Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değil de , senenin cenabeti Bruma oldu lan.

Adam geldi ilk maçta içeride Antalya'ya puanı kaybettik , neyse çok önemli değil derken , 3-4 gün sonra RM'den 6 yedik , hay allah derbiye konstantre olalım dedik , geriye düştüğümüz maçı , tam çevirdik bu sefer koyduk derken , maç tatil oldu , ortalık karıştı , 2 gün sonra da bana çok iyi davranıyor dediği hocası takımdan apar topar kovuldu :D

Her sene CL'de oynamak için buraya geldim diyen Stoch aklıma geldi bi an :)
Mesaj tarihi:
guernica said:

daum bursayla anlaşmayaydı iyiydi. alex taktiği için gayet uygun kadro var bizde aehaeh.

ağzından yel alsın lan.

1 tane at yat taktiğiyle asarız kendimizi biz.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

abi tam bir türk anlayışı işlerin Fatih Terim yüzünden falan iyi gittiğini sanmak, adamlar millet sussun işler kötüden vasata gelsin diye teknik direktör getiriyor ve herkes ayıla bayıla imparatöreee diye bagırıyor. sırf egosu ve demode futbol bilgisi yüzünden kaç kere maç kaybettirdi herif, GS denen takım şundan çok daha iyisini hak ediyor ya bi kadronuza bakın bi stadınıza bakın bi yönetiminize bakın

Futbol bilgisi kısmı dısında tamamına katılıyorum. FT kovulmayı haketti. Arkasından aglayan, yonetimi istifaya cagıran tayfa da tinerci olboyz tayfası.
Mesaj tarihi:
abi gs li değilim aşırı da gs yi takip etmiyorum ama şu sorunun cevabını merak ediyorum.

madem terim de bir marifet yok terimdne önce niye bir tek lucescu ile şampiyon olundu?o kadrolar 2.lig kadrosumuydu?
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

abi gs li değilim aşırı da gs yi takip etmiyorum ama şu sorunun cevabını merak ediyorum.

madem terim de bir marifet yok terimdne önce niye bir tek lucescu ile şampiyon olundu?o kadrolar 2.lig kadrosumuydu?

yas 14 mu?
Mesaj tarihi:
hayır şunu demek istiyorum,

terim de hiç bir marifet beceri yok sa nasıl 2 yıl üst üste başarı geldi.yada ondan önce niye gelemedi öyle?trömso ya elenen bir gs var dı abi.avrupaya gidemiyordu.

trollemek yerine daha makul cevap bekliyor insan
Mesaj tarihi:
toggie said:

terim'in ikinci donemini arastır o zaman.

Tamam,haklıymışsın.baktım baya bir başarısızlık dolu.

Terim yönetimindeki ikinci dönemde, ilk sezonunda şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırarak ligi ikinci sırada bitiren, Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Malatyaspor'a elenerek veda eden Galatasaray, final oynama hedefiyle çıkılan yolda ise Şampiyonlar Ligi grubunu son sırada tamamladı.

Kaynak: Fatih Terim'in Galatasaray karnesi! - Spor - Star Gazete http://haber.stargazete.com/spor/fatih-terimin-galatasaray-karnesi/haber-792172#ixzz2ft0kATCG"">
"Sarı-kırmızılı ekipte başkanlığa seçilen Özhan Canaydın'ın, 'Gönüllerin teknik direktörü' olarak yeniden göreve getirdiği Fatih Terim, büyük beklentilerin yaratıldığı sezonda takımıyla ligde ve Avrupa'da varlık gösteremedi.
Terim yönetimindeki ikinci dönemde, ilk sezonunda şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırarak ligi ikinci sırada bitiren, Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Malatyaspor'a elenerek veda eden Galatasaray, final oynama hedefiyle çıkılan yolda ise Şampiyonlar Ligi grubunu son sırada tamamladı.

Kaynak: Fatih Terim'in Galatasaray karnesi! - Spor - Star Gazete http://haber.stargazete.com/spor/fatih-terimin-galatasaray-karnesi/haber-792172#ixzz2ft0kATCG" said:

Mesaj tarihi:
Sadece Fatih Terim'le olan birsey degil. Ben yonetimin kivrak manevralarinin (sermaye artirimi gibi) klubun ve sirketin geldigi noktada oneminin cok buyuk oldugunu dusunuyorum. Fatih Terim kaybedecek hicbirsey yokken geldi ve iki sezon umarsiz bir takimi sampiyon yapti. Uzerinde baski cok azdi. Ilk sezon zaten 7. likten gelen bir takimi yonetti, baskisiz. Ikinci sezonsa CL icin ayni durum mevcuttu, kimse mucize beklemiyordu, beklenemezdi ama oldu bir mucize ve beklenmedik sekilde çita yukseldi. Bu sebeple bu sezon beklentileri yuksek bir camia ortaya cikti, kuralar vs. derken Fatih Terim kendini garantiye aldi ve ayrildi. Bu gruptan cikip son 16 ya kalamayacagini dusunuyordu bana sorarsan.

Kisacasi adam esas pehlivanin belli olacagi sezon, kaybedilecek cok seyin oldugu bu 3. sezon icin elini tasin altina koymadi, kacti.

Adam kacmadi, kovdular diyeceksen bastan yazayim, milli takimla anlasmasi, o sozlesmenin Galatasaray'dan gizlenmesi vs. kactigini gosteriyor. Baska bir gidisat tercih etmis oldu daha bastan. Mehmet Demirkol yazmisti, Euro 2016 garanti cunku 24 takim katilacak. Turkiye her turlu ill 24'e oynar Avrupa'da. Simdi onunde en az 3 sene isinin garanti ve rahat oldugu, iyi de para odenen bir secenek varken adam niye Juventus'larla, Real Madrid'lerle ugrassin ki? Euro 2016 elemeleri sonuna kadar adami kimse kovamaz. Zaten kovulmaktan korkusu olacak bir adam degil, hayati kovulmalarla geciyor bu adamin. Yildirim Demiroren 3+1 sozu almistik demis. Yap basit matematik, 2013+3=2016, bir sene opsyon da Euro 2016'da basarili olunursa diyedir muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Terim gerek futbol bilgisi, gerek yaratıcılığı, gerek taktisyenliği gerekse Türk oyuncusuna hitabı konusunda tek laf edilmeyecek 10 numara adam. Adan yeri geldiğinde sıfırdan taktik yaratıyor, onunla dünyaya meydan okuyor. Başarıları zaten sayısız.

Ama eksikleri de bir o kadar kritik: profesyönellik, ve aşırı şişmiş bir ego. Milan dönemi sonrası bocalaması da futboldan uzun süre uzak kalmasından ve egosu yüzünden bu eksikliğini reddedip bildiğini okumasından kaynaklanıyordu.

Terim'i iyi idare edersen, ona yer yer taviz verirsen gider sana istediğin kupayı getirir. O derece de arkasında dururum futbol bilgisinin.

Eksikleri, tavrı, egosu hep yönetimi rahatsız ediyordu, yakıştıramıyorlardı, sürtüşme artınca olan oldu.

Ama hem Aysal'da hem Terim'de öyle ego olunca idare etmek, yer yer alttan almak gibi bir şey söz konusu olmadı tabii. Egolar çarpıştı, olan takıma oldu.

Terim de çok hata yaptı, Aysal ve yönetim de çok hata yaptı. İki taraf da bu sürtüşme başladığından beri yapılabilecek en kötü şeyleri yapıp bir yerde bu sonu beraber hazırladılar.

Terim'in gönderilmesi çok büyük hatadır, GS'nin altına dinamiti koyup fitili ateşlediler şimdi. Ama hatalı da olsa bir tercihtir. Esas sorun yol yordam bilmeden gönderilmesinde.

Ne olursa olsun Terim gibi adamın bu şekilde gönderilmesi çok büyük ayıptı, kulübe bir kara leke olarak geçti. Göndereceksen bile bunun üsturubu var, yöntemi var. Böyle olmaz.
Mesaj tarihi:
Ben bu noktada kisasa kisas davranilip, Terim'in samimiyetsizligine ayni oranda cevap verildigini dusunuyorum. Zira adam federasyonla yaptigi sozlesmeyi falan gizledi Galatasaray'dan.
Mesaj tarihi:
trt de adamın teki %95 mancini dedi.hiçte sevmem bu adamı umarım gelmez

fatih terim fiorentina dan ayrıldığındada mancini gelmiş fiorentina nın başına asjdfhs
Mesaj tarihi:
Mazlum edebiyatı yine, Terim farkındaydı bu sene patlayacağının, gitti milli takıma. Bunu yaparken de GS camiasını birbirine düşürdü içine sıçtı.
  • Yeni Oluştur...