Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu başlık nereye açılır?

coco

Öne çıkan mesajlar

coco said:

edit mi yapayım?
peki.

e: yaptım. :(
herkese ektiği bir gelecek dilerim.

niye editledin ki, bu dönemlerde insanların birbirlerini sağduyuya davet etmesinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.

İnsan bazen hayat koşturmacasından birtakım şeyleri kaçırabiliyor. Farkındalık sağlamanın tek yolu da okumak, okutmak. Kişi için bişey ifade etmiyorsa hayatına devam eder zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

polemik yapmayacağım çünkü yazıyı editledim.

ancak beni itham ettiğin şeyi kabul etmiyorum axedice.

samimi bir paylaşımdı.
ama kırgın hissettiğimden ve hırs ile yazdığımdan mesajımı
başka yerlere çekilebilecek ve dolayısıyla enfeksiyona açık bir konsepte oldu.

hem kendimi hem de sizi bu enfeksiyona maruz bırakmak istemediğim için editledim.
son editimde de arkasında durduğum niyeti dilekledim.

ps: moriarty <3
Sosyal ağlarda paylaş

yav rahat ol, kasma.

paticik burası, trollenmemek istiyorsan hiç yeri değil. iyi yapmışsın diren. direnmekten vazgeçme. beşiktaş tarafında da birşey falan olursa bi yerde kapana kısılırsan haber ver. zaten biz geliriz haber vermesen de. akaretlere dikkat et ayrıca. polis bayırın üstündeyken direniş yapmayın bu arada. boşuna ızdırap çekiyorsunuz. polis bayır aşaa direnişçiler dinazorun kulaa şeklinde uygulayın. her seferinde kafanızı gözünüzü yarıyorsunuz ondan sonra hepinize yetişemiyoruz.

direnmeyi bile yeni yeni öğreniyoruz millet olarak. o kadar apolitik bir gençlik yetişmiş ki... löl.

edik: üstteki postu niye alıntılıyosam, zaten üstte. di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili coco. Gerginliğini anlıyorum, arkadaşına da büyük geçmiş olsun. Ama insanları garip suçlamalara maruz bırakmak bir şey değiştirmeyecek, ki buradaki bireylerin farkındalığı genele oranla yüksek, herkes içinden geldiği gibi davranıyor zaten. Yaptığın ve inandığın şeyin samimiyetini "daha çok direnin ,siz de direnin" gibi çocukça ifadelerle gölgeleme bence.

coco'yla benzer olaylar yaşamış herkese tekrar geçmiş olsun.

edik: ya da salla ya ben de olsam ben de patlayabilirim. sınavdan önce koca bi wot döşemişliğim var baya çocukça, gezi olayları sırasında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...