SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Pazartesi iş görüşmesine geleceğim Başkent Organize Sanayide bir firmayla. Batıkent'ten nasıl ulaşabilirim bu Allah'ın unuttuğu yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Metro sonra da otobus. Otobus numarasini hatirlamiyorum ama, sor orada. Yok lan, haritadan baktim simdi, Temelli'deymis orasi. Opera'dan otobusleri kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ankara'daki pek çok yere olduğu gibi buna da en kolay özel araçla ulaşılabiliyor abi. Malesef toplu taşıma biraz tırt bu kentte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şehir dışından gelicem az buz yolda yok 40km özel araç olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Temelli'nin oralarda bir Organize Sanayi var da aradığın Organize Sanayi o mu bilemicem. Bi de Temelli otobüsleri oranın içine girmiyo diye biliyorum. En temizi iş görüşmesine gideceğin yere falan sor. Belki sabah falan servisleri vardır onlara binersin Edit: Google hepimizin arkadaşı =) http://www.baskentosb.org/?p=3699 Yalnız o banliyö trenleri çalışıyo mu çalışmıyo mu bilmiyorum. Bi ara seferler durdurulmuştu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aboo temelli mi? Allah kolaylik versin,meslek makina muhendisligi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 firmanın illaki servisleri vardır, onu öğrenmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Phoenixlin said: Edit: Google hepimizin arkadaşı =) http://www.baskentosb.org/?p=3699 Yalnız o banliyö trenleri çalışıyo mu çalışmıyo mu bilmiyorum. Bi ara seferler durdurulmuştu sanki. görüşmem öğleden sonra googlea inandım da tutarlı veri alamadım bilene sorayım dedim. Dark_Soul @ ucundan makina var ama lisans metalurji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Söyliyim hemen nasıl gideceğini: Temelli-Tpki otobüslerine binip Başkent OSB girişi var körüde orda inmeyi rica edeceksin, içeri zaten birsürü kamyon ve normal araç giriyor. Rica edip gideceksin. Ya da Temelliye kadar otobüsle gidip ordan taksiyle geri geleceksin. Başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 temelli ankaraya bagli degil bence ya baska bir memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar