Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

herkes bi jet li anasını satayım.

boşver kardeş kavga mavga gereksiz şeyler. kendini ve sevdiklerini koruman gerektiğinde berserke geçersin zaten.

iti kopuğu, kaybedecek şeyi olmayan adam çok fazla. otobüste kavga edip ölen adam çok memlekette.

yok bea geyik yapıyorum öyle kavga gürültüyle işim olmaz pek, liseye kadardı o kavga dayak atma yeme falan.
Sosyal ağlarda paylaş

banyo yapıp, artist gibi tek gömlekle dışarıya çıktım, faranjit oldum, bir şey olmaz yea, deyip ertesi gün ortada gezdim, akşamına yürüyemez hale geldim, kafam kazan gibiydi, 26 derece havada üşüyordum, acile gittim, serum dayadılar, antibiyotik+ağrı kesici ateş düşürücü yazdı doktor. daha bugün kendime geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

bu arada hoşlandığım kız sevgili yapmak üzereymiş.

maşallah dediğim 3 ay yaşar amk

dur bende daha kötüsü var. haftaya hoşlandğım kız ve arkadaşıyla bi yerlere kaçalım dedik arabayla. bunların iki arkadaşı daha geliyor ve bunlardan biri benim hoşlandığım kıza yazıyor galiba. bilgiyi netleştiremedim ama hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

banyo yapıp, artist gibi tek gömlekle dışarıya çıktım, faranjit oldum, bir şey olmaz yea, deyip ertesi gün ortada gezdim, akşamına yürüyemez hale geldim, kafam kazan gibiydi, 26 derece havada üşüyordum, acile gittim, serum dayadılar, antibiyotik+ağrı kesici ateş düşürücü yazdı doktor. daha bugün kendime geldim.

/kill
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...