xieon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Selam arkadaşlar yakın zamanda koşuya başladım fakat kullandığım ayakkabı koşuya uygun olmadığından biraz sıkıntı yaşıyorum. Size göre koşu ayakkabıları çok büyük fark yaratıyor mu? (Rahat koşma daha az ağrı etc..) Eğer büyük bir fark yaratıyorsa F/P olan ucuz bir koşu ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz? not: genelde koşu bandında koşuyorum ama fırsatım olduğunda açık alanda koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Fark yaratıyor, fiyat olarak ucuz değiller pek. Dışa ve ya içe basmana göre farklı ayakkabı bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla bu dışa veya normal basanlar için hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı 220lira felandı galiba. Bi daha aynısından alırım o derece: http://store.nike.com/us/en_us/pd/zoom-vomero-8-running-shoe/pid-688888/pgid-889674 Şimdi baktım da vomero 6'ymış benimki bununla arasında ne fark var bilmiyorum vomero 8'miş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://store.nike.com/us/en_us/pd/free-flyknit-running-shoe/pid-726167/pgid-831869 şunu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 korkunç pahalı koşu ayakkabıları ya. geçen outrunner'a gittim 10 tane ayakkabı denedim hiç fiyat falan sormadım. 200 hadi bilemedin 250 veririm falan diye düşünüyorum.. en rahat ettiğim ayakkabı asics kayano 19'du 400 liraymış. ikincisi vomero'ydu 300 mü neydi. ama kayano net daha rahattı yani. teşekkür edip çıktım. adam küfür etmiştir 10 aykkabı deneyip almadı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 asics kayanoyu ben bangkoktan 100 dolara aldım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nike Pegasus lara bakabilirsin. Oldukça iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aaa benim de ihtiyacım vardı diye konuya girip fiyatları görünce çıkmam 5 saniyemi falan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 VIAPORTA gidin. az önce Nike spor ayakkabıyı 57TL'ye aldım. linkini bulunca koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 o ne ya çocuk ayakkabısı mı 50 liraya, bi de oraya ulaşım başlı başına bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 viaport servisleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 monoscope said: http://store.nike.com/us/en_us/pd/free-flyknit-running-shoe/pid-726167/pgid-831869 şunu merak ediyorum ben bu arada bunları da gördüm acayip hafif ve kıvrılıp bükülüyor acayip. 140TL'ydi yanlış görmediysem. ama ben almam şahsen. bana tam koşu ayakkabısıymış gibi gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 140 mı daha yepisyeni çıktı o be nasıl 140 olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nike free 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bende bu flyknitlerin reebok versiyonu var, koşu için çok iyi. benim topuklar bitik ama hiç acı yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 6 senedir hiç koşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 peşinden koşacağın bi şeyler olmamıştır boşver pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 gerçi şimdi hatırladım askerde koşturtuyorlardı. ama orada da hep düşük tempo. abi tüfeksiz hareketler serisi diye bir şey vardı. misal komutan tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareket diyordu benim aklıma kidou no wa san juu ichi falan geliyordu bleachteki tribe giriyordum. sonra mal mal zıplıyorduk. askerlik acayip bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bugun nike store a gittim, benim kosu ayakkabisina ihtiyacim var dedim, adam kosunun tarzi ne dedi, bende treadmill dedim, eleman o zaman ne alirsan al farketmez spesifik bisiye gerek yok dedi dsfdsf bende running kismindan hosuma giden rahat bisiyi aldim ciktim, eyyorlamam budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Hafif, tabani destekleyen ve darbeyi emen tipte seylere bakin kesinlikle. Rebook zigzag olur, Nike'in su yeni dilimli tabanli ayakkabisi olur. Diger turlu iskence cekmek cok olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Pegasus aliiiin, sonra gelin bana tesekkur ediiiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bende NewBalance var gayette rahat sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sabonis said: 140 mı daha yepisyeni çıktı o be nasıl 140 olacak :D viaport indirimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Zigzag olmazsa Pegasus düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 free run 2.0 var, ciddi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bana da lazım ayakkabı , dış mekan , hafif taş toprak bir yerde koşu olacak. Reebok ZigZag , Reebok RealFlex falan alayım diyorum , şöyle hızlıca bir modellere bakınca , en iyileri bunlar gibi durdu ( internet araştırması tabi , bir gidip deniyeyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar