Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

Asıl soru mancini yontabilir mi ? Hiç fikrim yok valla kimleri yetiştirmişti inter'de ? Balotelli kendi ögrencisiydi o ne yaptı gördük lol...

Mesaj tarihi:
Mancini sistemini az çok gördük GS üzerinde. Bence ligde daha iyi sonuçlar alırız. Kaos futbolundan iyidir.

FT ile ilk senelerde düzgün oynadığımız hucüm 4-4-2 si Sniejder Burak a yer açıcaz diye kaos futboluna dönmüştü.
Mesaj tarihi:
Herif 36 saatte içerisinde silkelerim sizin sistemizi misteminizi adam gibi ciddi ciddi kontrollü oynayın, isminiz cisminiz belli saçmalamayın dedi.

Haftasonu gs beraberlik spree'sini bozarsa twitterdaki ft goygoyunun onda biri kalmaz sfdsfsd.
Mesaj tarihi:
yanniz boyle duran top defansi yapan bir turk takimi yok . mancini butun turkiyeye ogretsinde su yan top zaafindan kurtulalim. ama trde tutmaz bukadar taktik oyunu diye dusunuyorum ben. defansif avrupada parcalar hele arda filan olsa su takimda yenemeyecegi takim olmaz ama trde napacak cok merak ediyorum.
mecbur atak oynatmak zorunda butun takimlar kapanacak
Mesaj tarihi:
aykutla tek alakası 1-0 öndeyken çok geri çekilmesi takımın, o baskı altında da gayet doğal deplasmanda juve ile oynuyorsun. aykut bunu akhisara karşı yapıyordu safsdfs

benzetilebilecek bi tarz varsa o da lucescudur bence.
Mesaj tarihi:
aykut futbolu dediğiniz şeyi ŞL'de ikinci turları gören takımların %75'i benimsiyor, bir bizim ülkemiz benimseyemedi...

Başarıya giden yol artık bu malesef, her yıl finalde bu tip bir takım olurdu. Geçen sene neyse ki yıktı Almanlarda bu sene zor yine böyle böyle oynayan bir takım finali görecek.
Mesaj tarihi:
Abi kapanmanin da bi siniri var lan ashdh 90 dakika kapanik oynamak cok ilginc bi strateji. Ha tamam karsindaki takim baya iyi ama mancini sirf "3 yemiyim ilk macimda" diye boyle oynatmadiysa noliyim
Mesaj tarihi:
Abi 4 tane de yiyebilirsin bu taktikle, asamoah 22 tane orta acti yek basina lan. Rakibi ceza sahasi yayinda karsilamak gibi bi taktik mi var futbolda?
Mesaj tarihi:
Yanlış anlamışsınız sanırım. Dediğiniz gibi terim olsa 6 yerdi galatasaray. Mancini doğru futbolu oynattı, birazda futbol şansıyla geldi 1 puan. Avrupada bu futbol dışında başarılı olabilmen için kadro değerinin 300-400m+ olması gerekiyor. Aykutuda eleştirmiyorum hatta bu futbol düşüncesiyle ve mevcut kadro kalitemizi göz önünde bulundurursak milli takım için en iyi td'ün aykut olacağını savunuyorum.

Benim söylemeye çalıştığım şey. Lig maçlarında can sıkıcı durumların olabileceği. Çünkü hiçbir takım Ayrı iki futbol felsefesini ayrı iki kulvarda uygulayamaz
Mesaj tarihi:
o değil de şimdi aklıma geldi, hamit tam mancininin tarzı bir adam. tehlikenin farkında mısınız sdfsd

şaka lan hamit de bi işe yarar belki mancini bu
Mesaj tarihi:
Esh said:

Abi 4 tane de yiyebilirsin bu taktikle, asamoah 22 tane orta acti yek basina lan. Rakibi ceza sahasi yayinda karsilamak gibi bi taktik mi var futbolda?

var, ceza sahasında karşılama değil ama bu birazda hücum hatlarını kitleyerek rakibi ölü hücumlar yapmaya sevk etmek

Rakip yine hücumunu deli gibi yapıyor ama etkin olduğu yerlerden değil, işte kenarlardan orta vs.

İçeride kapalı bir şekilde karşılarsan da ya da içeri inen topu yine alanını koruyarak marke edersen puan çıkarman hiç zor değil. Geçen yıl Celtic evinde Barcelona'yı yendi la böyle asfasd Bu sene de az daha puan çıkartıyordu yine. Keza Mou'nun Inter'i de buna en temiz örnekti.

Tam eleme usulü kupa mantığı işte, Mancini'yi hiç sevmememin nedenlerinden biri de bu. Ben bu futbol türünü hiç sevmiyorum başarıyı getiriyor olsa bile...

Mou'da mesela böyle oynatıyordu Inter'i ama en azından hücuma çıktığında da takımın paçalarından kalite akıyordu. RM'de keza 3 top ile gol bulan bir yapısı vardı. Maçları heyecanlıydı.

Mancini'nin hep kovulmasının sebebi de bu işte, sıkıcı futbol ile lig usulü hiçbir şeyde başarıya ortak olamaması, adamın yanılmıyorsam 6 sezonluk ŞL geçmişi var ve sadece bir kez gruplardan çıktı, onda da çeyrek final gördü...

Bu taktikle oynuyorsan sürekli büyük kupa kazandıracaksın takıma, yoksa anında kovarlar acımadan. City işte ŞL'de yoksun, ligde de istikrarsızsın pezevenk diyip kovdu.
Mesaj tarihi:
mourinho ya laf edildi o kadar da bu seneki real çok pespaye top oynuyor. şl maçlarındaki sonuçlar yanıltmasın oynanan futbol gösteriyor ki geçen seneki yakaladı mı parçalayan real futbolundan eser yok.
Mesaj tarihi:
Maçın başından sonuna kadar tempolu ve baskılı bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takımın bu oyunundan Ünal Aysal ve kurmayları da çok beğendi.

Karşılaşmanın berabere bitmesine rağmen Galatasaray Yönetimi, kişi başı 250 bin Dolar olan galibiyet primini dağıtma kararı aldı. Eğer, Galatasaray İtalya'dan galibiyetle dönseydi 400 bin Dolar dağıtılacaktı
Mesaj tarihi:
Kişi başı 250 bin dolar değil o yahu toplam :)

Bu arada deplasmanda bu futbolu oynarsan ancak şansın olabilir bu gibi kadro kalitesi farkı olan takımlara. Juventus çok fazla atak yaptı ama ciddi anlamda tehlikeli belki bir atağı vardır. Hep uzaktan şuta zorladık adamları. Conte de baktı olmuyor Llorente'yi sokup kenarlardan orta olayına girdi. Yoksa Llorente girene kadar kornerlerde bile bir kere orta açmadı adamlar. Delemediler kısaca savunmayı. Ahaha bunu diyebileceğim aklıma gelmezdi hiç.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Maçın başından sonuna kadar tempolu ve baskılı bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takımın bu oyunundan Ünal Aysal ve kurmayları da çok beğendi.

Karşılaşmanın berabere bitmesine rağmen Galatasaray Yönetimi, kişi başı 250 bin Dolar olan galibiyet primini dağıtma kararı aldı. Eğer, Galatasaray İtalya'dan galibiyetle dönseydi 400 bin Dolar dağıtılacaktı

şu haberi görünce içtiğim çayı püskürdüm masaya.
tempolu ve baskılı futbol kısmına mı şaşırayım, galibiyet primi 250k euroydu yazan satırdan sonra, galip gelinseydi 400k prim vardı denmesi mi dumur olayım bilemedim asdf.
Mesaj tarihi:
Bu tarz CL eventlerinde falan galibiyet ve beraberliğe verilen paralar var. Bu primlerin 50% sini dağıtma tribi oluyordu sanırım , o yüzden vermişlerdir herhalde 250 k EUR yu ?
Mesaj tarihi:
Ya takvim gazetesinde 250bin euro galibiyet primiydi ancak ünal aysal kıyak geçti beraberliğe de bu primi verdi diye.

O değilde burak yine surat yapmış galiba. Ağzına vurası geliyor insanın.
  • Yeni Oluştur...