BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 var mı böle bi yer? asus laptopum 5incı kez servislik oldu 2 defa güç girişi patladı 2 defa wireless kartı tırtladı bu seferde benim tahminim ekran kartı cortladı ama garanti 10 gün önce bitmiş güvenilir havada adam öpmeye çalışmıcak temiz laptop tamiri yapan kimse var mı kendim açarım normalde ama parça değişimi olucak büyük ihtimalle o sebeple güvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 AP AP yok mu laptop tamiri yaptıran kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bozulan laptopları tüfekle vuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 zenginliğin gözü kör olsun ya bizim durumumuz yoktu okuyamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hazır tamir yeri söylerken ram taktırabileceğimiz ucuz güvenilir bi yerde söleyinde bizde nemalanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ram eğer dışarda taktırcaksan kendşn taksana 3 dakkalık iş ram slotları hep normal kasadan farklı laptoplarda direk 3 vidayla açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sıfır hataya ben daha önce iki laptop götürdüm de son 2 senede olumsuz yorum da çok aldım ekran kartıysa parçayı getirt takarız ne ki.. sadece söktüğümüğz vidaları unutmayalım yeter eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 parca artirir satariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hacı yazıcıoğluna gidip dolaşmak gerekiyor biraz, 'senin bord yanmış 300 $ o da' diyorlar sıyırıyorsun gidince. ben dolaşıp en az fiyat çekene veriyordum öyle şeyler olunca. ama olaydan anlamadığını anladıkları an bord yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yazıcıoğlunun çaprazında nobil bilişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 masaüstü tamir eden yer kaldımı peki yine aynı bölgeler içerisinde. ümraniyede bir yer söylemişlerdi de hem çok uzak muhacir oluyorsun hem de pek içime sinmedi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi kendim takmak değil sorun komple laptopu açıp yedek parcayı takıp olmassa o fazladan ekran kartını kıça sokmakta sıkıntı yane her parçayı tek tek denemek lazım sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 monster bılgısayar .(focus) teknık servısde verıyor .Bıraz kazık ama ısını bılen çocuklarla çalışıyorlar .. adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 monster dolandırıcı baya ya aylarca milleti beklettiler paralarını alıp laptopları teslim etmediler donanım haberde dahil forumlarda bi arat adamlara gunahımı vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 harbi yok mu lan ildeniz dısında laptop tamiri yaptıran hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Valla kendi işimi kendim görüyorum ama çıkma parçaları Yazıcıoğlu'nun karşısında, İnci Bilgisayar var oradan alıyorum. Teknik servisi nasıldır, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Su anda iktim aleti goturuyorum bakima hala acigim fikielere yoksa sifr hataya goturcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çok entresan ya kapısından gitdik sıfır hatanın bi anda çalışmaya basladı hatayı gösteremedimn adamlara çıktım gittim sıfır hata süper çözdü problemleri eauheauheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ASUS Türkiye nin teknik servisi inanılmaz. Laptopum mavi ekran verdiğinden servise götürdüm, bıraktım. Garantisi bittiğini sabah faturadan farkedince gittim geri aldım. Hiç dokunulmamış açılmamış. Laptopu aldım özel bi servise götürdüm. Bilgisayar sorunsuz açıldı sorunsuz çalışmaya başladı. Bildiğin havası yaradı servisin. asfasfasfasasfasfa abi efsane ya sıfır hataya götürdüm bi trlü mavi ekrqn verdiremedim 30 dakka abandım hatta oyun felan açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 eve gidince sürpriz yapmak istemiştir o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 artık evinde ne gibi bi ortam varsa, dışarı çıkıp iki hava alınca kendine gelmiş bilgisayar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 BonePART said: ram eğer dışarda taktırcaksan kendşn taksana 3 dakkalık iş ram slotları hep normal kasadan farklı laptoplarda direk 3 vidayla açılıyo abi normal kasaya çok taktım da laptop hiç açıp takmadım ya hiç bilmiyorum yani açarsam nası takcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 youtube'da arat marka modelle , ya da direkt marka ile ram upgrade diye. ne kadar kolay olduğunu göreceksin. hatta hiç arama bile yapma, notebooku çevir alta bak. vidalı kapak var onu açıp ramleri değiştirecen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ana o kadar bişise yaparuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ufak kapak ram kapagıdır orayı acıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar