Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

karaktersiz said:

Esh said:

Erkek ikizleri biraz dallama ama kadin ikizleri dersen orda durcan abi.

3 tane ikizler kadiniyla ciktim, pic threadde konulan trip fotosunu icimde hissettim.

Bu kadar dengesiz kadin kovada bile yok lan.

su ne kadar dogru ya
burçlara inanmazdim önceden ama ikizler kadinlari yüzünden inaniyorum
boğa erkegi olarak ikizlerin allah belasini versin diyebilirim

yarim saat ara ile -sana evlenme teklif etmeyi bile düsündüm ve ilişkimizle ilgili şüphelerim var cümlelerini alabilirsiniz çok rahat

heman olm evlenmeyin karikatürünü olm ikizlerden uzak durun diye degistirin

bide burçlara inanmasanizda bilin iyi oluyo

Abi zaten 10 tane basic insan özelliği var, her burçta bunlardan 7 tanesi var random olarak. Çok kurcalamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 2 porsiyon döner yedim , evde ki 5-6 porsiyon dönerin tamamının lavaşını ben aldım yedim , 1.5 litre light cola içmişim , bi paket sigara içmişim , sabah kalktım nutellalı kruvasan yiyecektim benim yaptığım kruvasanlı nutella oldu biraz , yanında içinde füme hindili poğaça , yarım litre olan didi içtim.

Şuan işteyim , hayata bu kadar küstüğüm çok az an olur , mide ağrısından geberiyorum karın bölgesi özgürlüğünü ilan etti tek başına aldı gidiyor, vücüdumun geri kalan kısımlarının varlığından haberdar değil gibi sadece oraya odaklanmış durumdayım böyle bir hem acı hem ağrı hem bulanma hepsi beraber bişiler oluyor orada şuan.

Yarın izinliyim , deli gibi yatıp uyurum. Birde şöyle güzeeel bir tuvalete çıktım mı , hiç bi derdim kalmaz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...