Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşu ayakkabası tavsiyesi

xieon

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar yakın zamanda koşuya başladım fakat kullandığım ayakkabı koşuya uygun olmadığından biraz sıkıntı yaşıyorum. Size göre koşu ayakkabıları çok büyük fark yaratıyor mu? (Rahat koşma daha az ağrı etc..) Eğer büyük bir fark yaratıyorsa F/P olan ucuz bir koşu ayakkabısı tavsiye edebilir misiniz?

not: genelde koşu bandında koşuyorum ama fırsatım olduğunda açık alanda koşuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Fark yaratıyor, fiyat olarak ucuz değiller pek. Dışa ve ya içe basmana göre farklı ayakkabı bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla bu dışa veya normal basanlar için hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı 220lira felandı galiba. Bi daha aynısından alırım o derece:
http://store.nike.com/us/en_us/pd/zoom-vomero-8-running-shoe/pid-688888/pgid-889674

Şimdi baktım da vomero 6'ymış benimki bununla arasında ne fark var bilmiyorum vomero 8'miş bu
Sosyal ağlarda paylaş

korkunç pahalı koşu ayakkabıları ya.

geçen outrunner'a gittim 10 tane ayakkabı denedim hiç fiyat falan sormadım. 200 hadi bilemedin 250 veririm falan diye düşünüyorum.. en rahat ettiğim ayakkabı asics kayano 19'du 400 liraymış. ikincisi vomero'ydu 300 mü neydi. ama kayano net daha rahattı yani. teşekkür edip çıktım. adam küfür etmiştir 10 aykkabı deneyip almadı diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

http://store.nike.com/us/en_us/pd/free-flyknit-running-shoe/pid-726167/pgid-831869

şunu merak ediyorum ben

bu arada bunları da gördüm acayip hafif ve kıvrılıp bükülüyor acayip. 140TL'ydi yanlış görmediysem. ama ben almam şahsen. bana tam koşu ayakkabısıymış gibi gelmediler.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi şimdi hatırladım askerde koşturtuyorlardı. ama orada da hep düşük tempo.
abi tüfeksiz hareketler serisi diye bir şey vardı.
misal komutan tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareket diyordu
benim aklıma kidou no wa san juu ichi falan geliyordu bleachteki tribe giriyordum.
sonra mal mal zıplıyorduk. askerlik acayip bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun nike store a gittim, benim kosu ayakkabisina ihtiyacim var dedim, adam kosunun tarzi ne dedi, bende treadmill dedim, eleman o zaman ne alirsan al farketmez spesifik bisiye gerek yok dedi dsfdsf bende running kismindan hosuma giden rahat bisiyi aldim ciktim, eyyorlamam budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...