goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 buraya mı konu dışına mı açsam bilemedim, buradaki şişko alan yöneticisinin üstüne kalsın dedim. yeni binaya taşındım. malesef kalleş telekom ilk kez birinin başvuru yapmasını bekliyormuş bu durumlarda, yoldan geçen hattı binaya çekmek için. odnan sonra anca telefon / dsl falan gelebilecek. civarda başka alternatif yok o yüzden neden telekom demeyin. bu kablo çekme işi nedir ne değildir? 1 ay + bekleyenler oluyormuş parayla rezil olmak için. daha hızlı olması için rüşvet verilecek tanıdığı falan varsa söylesin. tecrübelerinizi korkulu hikayelerinizi falan da analtabilrisiniz. kusmuk saçmak selbes küçükyalıya bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 maks 3 günde hallediyolar, bekletmeye kalkarlarsa bi pm at, hallettiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bağlı olduğun telekom müdürlüğüne filan git konuş. Çok zaman almaz yapılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 mezraya mi yerlestin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Hatsız bina mı kaldı lan dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oha kimsenin telefonu interneti falan yok mu abi nası bina o sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Atama sonucunda çemişkezek mi çıktı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yoksa bina sayilicak kadar sismanladin mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yeni binaya taşındım derken, yeni yapılmış bina demek istedim. sıfır bina. onu açıklamamışım adam gibi sdf bunu ayarlayabilecek adam çıkarsa bir tane borçlanırım hakkat, en kaliteli yerimden iç yağ gönderebilirim... binada hat olsa bağlantıyı kurmaya telekomdan adamlar gelmişti ama, abi önce sokaktan binaya hat çekilcek, biz onun işlemini başlattik hadi bysss diyip gittiler. 10 gün oldu ses yok. işten izin alıp mesai saatinde telekoma gitmek falan da dert. çözüm olup olmayacağı ilgili birini bulmak da garanti değil. o yüzden bir kısayol varsa diye şeyettim. çağrı merkezi müdüre git sor ben göremiyom burdan dedi. sırf internet yko diye geçmedim yeni eve ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 gezi parki olaylari icin dagitilan parayla ev aldi herif kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Geçmiş olsun. Şubat ayından beri birisi gelecek de yapacak diye bekliyor apartman ahalisi. http://forum.paticik.com/read.php?5,6996950,6996950#msg-6996950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 :(((( korkutmayın adamı. uydunete mi başvursam acaba ya. onda da vikvik yaptılar, tek senin için kutu çekip apartmanın çehresini mi bozalım hıh çektiler, zaten kiracıyım. bir de bölgedekiler ağlıyor bu aralar uydunete. o da ne kadar hızlı gelir bilemiyorum. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Abi Uydunet daha zor gelir hele. Sen ne tarafta oturuyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila said: yoksa bina sayilicak kadar sismanladin mi lan? SKAJDHSKADHSAKDJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila said: yoksa bina sayilicak kadar sismanladin mi lan? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 susun lan ciddi bişi konuşuyoruz. bizim gibiler için internet sıcak sudan daha büyük elzem. takas et deseler değişirim şu an :( e5te küçükyalı metro istasyonundayım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Pingu said: maks 3 günde hallediyolar, bekletmeye kalkarlarsa bi pm at, hallettiririz bu gerçek mi yoksa yemleme mi gerçekse ödemeyi nereye yapıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sokakta kutu var mı? yan binalar vs çektirmiş mi veya direkten falan mı alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bugün gidicem. gidince bakarım. keşif yaparım. abi eskiden bina vardı zaten, yıkıp yenilemişler işte, daha fazla kat çıkarak. istanbulun %70ini oluşturan tipik tek bina apartman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 baktım bugün. binanın etrafında herhangi bir kutu neyim göremedim. binanın içinde de dışarıdan gelince bağlanmaya hazır iç hatların çıkışları var o kadar. oraya kadar boş anlayacağınız :( kimi darlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 elektrik direğinden kablo at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 geçmiş oslun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 İnternet bağlasalar pr0n izlicen. Faydalı işe kullansan bağlar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hazır internet yokken spor yap kilo ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila kahkaha attırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar