aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 20si cikmis, onu alin. Esh said: son 3 yılın en iyi koşu ayakkabısı seçilmiş. öyle diyolardı. ben intersporttan yarı fiyatına aldım o bile 200 kusur liraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 koşu ayakkabıları neden en çingene tasarımlara sahip? karanlıkta araba çarpmasın diye mi? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 "Tatar Ramazan" said: ovchinnikov said: http://www.atlaskamp.com/salomon-speedcross-3-l12760900/ 1 senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. bu tabi açık alanda, patika gibi zeminlerde koşmak için daha ideal. salon uygun olur mu bilemem. salon falan değil de asfaltta ve taşta nasıl oluyor bu? krampon gibi bir his vermiyor di mi bu dişler? hayır kesinlikle o dişliler yumuşak asfaltta sanki su üzerinde yürüyormuş hissi veriyor(biraz abarttım tabi:P) gayet rahat kullanımı var. ben günlük hayatta da kullanıyorum. hatta gezi parkında bundan bir tane çaldırmıştım, tekrar gittim yenisini aldım öylede bağladı kendine beni hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Şu mağazadan alın zaten biliyosunuzdur https://www.outrunnersports.com/ Beşiktaştan ortaköye giderken. Geçende arkadaşa aldık birlikte, ayak tipine göre ayakkabı veriyor eleman. Kendisi de pro koşucuymuş galiba baya hakim olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben çok cahilim valla gittim üzerinde running falan yazıyordu tipi de hoşuma gitti adidas duramo 6 aldım. çok rahat ayaklarım. zaten koşamıyorum da yürüyorum anca :( verebileceğim tavsiye anca bu kadar, ayakkabılar çok rahat safasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.runnersworld.com/shoe-finder/shoe-advisor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ayakkabılarda bir sürü çeşit var bu arada. dikkat edin alırken. dışa basanlar, içe basanlar, normal basanlar için ayrılıyor. baya da etkiliyor koşunuzu. ciddi koşacak iseniz bir ayak doktoruna gidin, söylesin size nasıl bastığınızı, ona göre alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 eski ayakkabıların tabanından anlaşılmaz mı? ne tarafı daha fazla erimiş ona göre belki ufakta olsa bir fikir oluşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yillardir aklimin almadigi bir mevzu bu, param olsa guzel dizaynli spor ayakkabisi yapan sirket kurucam. arcane said: koşu ayakkabıları neden en çingene tasarımlara sahip? karanlıkta araba çarpmasın diye mi? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 nike free run kurtarıyo biraz tasarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ovchinnikov said: "Tatar Ramazan" said: ovchinnikov said: http://www.atlaskamp.com/salomon-speedcross-3-l12760900/ 1 senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. bu tabi açık alanda, patika gibi zeminlerde koşmak için daha ideal. salon uygun olur mu bilemem. salon falan değil de asfaltta ve taşta nasıl oluyor bu? krampon gibi bir his vermiyor di mi bu dişler? hayır kesinlikle o dişliler yumuşak asfaltta sanki su üzerinde yürüyormuş hissi veriyor(biraz abarttım tabi:P) gayet rahat kullanımı var. ben günlük hayatta da kullanıyorum. hatta gezi parkında bundan bir tane çaldırmıştım, tekrar gittim yenisini aldım öylede bağladı kendine beni hehe. Hmm anladım sağol ama Popeye de şöyle demiş:) Popeye said: asfaltta salomon tavsiye etmem. bende de vardi hafif kaygan zeminde veya yokus inerken iyi tutunamiyor ayagim kaymisti bir kac kere. ama kisin karda camurda harika oluyordu bot giydigimi hatirlamiyorum kac senedir karda. üstüne şöyle bir sitede asfalt puanı 3/10 vermişler. http://www.trailrunningreview.com/es/Asics_Fuji_Trabuco__VS_Salomon_SpeedCross_3/REVIEW1--268--REVIEW2--132.html Acaba 150 kaada bi Nike Free çakıp geçsem mi bilemedim şimdi, Salomon 320tl, Kayano 19 ise 400tl, baya pahalı yani. Salomonun asfalt olayına güvenebilsem ona değer, çünkü çok sağlammış ama bilemedim şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mal said: ben bundan aldım bugün http://www.kaptanspor.com.tr/Uploads/Stoklar/q23559_1_b.jpg adidas performance corespeed sporcuların antremanda giydiği ayakkabı. hava alan gözenekli dokuya sahip. tabanı non marking özellikli ve optimum çekiş tutunma sağlıyor. non marking derken iz bırakmayanmı demek istiyor bilmiyorum kumda felan deniycem. gelirken giydim ıkına ıkına yürüdüğüm yokuşu tazı gibi çıktı. tr fiyatı 99 tl. OVERVIEW Strength and quickness come together in the men's adidas A.T. Corespeed Tr shoes. These comfortable training shoes have an open mesh, breathable upper and stability for your foot. miCoach® compatible. Open mesh upper for breathability Forefoot support elements for stability during multi-directional movements Comfortable textile lining miCoach® compatible NON MARKING rubber outsole with multi- surface traction for optimum grip on all surfaces bunun önü nubukmu kadifemi ne oluyor? ıslana kuruya ıslana kuruya sertleşti öndeki o tüylü yerler. kıvrıştı birazda. bunun için bi yöntem ürün felan varmıdır? 15 sene felan giyerim çünkü daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 nubuk oluyor. ayakkabıcılarda lostra salonlarında bunların bakım ürünleri oluyor. genelde sprey şeklinde olur bide böyle kauçuk fırça gibi bir şeyi yoluyor yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kabuk gibi sertleşti yumuşarmıki geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar