Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.radikal.com.tr/yazarlar/dr_alper_hasanoglu/fatih_terim_halk_cocugunun_elitizmle_sinavi-1151950 çok güzel yazmış lan

uzun zamandır wot okumamıştım
Mesaj tarihi:
bourbon said:

Galatasaray duruşu fln çok saçma argümanlar teknik direktörlerin günümüzde futbolcudan farkı kaldım? Parasini veriyosa aliyosun kontratı uzatmadi ne demek? Futbolcuda uzatmasa sözleşmesini fes ediyomusun?
fmde adamın son senesiyse satamadan beleşe gitçekse paf takıma atıp yerine genç olanını oynatıyordum ben. hem şerefsiz sürünsün piyasası düşsün kötü takıma gitsin, hem de genç forma şansı bulsun geliştirsin kendini diye.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Bu ne ya şampiyon yapmak en büyü suçmuş.

2. lucesku vakası

Yalnız kimse Fatih Terim kötüydü demiyor.

Terim yabancı sınırlaması olduğu sürece Türkiye'de görev alabilecek en iyi türk teknik adam.

Fatih Terim kezbanlık yapmaya çalıştığı sırada, Başkan kestirip attı. Bütün sezon boyunca, GS + Terim + Milli Takım üçlemesi altında takıma zarar geleceğine, bütün herşey şu 1 hafta içinde olup bitecek.

Bunu destekliyorlar.

Bu hamleyle birlikte, Terim'le bu noktaya gelinmişken, Terim'li sezondan çok daha iyi olacağız.
Mesaj tarihi:
bourbon said:

Galatasaray duruşu fln çok saçma argümanlar teknik direktörlerin günümüzde futbolcudan farkı kaldım? Parasini veriyosa aliyosun kontratı uzatmadi ne demek? Futbolcuda uzatmasa sözleşmesini fes ediyomusun?

sezon sırasında sözleşme uzatmayıp ayak direten, işi başka yerlere çeken, egosu patlayan oyuncuyu kadro dışı bırakıyorsun. TD için bunu yapamayacağına göre işi uzatmadan halletmek en mantıklısı. Terim'in aynı anda iki işi götüremeyeceği aşikar. Bunu çok belli etti. Real maçı sonrası yaptığı gülünç açıklama da zaten egosundan önünü göremez konumda olduğunun ispatı. İşler daha kötüye gitmeden biran evvel bu işin yapılması daha iyiydi.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Yahu selçuk inan dediğin adam sırf fatih terim var diye geldi galatasaraya. fenerbahçenin kapısından dönerek.

Hani Galatasaraylısınız hiç bi zaman Fatih Terimsizliğin nasıl bir his olduğunu bilemediniz. Biz toplanır fb'li arkadaşlarda ulan bizim camiadada bi FT olsa diye sohbet ederiz saatlerce.

Eğer seviniyorsanız ne mutlu size ne diyim.

şu ne kadar doğru bir cümle ya

+454164264
Mesaj tarihi:
abi tam bir türk anlayışı işlerin Fatih Terim yüzünden falan iyi gittiğini sanmak, adamlar millet sussun işler kötüden vasata gelsin diye teknik direktör getiriyor ve herkes ayıla bayıla imparatöreee diye bagırıyor. sırf egosu ve demode futbol bilgisi yüzünden kaç kere maç kaybettirdi herif, GS denen takım şundan çok daha iyisini hak ediyor ya bi kadronuza bakın bi stadınıza bakın bi yönetiminize bakın
Mesaj tarihi:
anlaşmayı kabul etmedi, yenisini istedi.

yol verdiler.

zaten milli takımı istediği gün gibi açıkken, gs zordu.

asıl keleği sinyor terim yaptı yani.
  • Yeni Oluştur...