Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Viski olayini beceremiycen bence sen.Bidahakine direk sarap ile yap acilisi.Uyku garanti.Tadini da viskiden daha cok seversin buyuk ihtimalle(hic icmediysen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 malt seviyorum ben bro, ondan cahilliğim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ice tea karıştırma muhabbeti gerçek değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 evet bu topici açan adam için viski bence de fazla sert kaçmış hatta bu nasıl bi topic lan, sen yoksa bizi mi skiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Nesquickli sütüm bitti hadi ben yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 arkadaşlar ice tea iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 5.ye geçiyorıum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 siz gerçekten güzel insalarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Uykun geldiyse o viskiyi yavaşça bırak ve yatağına gir. Ice tea ile daha fazla mundar etme güzelim viskiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ays ti ve viski ne ya git vodka iç bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Güzelim blue label'i ice-tea ile mundar etmeyeydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lan görende her gün multimilyon şirketinizden eve gelip uyumadan önce en pahalı viskinizi yudumlayıp yatıyosunuz sanacak. olm siz nintendo topiclerine girip yaşanan kavgaları can pazarını görmüyo musunuz? ne viskisi lan. millet gameboy için kavga ediyo bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 moriarty said: lan görende her gün multimilyon şirketinizden eve gelip uyumadan önce en pahalı viskinizi yudumlayıp yatıyosunuz sanacak. tabi lan ben sahsen en sevdigim muzlu milkshake imi icio yatiyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gameboy da oynar, viski de içer. elit nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 barbu said: ice tea karıştırma muhabbeti gerçek değil di mi? inanın bana, kumsalda güneş tepende hafifçe şöyle merry olmak istiyorsan icetea + buz en güzel arkadaş viskiye... viskiciysen tabii, deneyin... yaz formülü bu, kış formülü ayrı :) ben asıl double + tekbuz, ve ağırlıklı shot'cuyum... ancak bunlar günün saatlerine göre geliştiridiğim viski tadlarım ve önerilerim... hem soruya cevap verilmiş, öfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mesela bilgisayara yeni ssd takarken şampanya yudumlamak hmmmss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 coco said: barbu said: ice tea karıştırma muhabbeti gerçek değil di mi? inanın bana, kumsalda güneş tepende hafifçe şöyle merry olmak istiyorsan icetea + buz en güzel arkadaş viskiye... viskiciysen tabii, deneyin... yaz formülü bu, kış formülü ayrı :) ben asıl double + tekbuz, ve ağırlıklı shot'cuyum... ancak bunlar günün saatlerine göre geliştiridiğim viski tadlarım ve önerilerim... hem soruya cevap verilmiş, öfff. inanmadım sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 moriarty said: lan görende her gün multimilyon şirketinizden eve gelip uyumadan önce en pahalı viskinizi yudumlayıp yatıyosunuz sanacak. olm siz nintendo topiclerine girip yaşanan kavgaları can pazarını görmüyo musunuz? ne viskisi lan. millet gameboy için kavga ediyo bu forumda. olm ilk defa düzgün bir analiz yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bir bira açayımda işçi sınıfına ait olmayı kabullenmenin verdiği haz ile soğuk soğuk içip yatayım ya. viski ne lan ilizyonların en büyüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 işçisin sen işçi kal iç dedi biraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ensevdigim yarin acicagim 79 petrus kac kiz giderdi bu sarapla be neyse edit: sarap bu buaradacahil olan yoktur o kadar amAoldu bu edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 karıştırdım ice tea. dragonfruity güzel de oldu valla son bardağı da koydum kalanı da döktüm abi. klas bitirdim. dönme de başladı zaten. esen kalın. paticiğin güzel insanları. 2013 yılının dünyasının insanları. sizi seviyorum. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 barbu said: inanmadım sanırım ya. sanma dene! ozaman olurunu konuşabiliriz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 reampage said: bir bira açayımda işçi sınıfına ait olmayı kabullenmenin verdiği haz ile soğuk soğuk içip yatayım ya. viski ne lan ilizyonların en büyüğü. yalnız değilsin, tuborg malt içiyorum şuan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bana bir teklif mi bu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar