Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bi ajan tutayim ona yolliyim sonra is yeri adresi var nasi olsa, fotosunu gosteririm takip eder evine kadar 1 saat sonra adam gibi gider hediyeyi verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fistan said: NolaxThensbane said: kuryeci kılıgına gir kafanda kask olsun kendi ellerinle ver vereceği tepkiye göre ya şehir değiştirirsin yada hemen masaya vurursun hediyeyi alacagi andaki tepkisi sorun degil begenir tepkisi iyi olur o garanti de hediyeyi nerede ve nasil aldigindan kaynakli dusuncem var İşyeri güvenliğine teslim etsinler. Çıkışta ya da sabah girişte güvenlik versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 güvenliğe mi not düşecen? asasdasd hadi kargoya yazdın güvenliğe teslim edilcek diye. adamda okumaz ya okudu öyle yaptı, güvenlik zınk diye arar veya götürür paketi. güvenliğe nasıl tembih edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 en mukemmeli platonik olaniymis ya valla hale bak herkese tavsiye ederim cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kendin götür abi bunun raconu budur. madem bu kadar deli divanesin haftasonu atla git imkanı olan adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben bodos isyeri adresine gonderiyom ya naparsa yapsin o kadar da ince dusunmeye gerek yok kararina vardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 e hadi hayırlısı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 gitmek en mantiklisi geldi simdi de asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 fistan kimse bu seni ne hale getirmiş. git götür ver. daha öncesinden tanışıklığınızın olduğunu var sayıyorum tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 3 aydır istanbula cok alısmıstım gunluk salı günü cezayire gidiyorum yine neyse 20 dereceymiş en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 barbu said: fistan kimse bu seni ne hale getirmiş. git götür ver. daha öncesinden tanışıklığınızın olduğunu var sayıyorum tabiki. eski sevgilim ama cok uzun degil 2ay 3-5 gorusmemiz olmustu asdasdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 uzun hikaye neyse tesekkur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 led as nov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Elden ver en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 background story varmış paylaşsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 uniye baska sehire gidince ayrildik iste ilk seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nerden baksan 8 senelik mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 5 oldu o gitti yasca kucuk benden izmire gitti okudu donmedi geri is buldu calisiyo ben de gitcektim yaza dogru zaten izmire bura baydi diye beyin de hemen alakayi kuruverdi sagolsun platonik asik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben sana ne olacagını söyliyim sen böle incelikler güzellikler fln yapıcan düşünücen sürekli bi yol arıcan aylar geçicek hanzonun biriyle birlikte olacak alacan eline testisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu ihtimal var tabi de bana yakismaz erkenden yilmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yeterince stalkladın mı belki evlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yok konusuyoruz whatsapptan 1 yildir falan benim onu sevdigimi de biliyo ama uzak oldugumuz icin birbirimize taniyamiyoruz birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tanisa sevecek biliyorum da bi ihtimalde ben onu tanisam sevmeyecem o da var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sakdslfş öle olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 giti bitir geri gel dusunmesine imkan birakma gerci bazen dusunmesi daha iyi oluyor bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar