Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Twitter'a bakayım dedim , bütün trend topicler FT üzerine. Aman imparator , canım imparator , Aysal istifa falan. Bizim milletten birkez daha soğudum.

Sıfır analitik zeka , sırf duygu patlaması
Mesaj tarihi:
Çalışmalar sürerken Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa katılan Oğuz Altay'a SMS yoluyla ilginç bir bilgi verdi.

Aysal "Yeni teknik direktör için çalışmalar sürüyor. Bir sürü isim var. Ama kim olacak ben bile bilmiyorum" dedi.

TFF

"Medyada bu akşam saatlerinde “A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına” yönelik haberler yer almıştır.

Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’e atfen “Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı” ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere “Sözleşmenin yarın imzalanacağı” şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir.

Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Mesaj tarihi:
FT çok gereksiz kapris yaptı abi , kankilerinle at koşturacağın yer değil ki burası ,25-30 m taraftarı olan , milyonlarca EUR dönen bir organizasyon. Kalmak istiyorsa , bir adım atması yeterdi, kimseyi memnun etmek için imza atamam falan diye TV'de konuşursan , ben gitmek istiyorum demektir zaten.

Kaldı ki , başkanın pro anlayışı uyuşmayabilir ama , kimi istedin de mevkisinde alamadın . Hakan Balta , Sabri , Semih hariç takımdaki herkesi bu başkan aldı bir kere.

Aydın'a , Aykut'a mal gibi trilyonlar harcatmasan , daha iyilerini de alırdı.
  • Yeni Oluştur...