Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome said: rapçiler bazen çok sinirlenince, panzere falan çıkıp dis atıyor işte hem su sıkıp adama hep saydırıyor o zaman dispanzer oluyor. sonra halk arasında söylene söylene dispanser olmuş. abi http://i.imgur.com/kNmwSNa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 HAHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi komik bence ya. düşünsene panzerin üzerine çıkmış sinirli bir fuat dis atıyor. bir yandan da su sıkıyor ben güldüm yani şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 gülmekten öl sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 haydari said: dispenser olacak o harf hatası var. https://www.google.com/search?q=dispenser&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oN0sUqmiIIfPtQavxoDIBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=975 + Dis pens + er HTH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ben başlığı ilk görünce aklıma hastane olan dispanser geldi lan niye el sallasın insanlar dispansere falan diye veya nie başlığı açıldı bunun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 pense ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ben hep e tuşuna basıyorum bazen basılı tutuyorum olur mu abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sparkcaster said: ben başlığı ilk görünce aklıma hastane olan dispanser geldi lan niye el sallasın insanlar dispansere falan diye veya nie başlığı açıldı bunun diye heal istiyolardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mc_Lovin said: Buradan, tuvaletlerdeki kağıt havlu dispanserlerine el sallayan bağzı kişilere seslenmek istiyorum. Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. Biliyorum, yönetmekte olduğun çok uluslu şirket çok zamanını alıyor, non sentient varlıklara ayıracak çok zamanın yok, ama biraz sabırlı ol ya. bir de kağıt havlu dispanserine, hareket etmekte olan trene/gemiye el sallayan yolcu yakını gibi el sallarken arkanızdaki kişi size gülerse dönüp tip tip bakmayın. Yaptığınız iş iş değil. Öğrenin artık bunu ya. KARDEŞ SABİT TUTUNCA GELMİYOR DİYE SALLIYORUZ HERALDE DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Adam ne critlemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Baslik yazarken her kelimenin bas harfini buyuk yapan cok daha kotu ya bence. Insan gibi yazsaniza lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 lise fiziği ya. elektron kopararak çalışıyor o aletler otomatik kapı gibi hareketli objelerden elektron koparması daha kolay oluyor bu yüzden MOTION sensor zaten. fail topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 NASIL YANİ BİZİM ELEKTRONUMUZU MU KOPARTIYOR?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 görmüyo onlar ondan sallıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Motion activated yazıyor hayvan giib üstünde bide hareket eden el işareti var demeye gelmiştim, crit gelmiş zaten. Hep geç kalıyorum, hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 önce el sallıyorum olmadı arkamda durup bana gülenleri çok hızlı dövünce ellerim kuruyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ellerin dert görmesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 chrome said: rapçiler bazen çok sinirlenince, panzere falan çıkıp dis atıyor işte hem su sıkıp adama hep saydırıyor o zaman dispanzer oluyor. sonra halk arasında söylene söylene dispanser olmuş. sasakjljsadkhlsajdsa sinirim bozuldu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Saeros said: önce el sallıyorum olmadı arkamda durup bana gülenleri çok hızlı dövünce ellerim kuruyo zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 el sallayanlarin keyfiyle ortak misin? sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Dispanser deyince saglik dispanseri aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dispansere el sallamak kutsaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar