Katibim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Aramaya inandım ama aradığım konu hakkında bir fikir bulamadım Şimdi arkadaşlar konuyu trollemeden bir şey sormak istiyorum Şimdi ben bir halı saha açmak istesem neler yapmam gerekir maliyeti ne olur para kazandırırmı Bu konular hakkında bilgisi olan ilgisi olan tanıdığı amca oğlu bi arkadaşının halı sahası olan kimse varsa yardım bekliyorum Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Spora taşıdım. Öncelikle araziyi kiralaman, belediye izinleri alman (buna spor tesisi kurmak için gereken ayrıca izinlerde gerekiyordur herhalde standart bazı kurallar çerçevesinde), yatırımı yapman ve sonrada oynayacak insanları toplaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 konu taşınmış tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 günde max 400 lira kazansan ayda 12binlira yılda 360binlira yapar aydın yılmaz ın 2 aylık maaşı ama halısaha da bile oynatmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aylık 10k gideri olur. vergisiydi kirasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 fiş kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya da çok fazla fiş keser http://www.newyorker.com/online/blogs/culture/breaking-bad-meth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bi ara ben sormuştum halı saha sahibine alaylı bi şekilde " ohhh ne güzel götürüyorsun paraları falan diye" Ağlamıştı kira,vergi,su,ısınma,elektrik vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forgiver said: günde max 400 lira kazansan ayda 12binlira yılda 360binlira yapar aydın yılmaz ın 2 aylık maaşı ama halısaha da bile oynatmamak lazım Forumu kazandi su mesajla. Ama -da bitisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aslında arsa kira olsa ve 100.000 lira param olsa Ne kadar sürede amorti ederim? (biliyorum yerin durumuna halı sahanın büyüklüğüne filan göre değişir ) Mesela 1000 m2 bir yer tek halı saha 20*40 lık 200 m2 side tesis lig tv filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tamamen müşteriyle ilgili ligtv den merkezi bir yer olmadıkça kazanamassın merkezi yerde de halı saha kurcak yer bulamassın arsaya fazla para verirsen yürümez bence iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tek halı saha da olmaz en az 2 tane olcak herkes aynı saat diye tutturcak şu saatte lig maçı var diyecekler, akşam yemeği diyecekler, hava karardı diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hava kararcak zaten, halı sahada gündüz oynanmaz ki sıcakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 akşam namzından 30 dakika önce 30 dakika sonra aralığı güzel oluyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Küçük şehirde bile 90 lira veriyoruz abone olmamıza rağmen. Adamların 2 tane sahaları var, birisi kapalı. Akşam 7'den gece 12'ye kadar dolu ikisi de. Haftasonunu bilmiyorum ne alemde. 90 x 2 x 5 = 900 lira gibi bir rakam kazanıyor adamlar. Bir de kafeterya kurmuşlar işte. Su, çay vs. derken Günde 1000 lira kaldırıyorlardır rahat. Spotlar bayağı elektrik yakıyor gerçi de, 1 haftada falan çıkartılır gider, tabii eğer arazi seninse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 o spotlara jeneratör bağlıyolar bi sistemi var onun ucuza getiriyolar maliyeti bizim halı sahacıyla konuşim bakim. gerçi GARRRRRRRRRRR diye ses dinlemekten top oynanmıyo ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hayırdır katibim? dava dosyalarını öne alarak halı saha açacak parayı topladın mı sonunda?? çakal seni... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yere kira vericeksen ugrasmaya degmez heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu yeni suni çimler işçilik dahil 1200m2si 60k ya geldi oda iyi fiyat yani 70 verende vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 para yok ya bu işte hava soğuk diye takımı toplayamadık bu hafta gfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar