BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 karaktersiz said: Esh said: Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi. 3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim. Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan. su ne kadar dogru ya burçlara inanmazdim önceden ama ikizler kadinlari yüzünden inaniyorum boğa erkegi olarak ikizlerin allah belasini versin diyebilirim yarim saat ara ile -sana evlenme teklif etmeyi bile düsündüm ve ilişkimizle ilgili şüphelerim var cümlelerini alabilirsiniz çok rahat heman olm evlenmeyin karikatürünü olm ikizlerden uzak durun diye degistirin bide burçlara inanmasanizda bilin iyi oluyo Abi zaten 10 tane basic insan özelliği var, her burçta bunlardan 7 tanesi var random olarak. Çok kurcalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 fala inanma falsız kalma :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o randomligin yilin belli dönemlerinde dogan insanlarda daha benzer olmasi burc zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ya kadınlar açıp okuyor burç kitaplarını "ayyy ben buymuşum, ben şöyleymişim" diye sonra ona göre rp kasıyorlar, yerleşiyor minik bilinç altlarına işte. Yoksa burç falan komple yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Tanidigim butun kovalar elektronik manyagi lan. Hepimiz ana karnindan commodore kasetiyle mi ciktik O yuzden burca inan, ciddi ciddi tutar. En azindan tepkilerini konusmalarini sekillendirirsin. Ve hayir basak burcuysan bir akrep kadiniyla yine birlikte olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi sene 2014 ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 arkadaslar esh kardesimizde benle ayni fikirde sanirim siz inanmasanizda bilin ekmegini yersiniz bide sorarlarsa boğa burcuyum diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Evet abi sene 2014. Ve sen hala kadin bulucam diye yirtinirken sana kolay yolu gosteriyoruz Take it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Noyanın yoluna baş koyun siz de o halde sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya esh ben akrebim sen boğasın falan dedin ama bana balık tutmayı öğretiyorsun olmuyor böyle. bana direk şu burçlara yumul, şunlardan uzak dur falan der misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 boğaysan ikizlerden uzak dur kendine bir yengeç bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: ya esh ben akrebim sen boğasın falan dedin ama bana balık tutmayı öğretiyorsun olmuyor böyle. bana direk şu burçlara yumul, şunlardan uzak dur falan der misin? Boga deil la, kovasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 hangover :( is var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bugun tatil degilmiydi ya? shit benim de mi is var yoksa O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ayın 27sinde internet kotası sıfırlanan 250 mblık tarifeden 3g hızla 1 gb sömürmüşüm ama ayın 28inde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 tatilmiss ohh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şimdi 128kb le çılgn atıyorum adsl taşıma şubeye gitmeden oluyormuş boşuna kasmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 roket adam doğruysa 1 ocakta doğmuş. bu kadar poser bir çevre mühendisinin 1 ocakta doğması anasının babasının da oğlumuz 1995'in ilk bebeği olsuuun:)))))) diye kasan poserlar olduğunu gösteriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 o kadar uyudum heralde aksam olmustur dedim anca 1 olmus yaa cikim de dolanayim az bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: Evet abi sene 2014. Ve sen hala kadin bulucam diye yirtinirken sana kolay yolu gosteriyoruz Take it. yengecim ben, elimden tutun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 günlük akşama kadar deli çalışmam lazım şimdi 14:18 önümde 15:00-16:00 16:00-17:00- 17:00-18:00 18:00-19:00 19:00-20:00 20:00-21:00 21:00-22:00 22:00-23:00 var bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ofiste milyon kere milyon işim var üstüne haftaya sınavlarım var tam tersine hiç birine bakma isteğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yılın ilk günü böyle başlamamalıydı ama ya. allahın salağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 lan 2 gündür içim karardı ya. yeni yıla girdik hala televizyonlarda 2013 te ölen ünlüleri anlatan fonda ağıt çalan programlar var. la yeter rip tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Dün 2 porsiyon döner yedim , evde ki 5-6 porsiyon dönerin tamamının lavaşını ben aldım yedim , 1.5 litre light cola içmişim , bi paket sigara içmişim , sabah kalktım nutellalı kruvasan yiyecektim benim yaptığım kruvasanlı nutella oldu biraz , yanında içinde füme hindili poğaça , yarım litre olan didi içtim. Şuan işteyim , hayata bu kadar küstüğüm çok az an olur , mide ağrısından geberiyorum karın bölgesi özgürlüğünü ilan etti tek başına aldı gidiyor, vücüdumun geri kalan kısımlarının varlığından haberdar değil gibi sadece oraya odaklanmış durumdayım böyle bir hem acı hem ağrı hem bulanma hepsi beraber bişiler oluyor orada şuan. Yarın izinliyim , deli gibi yatıp uyurum. Birde şöyle güzeeel bir tuvalete çıktım mı , hiç bi derdim kalmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar