wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Dırıdvancığım baa neler yollamış <3 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 allam sen insanları manyak ev arkadaşlarıyla sınama yarabbim. bi defol git artık. modemin yerini 5 adım değiştirirsin "internetim çekmiyo!11!1" diye çığırtır. wtaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 wastyrx said: Dırıdvancığım baa neler yollamış <3 ^_^ ne yollamis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bingildak said: muşta ne lan diye arattım http://img76.imageshack.us/img76/5825/4dz8do2.jpg patinin amblemi sandim bir an bu ne fanatizm didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=StlMdNcvCJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 copry said: wastyrx said: Dırıdvancığım baa neler yollamış <3 ^_^ ne yollamis ? Söylemem kıskanırsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sok oyle kotu huylarim benim soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 fotoşop mu o resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Hala hastayım. Bugün pazarmış lan ben hala perşembedeyim bugün :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tam iyileştim dükkandaki çimento artıklarını kazımam gerekti. şimdi yine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 cCc usuyoruz dns reyiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 platonik askima kargoyla cerceve 50x70 boyutlarinda bi hediye gondericem isyeri adresini biliyorum ev adresini soramam surpriz olsun istiyorum ama korkuyorum da is yerinde gerilir mi, kizar mi, gotururken eziyet olur mu ne yapayim lan en guzeli gidip eline vermek ama gidemiyorum da su siralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 iş yerine gönderme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fistan said: en guzeli gidip eline vermek Bunu iş yerinde yapmaya çalışırsan kızabilir belki , emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kuryeci kılıgına gir kafanda kask olsun kendi ellerinle ver vereceği tepkiye göre ya şehir değiştirirsin yada hemen masaya vurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bingildak said: iş yerine gönderme abi e napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 platonik aşk abow en acısı hediye fln gönderme bence abi platonik nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 uygunsuz bir pozisyona düşebilir iş yerinde hediye yüzünden ondan sonra beğeneceği, hoşuna gideceği olsa bile o negatif duyguyu sana channel edebilir ki eder de yani. ev adresini öğrenebileceğin ortak arkadaşınız falan yok mu? senin durumunu bilen, kıza fısıldamayacak olan? yalnız yaşıyor diye varsaydım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 NolaxThensbane said: kuryeci kılıgına gir kafanda kask olsun kendi ellerinle ver vereceği tepkiye göre ya şehir değiştirirsin yada hemen masaya vurursun hediyeyi alacagi andaki tepkisi sorun degil begenir tepkisi iyi olur o garanti de hediyeyi nerede ve nasil aldigindan kaynakli dusuncem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bingildak said: uygunsuz bir pozisyona düşebilir iş yerinde hediye yüzünden ondan sonra beğeneceği, hoşuna gideceği olsa bile o negatif duyguyu sana channel edebilir ki eder de yani. ev adresini öğrenebileceğin ortak arkadaşınız falan yok mu? senin durumunu bilen, kıza fısıldamayacak olan? yalnız yaşıyor diye varsaydım tabii. sorabilecegim var ama aninda ispiyonlayabilirler boyle boyle adresini istedi diye baska nasil bulurum adresi hadi ev adresini buldum iste olur kargo eve gider sonra subeden al derler falan yine eziyet olur, istemem @Somon, platonik lan iste alala :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kargo degil de kurye tarzi birini tutamiyoz mu ya saatinde goturse verse adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 aynı şehirde misiniz ki? kurye olur neden olmasın aynı şehirde değilseniz (gidemiyorum dediğine göre) kuryeye paketi nasıl ileteceksin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ayni sehir olsa simdiye evlendiydik kuryeye kargolayayim izmirde calisan? sonra o alsin gotursun hadi bunlari yaptim ev adresi lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hangi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yok mu hatır gönül koyabileceğin ortak arkadaş, ona gönder o evine götürsün buluşacağı bir zaman? ortak arkadaşında haberi olsun istemiyorum diyorsan zor ya işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar