Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaptanin aciklamasi: hersey nasip kismet. kayseride pastirma yicegimize adana da kebap yicez sanirim

Diyip adanaya indik

"Adanada inmek isteyenlerin bavullarini alarak derhal ucagi terk etmelerini rica ederiz"
Mesaj tarihi:
Tam şuan büyük tuvaletim var . İş yerindeyim , yerime bakacak adam yok. Tek kişi var o da müdür. Müdüre sen burda dur ben bi s**ıp geliim diyemiyorum.

Benim yerime bakabilecek arkadaş saat 11de gelecek. Napabilirim o süreye kadar hiç bilmiyorum. Bekleyelim ve görelim.
Mesaj tarihi:
xaty said:

Kaptanin aciklamasi: hersey nasip kismet. kayseride pastirma yicegimize adana da kebap yicez sanirim

Diyip adanaya indik

"Adanada inmek isteyenlerin bavullarini alarak derhal ucagi terk etmelerini rica ederiz"

asfashda iyiymiş
Mesaj tarihi:
senko said:

de abi müdüre nolcak
müdürün insansa bakar yerine.

Yok bakar bakmasına da , ben utanırım demeye. Hani müdüre nasıl dersin lan bunu :D bunun kibarcası da yok . Bildiğin 'müdür sen şurda dur ben bi s**ıp gelcem' diyosun.

O yüzden gittim baaambaşka bi pozisyonda biri vardı , onu çağırdım , gelsin 'sigaraya çıkıcam' :D
Mesaj tarihi:
senko said:

bişi olmaz abi
benim direktör bekletmişliğim var
az bekleyin ben bi lavoba'ya gidip geliom demiştim
hatta adam sorduydu büyük mü küçük mü diye sdf

Lan senin kazandığın parayı kazansam , parası neyse verir g*tümden vakumlattırırdım b*ku .

Niye bizi bir tutuyosun ki.
Mesaj tarihi:
Dün manisa'ya gittim, vestel city'de benchmark ziyareti vardı.

Vestel 10 tane televizyon üretiyorsa 1 tanesi vestel lan. Bisürü farklı marka tv üretiyo adamlar için.

Bu arada renault fluence ile gittim geldim, dünyada bu kadar rahatsız bir araç yoktur herhalde. Omurgam "YETER SÖZ MİLLETİN" dedi.
Mesaj tarihi:
Ben bizden beleşe alınan kanları, hastanede parayla sattıklarını gördükten sonra daha vermiyorum artık

her ay mesaj atıyolar bide, şurda otobüsümüz var bekliyoruz diye

NAAAAAAAAAAAAAAAAH gelirim o.ç ler.
Mesaj tarihi:
Sadece para ile satmıyorlar kanı. Kan karşılığı kan ya da kan karşılığı para.

Para da, muhtemelen kızılayın otobüsünü, takım taklavatını, eşyasını, probisini, sodasını fln karşılamakta kullanılıyordur.
Mesaj tarihi:
hastalıktan ölüyorum, bu güzelim cuma gecesinde yapabileceğim en iyi aktivite yattığım yerde göbeğimde laptopla dizi vs izlemek. tam depresyona girecekken patiye bakıyorum. keyfim yerine geliyor. şükrediyorum
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Promenader said:

waffle yemeye gitsek ya la diyicem ama diyemiyorum. kızın pek takmaması neden olabilir tabi sdf.

abi sen nasıl gizli gizli sayfa aralarında dram yaşıyorsun ya.

Beni bi sen anladın imam. Sağol varol.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...