Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT - binaya ilk hat çekilmesi.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

buraya mı konu dışına mı açsam bilemedim, buradaki şişko alan yöneticisinin üstüne kalsın dedim.

yeni binaya taşındım. malesef kalleş telekom ilk kez birinin başvuru yapmasını bekliyormuş bu durumlarda, yoldan geçen hattı binaya çekmek için. odnan sonra anca telefon / dsl falan gelebilecek. civarda başka alternatif yok o yüzden neden telekom demeyin.

bu kablo çekme işi nedir ne değildir? 1 ay + bekleyenler oluyormuş parayla rezil olmak için. daha hızlı olması için rüşvet verilecek tanıdığı falan varsa söylesin.

tecrübelerinizi korkulu hikayelerinizi falan da analtabilrisiniz. kusmuk saçmak selbes

küçükyalıya bağlı
Sosyal ağlarda paylaş

yeni binaya taşındım derken, yeni yapılmış bina demek istedim. sıfır bina. onu açıklamamışım adam gibi sdf

bunu ayarlayabilecek adam çıkarsa bir tane borçlanırım hakkat, en kaliteli yerimden iç yağ gönderebilirim...

binada hat olsa bağlantıyı kurmaya telekomdan adamlar gelmişti ama, abi önce sokaktan binaya hat çekilcek, biz onun işlemini başlattik hadi bysss diyip gittiler. 10 gün oldu ses yok. işten izin alıp mesai saatinde telekoma gitmek falan da dert. çözüm olup olmayacağı ilgili birini bulmak da garanti değil. o yüzden bir kısayol varsa diye şeyettim. çağrı merkezi müdüre git sor ben göremiyom burdan dedi.

sırf internet yko diye geçmedim yeni eve ya ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...