xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kaptanin aciklamasi: hersey nasip kismet. kayseride pastirma yicegimize adana da kebap yicez sanirim Diyip adanaya indik "Adanada inmek isteyenlerin bavullarini alarak derhal ucagi terk etmelerini rica ederiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mallik ustune mallik yapiyorum ama yapmama bi neden de sensin. Haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tam şuan büyük tuvaletim var . İş yerindeyim , yerime bakacak adam yok. Tek kişi var o da müdür. Müdüre sen burda dur ben bi s**ıp geliim diyemiyorum. Benim yerime bakabilecek arkadaş saat 11de gelecek. Napabilirim o süreye kadar hiç bilmiyorum. Bekleyelim ve görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 de abi müdüre nolcak müdürün insansa bakar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 xaty said: Kaptanin aciklamasi: hersey nasip kismet. kayseride pastirma yicegimize adana da kebap yicez sanirim Diyip adanaya indik "Adanada inmek isteyenlerin bavullarini alarak derhal ucagi terk etmelerini rica ederiz" asfashda iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 senko said: de abi müdüre nolcak müdürün insansa bakar yerine. Yok bakar bakmasına da , ben utanırım demeye. Hani müdüre nasıl dersin lan bunu :D bunun kibarcası da yok . Bildiğin 'müdür sen şurda dur ben bi s**ıp gelcem' diyosun. O yüzden gittim baaambaşka bi pozisyonda biri vardı , onu çağırdım , gelsin 'sigaraya çıkıcam' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bişi olmaz abi benim direktör bekletmişliğim var az bekleyin ben bi lavoba'ya gidip geliom demiştim hatta adam sorduydu büyük mü küçük mü diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Postal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 senko said: bişi olmaz abi benim direktör bekletmişliğim var az bekleyin ben bi lavoba'ya gidip geliom demiştim hatta adam sorduydu büyük mü küçük mü diye sdf Lan senin kazandığın parayı kazansam , parası neyse verir g*tümden vakumlattırırdım b*ku . Niye bizi bir tutuyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dün manisa'ya gittim, vestel city'de benchmark ziyareti vardı. Vestel 10 tane televizyon üretiyorsa 1 tanesi vestel lan. Bisürü farklı marka tv üretiyo adamlar için. Bu arada renault fluence ile gittim geldim, dünyada bu kadar rahatsız bir araç yoktur herhalde. Omurgam "YETER SÖZ MİLLETİN" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kan vermem gerekiyordu, gittim almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kanın mı düşük çıktı, sorulara verdiğin cevaplardan mı alamadılar, tansiyon fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben bizden beleşe alınan kanları, hastanede parayla sattıklarını gördükten sonra daha vermiyorum artık her ay mesaj atıyolar bide, şurda otobüsümüz var bekliyoruz diye NAAAAAAAAAAAAAAAAH gelirim o.ç ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bir iki maddeden almadılar. Bir de geçen hafta grip olmuştum senden olmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sadece para ile satmıyorlar kanı. Kan karşılığı kan ya da kan karşılığı para. Para da, muhtemelen kızılayın otobüsünü, takım taklavatını, eşyasını, probisini, sodasını fln karşılamakta kullanılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hastalıktan ölüyorum, bu güzelim cuma gecesinde yapabileceğim en iyi aktivite yattığım yerde göbeğimde laptopla dizi vs izlemek. tam depresyona girecekken patiye bakıyorum. keyfim yerine geliyor. şükrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 20 bininci mesajımı 10 bininci günümde atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 uykum var meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 waffle yemeye gitsek ya la diyicem ama diyemiyorum. kızın pek takmaması neden olabilir tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 69. sayfada mesajım olsun. edit: ibret olsun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Promenader said: waffle yemeye gitsek ya la diyicem ama diyemiyorum. kızın pek takmaması neden olabilir tabi sdf. abi sen nasıl gizli gizli sayfa aralarında dram yaşıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 dolapta süt var ve ben içmiyorum. çünkü ben bir eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 artık tahammül edemiyorum saçma sapan insanlara sanırım daha da az etrafımda insan kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: Promenader said: waffle yemeye gitsek ya la diyicem ama diyemiyorum. kızın pek takmaması neden olabilir tabi sdf. abi sen nasıl gizli gizli sayfa aralarında dram yaşıyorsun ya. Beni bi sen anladın imam. Sağol varol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar