Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala da görevlerinden istifa etti. İkili şu sıralarda Florya'da gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaşıyor." said:

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24784185.asp

bu gol ama
Mesaj tarihi:
demirören reis önce feneri yaktı sikeden bizde üzerimize dusen payı aldık simdi de adam cimbomu yaktı adam sıraya diziyor her takımı.Adamı dunya baskanı yapsak 2. gununde 3. dunya savası cıkar kesin
Mesaj tarihi:
Fatih Terim, Aysalın planlarındaki Marka GS ile örtüşmedi. Adam pro bir ekip istiyor, pro bir şekilde takımın yönetilmesini istiyor. Çok net durum bu. FT bu mantaliteye uymuyor işte. Yaptıklarından durum ortada. Dediği gibi daha iyisini bulur Gs bu konuda bi şüphem yok.

FT çok net kendini Aysaldan üst bi noktaya koydu. Bu hatayı yapmayacaktı. Aysal da başkanlığını gösterdi, ikilik bitti takımda. Yerine gelicek hoca bu kadroyu daha kötü bir hale sokamaz. Uğraşsa bile yapamaz.

Bence Terimin gitmesi takım adına çok daha faydalı olacaktır. Şu tavırlarından zaten pro bir takım zihniyetinden ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Duygusal davranmamak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

sözleşmeyi imzalamamasının sebebi Ünalın 1 yıl 1 yıl imzalatırken araya Milli takım girince jetonunun düşüp uzun sözleşme sunmasıdır.

Terim de haklı olarak düne kadar şampiyon hocaya 1 yıl sunuyordun şimdi mi kıymetimiz anlaşıldı siee yaptı.
Ünal futbol cahili (kendide ilk geldiğinde ben futboldan anlamam demiştir) hatta TR cahili bir adam, Belçikada şirket yönetmekle GS camiasını yönetmek aynı şey değil.

İşte bu mantık , insanı bir adım öteye götürmekten alıkoyan , olduğu yerde saydıran.

FT'nin o hareketinin dayanağı o ise , zaten mantıksız ve egomanyak olduğunun ıspatıdır , gidiş sebebi de budur.

Bu arada futboldan anlayan başkan TR liginde zaten yok, çok da hayati değildir futboldan anlaması , spor klübü yönetmek için teknik&taktik futbol dehası olmaya gerek yok
Mesaj tarihi:
olm terim zaten ilk sözlesmede tek tarafli fesih hakki istemisti avrupadan falan teklif gelirse diye
ümitle hasan siçmaya terimle giden adamlar cidden sasiran varsa istifalarina diycemde yoktur yani
ha olayin tamami gündem yapmak bence suriye öncesi bi boklar çevirebilmek için
çok argolu yazdim bu mesaji neden bilmiyorum
Mesaj tarihi:

Ben hocamızla sabah yine konuştum, kendisi Mayıs ayına kadar anlaşma imzalamayacak. Hocamız milli görevi zevkle kabul etti. Hocayla yapılan bir mukavele yoktur. Galatasaray Yönetimi bir gazetede çıkan haberle Fatih Terim’i gönderiyorsa oturup kendi aralarında düşünmeleri gerekir."">
"Avcı istifa ettiği anda Ünal Aysal'ı aradım, izin verirlerse de hoca ile görüşmek istediğimizi söyledim. Kendisi de bunu memnuniyetle karşıladı.Biz de ertesi gün hoca ile buluştuk. Hoca da yönetimle konuşup haber vereceğini söyledi. Sonraki süreçlerde Mayıs ayına kadar bir anlaşma yapılacağını kamuoyuna duyurduk. Biz hoca ile bir anlaşma imzalamadık. Bizimle bir imzası yoktur. Sadece hatıra imzamız var. Fatih hoca bizimle para konuşmadı, para da almadı. İyi ki takıma geldi. Brezilya şansımız arttı.

Ben hocamızla sabah yine konuştum, kendisi Mayıs ayına kadar anlaşma imzalamayacak. Hocamız milli görevi zevkle kabul etti. Hocayla yapılan bir mukavele yoktur. Galatasaray Yönetimi bir gazetede çıkan haberle Fatih Terim’i gönderiyorsa oturup kendi aralarında düşünmeleri gerekir." said:

hürriyet
Mesaj tarihi:
Liebe said:

dakika 1 gol 1

http://spor.haberler.com/fatih-terim-siz-ilk-idmanda-kavga-cikti-5104043-haberi/

doğru mu değil mi bilemiyorum valla bizim ürünün reklamlarını ararken gördüm haberi.

Ebru Şancı 'Birlikte Olduğum Bütün Erkekler Hexodorlu' dedi

bu ne lan
  • Yeni Oluştur...