Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Arkadaşım evine adsl bağlattı tam 9 gün oldu internet işliyeli ama hat alamıyor bu sorunu her gün ttnet'i arayarak söylüyor ama aldıgı cevap saka gibi. Her gün aynı şeyi diyorlar bağlantı alamıyorsunuz bizden kaynaklı bir problem var bunu çözmek için uğraşıyoruz gün içinde size geri dönüş yapılacaktır iyi günler dileriz...(tabi ki geri dönüş olmuyo ne olumlu,ne olumsuz) Tek söyledikleri bu ve her gün papağan gibi ne eksik,ne fazla aynı şeyi söylüyorlar, hiç bir bilgi yok. Kapattırmak dışında ne yapılabilir ? Ev ucra bir köşede degil bu arada,18 katlı şehir içi apart. Sağında solunda herkesin interneti var yani... 9 gündür parasını veripte hizmet alamamak turkiye'ye ozel bir tekellik hizmeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Tuketici heyetine gidin, iptal ettirin, sonra ver modemini Uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 zorla mi abone yaptilar ttnete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Arayip cok mesgul isadami rpsi yap. Mail bekliyorum islerim aksiyor cart curt de. Ben boyle halletmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Oyle birsey diyorsun ki fistan ne diyim sana... Bu arada ing. Gidip geliyor orada yasiyor normalde, tr'den giderken hazir elinin altinda yani yazin geldigi zaman 3-4 ay kullanicagi bi adsl'i olsun istiyordu ama pisman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 4 gundur aynısını yaşıyorum ben de. her aradığımda daizle ilgili sorun kayıt açalım diyolar sdfjfdg hergün kayıt aç kapa aç kapa bi ilerleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben de çözüm olarak uydunet (varsa) önereceğim. 3 sene önce ttneti kapattırıp uydunet aldım, 3 şehirde kullandım, gayet memnunum. Yoksa Superonline flan bile olabilir, ttnet dışında herhangi bir sağlayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben geçen gün tekrar bağlattım ttnet, bi sıkıntı çıkmıştı eski hattımda. Başvurudan 1 gün sonra adam geldi, telefon açtı bağladım abi dedi, tamam dedim ne zaman açılır, yarın bu saatlerde açılır dedi. 1 saat sonra açılmıştı. Ttnet dengesizin önde gideni ama uzun süredir hiç sıkıntı yaşatmadı bana valla, sıfır şikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben de simdiye kadar hic problem yasamadim ama dedigin gibiler iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar