Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fazla coşmayın savcı ihbar şikayet polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 senko said: direnmek zorundamıyım ya akıl fikir Direnme. Boşver abi ya zevk almaya bak. Sirpinma senin de hosuna gidezek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 coco said: edit mi yapayım? peki. e: yaptım. :( herkese ektiği bir gelecek dilerim. niye editledin ki, bu dönemlerde insanların birbirlerini sağduyuya davet etmesinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. İnsan bazen hayat koşturmacasından birtakım şeyleri kaçırabiliyor. Farkındalık sağlamanın tek yolu da okumak, okutmak. Kişi için bişey ifade etmiyorsa hayatına devam eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben okuyamadım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Niye editliyorsun? Varsa böyle bir düşüncen, en çok ben direndim siz bi işe yaramadınız diyorsan bari söylediklerinin arkasında dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 üstüne gitmeyin lan kızcağızın, arkadaşı yaralanmış, ayrıca çok haksız da değil ama elden birşey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/7/74/Ser_robert_strong.jpg/300px-Ser_robert_strong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 polemik yapmayacağım çünkü yazıyı editledim. ancak beni itham ettiğin şeyi kabul etmiyorum axedice. samimi bir paylaşımdı. ama kırgın hissettiğimden ve hırs ile yazdığımdan mesajımı başka yerlere çekilebilecek ve dolayısıyla enfeksiyona açık bir konsepte oldu. hem kendimi hem de sizi bu enfeksiyona maruz bırakmak istemediğim için editledim. son editimde de arkasında durduğum niyeti dilekledim. ps: moriarty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yav rahat ol, kasma. paticik burası, trollenmemek istiyorsan hiç yeri değil. iyi yapmışsın diren. direnmekten vazgeçme. beşiktaş tarafında da birşey falan olursa bi yerde kapana kısılırsan haber ver. zaten biz geliriz haber vermesen de. akaretlere dikkat et ayrıca. polis bayırın üstündeyken direniş yapmayın bu arada. boşuna ızdırap çekiyorsunuz. polis bayır aşaa direnişçiler dinazorun kulaa şeklinde uygulayın. her seferinde kafanızı gözünüzü yarıyorsunuz ondan sonra hepinize yetişemiyoruz. direnmeyi bile yeni yeni öğreniyoruz millet olarak. o kadar apolitik bir gençlik yetişmiş ki... löl. edik: üstteki postu niye alıntılıyosam, zaten üstte. di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fistan said: aa o tel arabadan cocukken yapar oynardik sokaklarda bunun modeli degisikmis var mi baska resmi? 3-4 tekerli galiba ben 2 tekerli yapardim direksiyonlu fakirliğin gözü körolsun ya ben tek tekerli yapardım telim 2 tekere yetmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sevgili coco. Gerginliğini anlıyorum, arkadaşına da büyük geçmiş olsun. Ama insanları garip suçlamalara maruz bırakmak bir şey değiştirmeyecek, ki buradaki bireylerin farkındalığı genele oranla yüksek, herkes içinden geldiği gibi davranıyor zaten. Yaptığın ve inandığın şeyin samimiyetini "daha çok direnin ,siz de direnin" gibi çocukça ifadelerle gölgeleme bence. coco'yla benzer olaylar yaşamış herkese tekrar geçmiş olsun. edik: ya da salla ya ben de olsam ben de patlayabilirim. sınavdan önce koca bi wot döşemişliğim var baya çocukça, gezi olayları sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar