedir bi anlatın hele bakalım biz de anlayalım derdinizi kaç sayfadır ağlaşıyorsunuz... Biyik said: yazarken de parmakların birbirine mi dolaşıyor?
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi sen hala fenevbahçe 8jk diyosun, bak içerisinde dalga geçmeyi amaçlayan lakaplar bunlar. birisi fenerbahçe başkanının fiziki özrüyle dalga geçmek ki bence insanlık dışı bir şey, sen yolda yürürken topallayan adam görünce dalga geçiyor musun? fenevbahçe demek onun bir kertik altı işte. 8jk derken beşiktaşın liverpool maçına gönderme yapıyorsn 6s 6-0lık maç falan. GASSARAY ne demek bana açıklasana hadi hala kıvırp duruyorsunuz fenevbahçe demiyoruz biz 8jk demiyoıruz diye?
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Rerore said: Liebe said: şu saçma konu hakkında ciddi bir mesaj yazayım bari daha yazmayayım. forumda bilindiği üzere takım adlarını dalga geçmek amaçlı kullanmak yasak. bir adamın özründen dolayı R harflerini V gibi söylemesi, yada yediği gollerle takım adlarını bağdaştırmak vs. gassaray kelimesi kullanılarak neyle dalga geçilmiş çok merak ettim, kendilerini hakaret edilmiş gibi gören arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim çünkü ben cimbom gibi kaynağı belirsiz bir lakaptan alınılmıyorsa bundan da alınılmaması gerektiğini düşünüyorum sen stadta ciyak ciyak gassaray hatta gasara gasara cimbom bom diye bağırırken kendine küfür mü etmiş oluyorsun? birinin özrüyle mi dalga geçilmiş birnin yediği 9-10 tane gole gönderme mi yapılmış nedir bi anlatın hele bakalım biz de anlayalım derdinizi kaç sayfadır ağlaşıyorsunuz... Biyik said: yazarken de parmakların birbirine mi dolaşıyor? hee hee crit vurdu ağzıma eski mesajla şimdi offf GASARAY DEDİM ÇOK AĞIR ANA BACI KÜFÜR ETTİM GSLİLERE BANLAYIN BENİ
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Biyik said: yazarken de parmakların birbirine mi dolaşıyor? Su ayarın ustune tatar daha da foruma girmez herhalde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 İnattan kafanız basmıyor galiba, Gaassaray lafı bizatihi Galatasaray'dır, herhangi bir aşağılama dalga geçme amacı içeren bir laf değil bu. Konuşurken tartışırken uzun uzun ve dilde akıcı olmayan şekilde Galatasaray denmiyor da Gaassaray diye hızlıca kolayca söyleniyor. Toplumun tüm kesimi, Yazarı Yorumcusu Topçusu Hocası Başkanı herkes bunu böyle kullanıyor, bilmiyorsan aç 2 program izle öğren. Yeter yahu yok kin nefret ve düşmanlığa teşvikmiş yok bilmemneymiş, sen giderken biz dönüyorduk RERÖRÖ yemezler bunları, hadi selametle.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yazarken de mi parmakların galatasaray yazamıyor
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yahu yazdı da noldu abicim niye bu kadar zorunuza gitti ananıza mı sövdü galatasaraya küfür mü etti neresi hakaret bir açıklasanıza yahu? ayar kapak falan demekten başka bişi bilmiyorsunuz sen de git febahçe yaz. ama olmaz lan direk şikayet ederim çok ağır küfür çünkü offffffff
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aeahuaehu çok tatlısın togi hastr nickini kısaltıp yazdım :S ban hammer on the way
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hala kısalttık diyor ya başkasının takımlarını ağzınızdan çıktığı gibi yazmayın yeter biraz dinlenin sakinleşin, elinizle yazın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ulan elit dediğimiz forumun haline bak, kavede kavgaya desteğe gelen tipler gibi Oldboyz kaynıyor yeminlen.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Tamam panpa dalga geçmek için yazmadın, yorumcular öyle telafuz ettiği için yazdın. Tamam, sakinleş.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yorumcular diyil ya sloganlar da filan öyle kısaltıyoruz ya o yüzden yersen http://www.oktayustayemektarifleri.com/wp-content/uploads/2013/05/mayonez-tarifi.jpeg
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Nüfus kağıdında yaş ilerlemiş ama kafa ortaokul kafası kalmaya devam etmiş, takıl sen
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ehueah tiplere bak ilkokulda banane sanane diyen çocuklar gibiler :) gelin bari bi el falan öpün mübarek bayramdır
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şu tatar ve liebe bölümden uçmazsa bu bölüm iyice boka sarar ilerde, her türlü şeyi yapmak serbest anlamına geliyor çünkü o zaman.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şikayet edin abi gassaray dediğini savundum adamın diye adamlar süs olsun diye koymamışlar oraya, madem hakaret edilmiş buyrun.
Öne çıkan mesajlar