NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çirkin stajer kız bile manita yapmış pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yeni tlf kılıfıyla bile sevindirik olabilen bi canliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aynen. yeni telefon kılıfı aldım bakıp bakıp duruyorum. bilgisayar yenilesem veya araba alsam nolur kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: Fistan said: açık ve net bir şekilde yüzyüze konuş (erkek arkadaşı yoksa tabii ki, erkek arkadaşı varsa bırak zaten peşini) varacağı yere varsın. bu muhabbetleri uzatmak hiçbir zaman pozitif bir sonuç getirmez. kendini güzel bir şekilde ifade et, onun tepkilerini ölç. anlarsın zaten karşılıklı mı değil mi diye. açık bir şekilde net konuştuğum için patlattığım olay oldu benim. Eğer zamanı değil diye hissediyorsan o kadar da açık konuşma. direk patlıyor olay. sonra sen daha da rage e girip hayvanlık yapma olasılığın artıyor. illa yapıcan değil ama hepimizin içinde birer hayvan yatıyor %1 de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dün ne içtim be günlük 1-2 diye başlıyor şunuda bitane daha hadi oda olsun derken ne ara içtim be günlük niye içtim be günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 patlayacaksa zaten hayatının aşkı değildir? 17 yaşınızda olmadığınızı farzediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 darkwingduck said: direk konuş en temizi, yüz yüze ve niyetinin ne olduğunu açık ederek. eğer kafasında seni nereye oturttuğu net ise cevabını hızlıca alırsın. evet olur, hayır olmaz, biraz daha zaman geçirip nereye gittiğini görelim. bir de uzaktan kur yaptığında hareket alanını geniş tutuyorsun, karar verme zorunluluğu hissetmeden rahat rahat hareket eder kadın kısmı böyle bir durumda gayet mantıklı bir şekilde. yüz yüze sıkıştırırsan hayır demeleri de bir o kadar zor oluyor. sırf erkek tarafı yüz yüze gelip zbönk diye niyetini söylediği ve cevap istediği için, kadın tarafının istemeye istemeye de olsa hayır diyemeden kabul etmek zorunda kaldığı ve sonrasında tam bir ilişkiye dönen ve hala beraber olan çift tanıyorum. true story. yüz yüze her şey daha farklı.ama ben oyle bir iliski baslasin istemem :( ben onu sevdigimi anlattikca bir gun gelip ben de seni seviyorum surprizi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bide günlük benden 4 yaş büyük bir kız arkadaşımla ciddi düşünmüyorum ama kız geldmiş evlenme yaşına bunu ilişkiye başlamadan ya canım ben seninle evlenmicem ama mutluyum daha gencim seninde yaş kemale eriyor istersen benimle vakit kaybetme bir koca bulmaya çalış ben sadece gönül eğlendiriyorum üzülürüm sana demem gerekiyor ama diyemiyorum çünkü çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sparkcaster said: patlayacaksa zaten hayatının aşkı değildir? 17 yaşınızda olmadığınızı farzediyorum. aynen bu. patlayacaksa ne kadar erken o kadar iyi. daha geç patlamasının hiçbir yararı olmaz sadece zararı olur. patlayacaksa zaten bugün de patlayacaktır, yarın da. kızın algısı değişmez kolay kolay. çaresizlik masaya konursa belki o zaman değişir, çaresizliğe düşeceğini zannetmiyorum genç bir kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 @Fistan kadınların neden sizinle beraber olmayı seçtiği genelde muammadır zaten. bir sürü değişken var. onun gözünde nerde olduğun önemli. tamam olur olsaydı zaten uzaktan da olsa sana gerekli mesajı verirdi şimdiye beraberdiniz ve sen kafanda bu sorularla buraya yazmazdın. dolayısıyla ya; -olabilir ya da; -olmaz durummundasın. zaten olabilir konumundaysan daha 100% bişey yok ortada demektir. yapabileceğin en iyi şey kendini sevdirmek ve onun da senden gercekten senin kadar hoşlanacağı günü beklemek. evet, uzaktan kur yapmaya devam edip beklersen bir gün karşılık alabilirsin imkansız demiyorum ama fat chance. o ara daha alfa biri gelir sen elenirsin. yarım da olsa aranızda bir şeyler başlarsa en azından karşındakini etkileme fırsatın artar. ideal bir durum değil biliyorum ama böyle durumlarda hiç yoktan iyidir opsiyonu bu. ne yazık ki her zaman ilişkilerde bi taraf daha çok seven taraf oluyor. azıcık alfa olun. tekrar diyorum. red alacağın varsa zaten alırsın. er ya da geç. erken konuştum diye bişeyler yüzüne gözüne bulaşmaz kolay kolay hatun psikopat değilse. en kötü ihtimalle zaman ister senden. arkadaş kalalımın ne demek olduğunu biliyorsunuz zaten. nazik red cevabı oluyor kendileri. heyt be wot döşedim. selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fistan'ın account heklenmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 uzakta yasiyorsa ondan cekiniyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 uzakta ilişki olmaz zaten. taşınacaksa başlasın yoksa kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 söylesin işte böylece öğrenir cevabını. çekiniyor mu ne düşünüyorsa artık kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi ben de böyle çok sevip ama söyleyemiyorum, ya da söylesem mi filan diye arada kalmayı özledim. abi kimseden hoşlanmıyorum bile. çok boktan durum ya. baya baya can sıkıcı. özledim o arada kalmayı ve sonrası flirt aşamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bide günlük uzakta ilişki çok zor olsada neyseki teknoloji gelişti kameralar skype fln idare ediyoruz bir şekilde her ne kadar norveçte yaşıyorda olsa temmuz ayını beklemek insana umut veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yakmayın kendinizi be. ben de yaşadım 1 ay için 5 6 ay beklemeyi fln. gereksiz direk edit: ha o arada burada takılıyorsanız ok. Ben gayet sadıktım hep o yüzden zor geliyordu belki lsakdjsakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben en son uzak ilişkide tarih beklerken baktım tarihim geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük bide güzel olan şey şu, dedim ki ben hatuna dedim canım sen ayrısın başka kızlar ayrı ben seni 6 ay beklerim ama erkek oldugum için bazı şeyleri yapmam gerekiyor diye açıklama yaptım ilk başta ben 6 ay nasıl kendi kendimi idare ediyorsam sen de kendini idare edeceksin dese de bir şekilde rest çekip 6 ay iiçerisinde hem istedigimle takılıyorum hem de 6 ay sonra gelecek büyük paketi bekliyorum yani bu aralar ilişki durumum çokiyigünlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o da orada takılıyorsa ve senin için ok ise np. hani zira kızlarda öyle bir eye for eye durumu var. "yapmaz" da deme ltfn sakldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi nice asla yapmaz dediğin kızlar neler neler yapıyor. öyle diyim size sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük yapmıyor ilk başta sen yaparsan ben de yaparım dedi, ona göre düşün dedi ben de olmaz o zaman senin yapman farklı benim ki farklı vs gazel okudum en sonunda ben zaten senden başkası ile yapamam sen istersen yap göz yumarım ben sana yeterki belli etme göz görmeyince gönül katlanır gibilerinden konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi kafana fitne fesat sokmam istemem ama çok inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Somon yanlış yapmışsın. Yapmıyorum tabi ki deyip yapmalıydın. O durumda bile tam emin olamazdın ama şimdiki haliyle kesin o da yapıyor "nasılsa o da yapıyor ben niye yapmayayım" diye düşünüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar