-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ya bekara karı boşaması kolay, adam derdi var gelmiş anlatmış, insanlar da kendilerine göre yapmış, adam illa yorumlarda yazanları birebir yapacak diye birşey yok. demek ki burada yazan hiçbir yorum adamın kafasına yatmamış veya da tak atmış adama. niye üstüne gidiyorsun ki adamın bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BabacumMostors said: en sonunda benim gibi "...giderim alayınaaaaaa, ala-yı-na" demek de var kafa rahat this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi nişanlıysan, ve kendini mutsuz hissediyorsan bırak gitsin. çok anlamsız bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 vay anam vay patide böle bir konuya yazacağımı asla düşünmezdim. İlk olarak geçmiş olsun diyorum. Aynısı olmasa da benzerini yaşıorum. Yeni nişanlandım ve annem nişanlımla sevgiliyken asla olmaz diye triplere giriyordu. Hoş tek erkeğim babam da vfeat etmiş işim gücüm var pek sallamasam da onaysız girişmek olmaz böle işlere. Benim ki de şakayla laf atmayı çok sever hele biraz samimiyse ohoo yandık iyice belaltı espriler başlar. Allahtan nişanlımla ve ailesiyle daha samimi olamadılar :) hala hafif bir resmiyet var. Evlenene kadar denge politikasını sürdürecem. Tavsiyeme gelicne bütün pati ahalisi bişeyler yazmış benim ki de çok farklı olmayacak. Otur düşün taşın nişanlanmışsın bir yola girmişsin, hiç bişey mükemmel değildir olmayacak da. Özellikle bu süreç damat adayı için tam bir işkence. Snirilerine 95% oranında hakim ol. Hep dengeyi koru. geri kalan 5% oranına gelince de bazen patronun kim olduğunu göster. Bu biraz kritik sinirlen ama rage e girme. Komik bir benzetme olacak ama godfather gibin düşün. Ağırlığını koy iki tarafa da (anne ne de nişanlına da ) Bu tarz dramalar hem olacak bu süreçte. Sen olabildiğince olayı çözüme ulaştırmaya götür. Nişanlının da gönlü varsa zaten çözüme bağlanır. Bir de önceden de söylendiği gibi çok görüştürme iki tarafı. Son olarak da belli bir aşamaya gelmişsiniz bir anlık sinirle gemileri yakmak hoş olmaz. İmkanın varsa arayı bul durumu düzelt. inşallah bu dönemi sorunsuz atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ne biçim forum oldu lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ikisini de tokat manyağı yapıp senin erkek onların kadın olduğunu hatırlat ve onları küçük odaya kitleyip cezalarını anlayana kadar çıkarma. http://www.titocouture.com/wp-content/uploads/2013/05/BKJbraaCcAE1Ho7.jpg-large-500x474.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Eşine düzgün düzgün anlat abi. Kötü kaynana sade lafta kalmaz kötülük yapıcak olsa. Hayatı dar eder. Annen şaka yollu takılıyorsa her şeye alınmasın eşin de.Anlat benim annemin mizacı bu ama asla kötü düşünmez, sana ya da evliliğimize bi kötülüğünü gördün mü, seni kimseye karşı kötüledi mi vs diye anlat yani. Annene de biraz söyle alıngan mizaçlı idare et biraz az şaka yap de. Evliliğin yükü erkektedir aslında yuvayı kadın idare eder fln olayı hikaye. Kadınlar çatışır erkekler komutandır, iyi komutan en az kayıpla barışı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Nişanlıymışsın, evlilik kelimeleri yerine ilişki koy işte. Aynı kurallar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 seagle, abi anlatsa nolucak. kızın "aa haklısın ya kadının mizacı öyle hihi" diyeceğini hiç sanmıyorum. "BANANE YAPMAYACAK ÖYLE İŞTE O KADAR" deyip kenara çekilecek. evlenmenin mantıklı bir tarafını göremiyorum artık ya. çok çocuk istersin anca o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bana karşı annen öyle yapamaz, yapmaması lazım der kız kısmı. Hatta ben şu yaştayım falanda der. Bu yüzden ağırlığı erkek koyacak. Kadınları oyuncak paylaşırken kavga eden bebekler gibi görmek lazım. Burada durumu asla anlatamazsın çünkü oyuncak 1 tane. Kadınların bu kıskanma ve kendini ispat etme gibi çocukça , ilkel davranışlarında erkekte ona göre davranmak zorunda. Korkutmak veya tehdit etmek seçeneklerden bazıları. Aynı durum başıma geldi ve fazla görüştürmüyorum ve çok güzel hatır kırıyorum. Hatır kırmanın bu kadar işe yaradığını da görmedim. . Sen haksızsın deyip suratına yapıştırıyorum lafları her iki taraf için Başlık sahibinin durumu ise zamanla çözülecek durum ve kaynananın karışması çok kötü olmuş. Bu konuda kıza güzel bir uyarı vermek lazım. Oturup bu konuların konuşulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Abi iki tarafa da yardırdım tamam da. asıl annesinin araması çok karıştırdı olayı. çıkılmaz bir hal aldı. zaten paşama "annen yanlış yaptı" diyince 5 gündür aramıyo bile. o bizim annemize yardırınca bişey yok. biz yanlış yaptı diyince olay. ya bilmiyorum keşke annemde bu olaylar karşısında biraz çirkefleşseydi rahatlıcaktım sanırım ehuehf. ama her geçen gün fikrim değişiyo. anama yardırmışım babama hayatımda ilk defa yardırmışım yorum yapmayın diye. nişanlım dediğim insan benim zor durumda kaldığımı biliyo ve arayıpta bi naptın iyimisin bile demiyo. sanırım o benden ümidi kesti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Jeeztro said: seagle, abi anlatsa nolucak. kızın "aa haklısın ya kadının mizacı öyle hihi" diyeceğini hiç sanmıyorum. "BANANE YAPMAYACAK ÖYLE İŞTE O KADAR" deyip kenara çekilecek. evlenmenin mantıklı bir tarafını göremiyorum artık ya. çok çocuk istersin anca o yani. this. defalarca anlattım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sdeceokuyangenç said: monoscope said: kaynanayı sallıycaksın. insanların hayatına karışan insanlardan hiç hoşlanmam işte şu ön yargı. çünkü durum bu değil işin komiği. genelde bu olur durum asıl mesele o zaten. sen duygusal yaklastıgından kabul edememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 vivavale said: sdeceokuyangenç said: monoscope said: kaynanayı sallıycaksın. insanların hayatına karışan insanlardan hiç hoşlanmam işte şu ön yargı. çünkü durum bu değil işin komiği. genelde bu olur durum asıl mesele o zaten. sen duygusal yaklastıgından kabul edememissin. bence asıl mesele şu. ben nişanlıma hak vermediğim her durumda duygusal davranıp kabul edememiş oluyorum. şöyle bişey var yalnız annemi seviyo olsam da benim de bizzat annemle ilgili bi çok rahatsız olduğum kızdığım hatta azarladığım bi çok konu var. oy annem vah annem anammmmm modunda bi insan değilim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi kadınları anlamayacaksın zatne. anlıyomuş gibi yapacaksın çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ben anlamaya çalışmıyorum. onlarda birbirlerini anlamaya çalışmasalardı amann diyebilselerdi problem olmazdı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi onlar = kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 benim annem ile de babannem anlaşamaz. ama kaç yıldır evliler yani bizimkiler. babam bi şekilde ikisini de idare ediyo. ikisi de altta kalmıyo ahaha. yapacak bişey yok, çekicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 anlamadığınız bir yer varsa sorun çocuklar çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 soruyorum hemen. bunların beni karıştırmadan kendi aralarında mesafe koyup veya samimi olup neyse ne şekilde olduğu önemli değil idare edebilen versiyonları var mı ? arıyım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sdeceokuyangenç said: Abi iki tarafa da yardırdım tamam da. asıl annesinin araması çok karıştırdı olayı. çıkılmaz bir hal aldı. zaten paşama "annen yanlış yaptı" diyince 5 gündür aramıyo bile. o bizim annemize yardırınca bişey yok. biz yanlış yaptı diyince olay. ya bilmiyorum keşke annemde bu olaylar karşısında biraz çirkefleşseydi rahatlıcaktım sanırım ehuehf. ama her geçen gün fikrim değişiyo. anama yardırmışım babama hayatımda ilk defa yardırmışım yorum yapmayın diye. nişanlım dediğim insan benim zor durumda kaldığımı biliyo ve arayıpta bi naptın iyimisin bile demiyo. sanırım o benden ümidi kesti :) Zaten kadınların anneleri karışmasa olmaz ve kadınlar birbirleriyle bi işin einin boyunu detaylarını hacmini vs vs konuşmasalar olmaz. Bu yüzden çok azarlamışımdır kadınları. Kadınlar paranoyaktır çoğunluğu ve çoğu kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 erkeklerkulubu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sdeceokuyangenç said: ben anlamaya çalışmıyorum. onlarda birbirlerini anlamaya çalışmasalardı amann diyebilselerdi problem olmazdı işte http://1.bp.blogspot.com/-5-WCjOp5_WY/Udl8R8fUTGI/AAAAAAAAWL0/6yZeJ0r5y80/s1600/women+understand+women+and+they+hate+each+other+dr+heckle+funny+wtf+married+with+children+memes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sdeceokuyangenç said: soruyorum hemen. bunların beni karıştırmadan kendi aralarında mesafe koyup veya samimi olup neyse ne şekilde olduğu önemli değil idare edebilen versiyonları var mı ? arıyım mı ? o versiyon henüz çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar