pontipati Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sdfhgd burdaki kadar gıcık değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi de kadın ilgi ister abi sürekli. istemeyenini henüz görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 meeeeeeh bitse de gitsek iyice sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burdaki gibi gicik degilim baya iyiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 very big cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yok buradaki gibi olsa zaten, "Tatlı rüyalar" a cevaben yapıştırırdı hemen "Ha sen olmasan kabus görecektim sanki" diye. EDIT: Ama belirtmek isterim ki Aquila'nın "Tatlıya odaklan" postu criminally underrated. Hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fistan said: Esh said: panpa bi kız iyi geceler mesajı atıyosa o aslında "ben de seni seviyorum, az ilgi göster" demek. sorun da bu ya o kafar cok ilgi gosterdim ki artik ben de biraz ilgiyi hakediyorum diye dusunuyorum o yuzden bi karsilik gelmedikce moralim bozuluyor hep ilgi hep ilgi ne zaman bitecek bu sonunu goremiyorum ilgi göstermiş ya işte. daha ne yapsın? cam açıp gel bak ne göstericem mi desin kızcağız gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aklımda harika bi app. fikri var. bu tutarsa bütün foruma benden tavuk döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dworgian haklisin aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 diaboliq said: aklımda harika bi app. fikri var. bu tutarsa bütün foruma benden tavuk döner. et döner de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fistan said: Dworgian haklisin aslinda Abi git konuş bence. Öyle uzaktan fln yalan. Ama o şehire de taşınacaksan git konuş. Uzaktan ilişki de yalan. Eski günlerim geldi aklıma sdkldlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 lan konustum diyorum cevap gulucukler, cekingen tavirlar hayir da demiyo evet de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 istemem, yan cebime konuşlan demek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fistan said: lan konustum diyorum cevap gulucukler, cekingen tavirlar hayir da demiyo evet de abicim aynı şehirde mi konuştun. yanındayken? ha evet diosan o zaman şu kozu kullan "ben senden bu kadar hoşlanıyorken normal arkadaş gibi devam edemem" sonra onun kararı olsun. riskli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 normal arkadas gibi devam etmeyecegimi adim gibi biliyor resti cekecektim ama belki bi bildigi vardir daha iyi tanimak istiyordur falan baslamadan once asdas ask boyle bisey dusundukce surekli onu hakli cikariyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yas kac kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi sen söylediğin zaman onun bir fikri vardı, o fikir ile "yes" dedirtcek kadar etkileyememişsin. haftalarca, aylarca kasarım o etkiyi yaratmaya çalışıyorum diyorsan buyur kendine işkence et ama sonradan yarattığın etki asla sende ona karşı olan etki ile aynı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 olur olur tecrube var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Seele said: yas kac kardes? aşık olduğun zaman yaşın 15 e iniyor otomatikmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 a$q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kozalak said: Seele said: yas kac kardes? aşık olduğun zaman yaşın 15 e iniyor otomatikmen. hahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 iyi şanslar o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fistan said: normal arkadas gibi devam etmeyecegimi adim gibi biliyor resti cekecektim ama belki bi bildigi vardir daha iyi tanimak istiyordur falan baslamadan once asdas ask boyle bisey dusundukce surekli onu hakli cikariyorum :d cok dalma abi derinlere, düz olmak cogu zaman iyidir, zarar verme kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bu arada topaç 100 sayfayı aştı, yük olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?20,7415523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar