inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Yarına artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 AtlaraFisildayan said: AMA AYKADAKASLAR BEN HUGUG OKUYORUM COK YOGUNUM BANA BIRAZ SURE VERIN diye diye dönemi bitirdi proje grubumdaki kızın birisi. insanlar nasıl bu kadar gebeş ve beleş yaşamaya alışmış ya. suratına okkalı bi tüküresim var ama kış gelsin iyice. tokalaşırken parmağını sık kızın zaten tüm elini avcuna alırsın sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 10000 ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!! bugun 2iş görüşmesi yaptım ikisine de kabul ettim. Bu arada bir firmaya toplamda 3 ayrı koldan görüşmeye gittim ayrı ayrı departmanlara asdhahd alacaksınız beni kaçarınız yokkk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bana bi kedi verin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Tekrar eski halime döndüm. Memnun muyum ? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Günaydın olm ya, 2 gündür iyi kötü rüyamda görüyorum. Hayır olsun, gerçekten sonum ne olacak ya acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Şimdi insanların yalnızlıktan depreşyona girme zamanları genç fırsatçılar bekleyişte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 uzerime bi kedi atın la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vay anasını diyeceğim bir geceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Spora git 2 saat ıkın, eve gel annen kurabiye yapsın kendini alama... Neyse ki gayet fitim istediğim kadar yiyebiliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 fit degil zayifsin. aci gercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pis zayıflar sırt boyun komple tutuldu acı çekiyorum bıktım bu ağrılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fotoğraflara biraz bakınca ağlayacak gibi oluyorum. Ama ağlamam lazım, her şey güzel oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 16 saattir uyanıkmışım gün içinde neler yaptığımı düşünerek aşağı yukarı bi hesap yaptım ve 6 saatimi nasıl geçirdiğimi bilmiyorum internet gibi ağzını yüzünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Moskovaya gitmek istemiyorum günlük :( iptal olsun şu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 senko said: fit degil zayifsin. aci gercekler. 1.77-75 kilo(1-2 kilo alıp iniyorum bu aralar) bişiyimin başı zayıfım kıskanç eski şişko seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ulan dişçi nasıl bi iğne yaptıysa artık burnum bile uyuştu he, nefes alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben 20ligi cektirirken 3 tane yaptirmistim aksama kadar kafam guzel gezmistim akgsdadakagkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oreo. ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Dün de doktora gittim, başım da ağrıyordu, neyse gözlük var göze falan da baktı sonra. Yapay gözyaşı verdi bir de üstüne, gözyaşım bitmiş. Şaka yapmaya çalışıyor sandım ama cidden değilmiş. Şimdi güler misin ağlar mısın. Şimdilik gülmek geliyor gerçi içimden, zira ağlayamıyorum. Allah'ım beni resmen yemeyip içmeyip trajediyle besliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Gorustugum isten olumsuz olarak donduler Hasta oldugum icin kiz arkadasla ayrilma konusmasini yapacagimiz bulusmaya gidemiyorum what a boktan day ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şu son 1-2 ay aşırı boktan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Çok mutsuz gördüm sizleri dostlarım. Şimdi bi şarkı dinleyin ve şarkıyı kendinize armağan edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Promenader said: şu son 1-2 yıl aşırı boktan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar