kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Twitter'a bakayım dedim , bütün trend topicler FT üzerine. Aman imparator , canım imparator , Aysal istifa falan. Bizim milletten birkez daha soğudum. Sıfır analitik zeka , sırf duygu patlaması
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ya yeni td açıklanır 2 maç kazanırız unuturlar sdfs
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Çalışmalar sürerken Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa katılan Oğuz Altay'a SMS yoluyla ilginç bir bilgi verdi. Aysal "Yeni teknik direktör için çalışmalar sürüyor. Bir sürü isim var. Ama kim olacak ben bile bilmiyorum" dedi. TFF "Medyada bu akşam saatlerinde “A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına” yönelik haberler yer almıştır. Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’e atfen “Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı” ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere “Sözleşmenin yarın imzalanacağı” şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir. Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz. Türkiye Futbol Federasyonu
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tribundergi said: SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ne bileyim bu adam emekli olmicakmıydı ya?
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben heynkes gelsin istiyorum ama sanki bi aragones bi del bosqe gibi kovarız sanki sdfs
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tribun Dergi @tribundergi 46m SON DAKIKA - Galatasaray'in sportif direktoru Mustafa Denizli (via Rasim Ozan)
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 denizli + heynkes iş yapabilir anlaşabilirlerse
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tribün Dergi'nin söylediği 3. dedikodu. ZOBAN AKILLI OLSUN.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Aysal Başgan mı Terim mi dersen başganı seçerim. Doğru düzgün bi td getirir takımın başına işler yoluna girer. FT karmaşasıda bitti, yol açıldı, alır yürürüz buradan.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 fatih terim'in evinin önü imiş. işsiz güçsüzler ordusu... hayır yani adam istemiş ayrılmak sonra sen bi de böle dötünü kaldırıyorsun adamın.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 FT çok gereksiz kapris yaptı abi , kankilerinle at koşturacağın yer değil ki burası ,25-30 m taraftarı olan , milyonlarca EUR dönen bir organizasyon. Kalmak istiyorsa , bir adım atması yeterdi, kimseyi memnun etmek için imza atamam falan diye TV'de konuşursan , ben gitmek istiyorum demektir zaten. Kaldı ki , başkanın pro anlayışı uyuşmayabilir ama , kimi istedin de mevkisinde alamadın . Hakan Balta , Sabri , Semih hariç takımdaki herkesi bu başkan aldı bir kere. Aydın'a , Aykut'a mal gibi trilyonlar harcatmasan , daha iyilerini de alırdı.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 heynckes gelirse inanilmaz olur emekli adam sigorta yapmayiz
loop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Drogba menajer oyuncu olamıyor mu ? Kurs mu alması lazım ?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 MrLevie said: tribundergi said: SON DAKİKA - Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Jupp Heyckes, yardımcısı Erdal Keser. wikisine yazmislar hemen yaa ahahah
Öne çıkan mesajlar