GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Theridone said: kavgadan korkma, efendi efendi kalk ayağa 1 direk ve tekmeyle finish him yap geç aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 olm çok gaz verdiniz çocuğun izini sürüp ağzını burnunu kırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 onu en başta yapıcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bi daha ezdirme bilader kendini, vur ağzına kalk oturduğun yerden , hatta direk kulağına patlat nevri dönsün ordan sonra çeneye sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 herkes bi jet li anasını satayım. boşver kardeş kavga mavga gereksiz şeyler. kendini ve sevdiklerini koruman gerektiğinde berserke geçersin zaten. iti kopuğu, kaybedecek şeyi olmayan adam çok fazla. otobüste kavga edip ölen adam çok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 polat alemdar : sonunu düşünen kahraman olamaz asdfhsdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yok iyileştim de hala öksürük var biraz, canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sedergine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 imamizer said: herkes bi jet li anasını satayım. boşver kardeş kavga mavga gereksiz şeyler. kendini ve sevdiklerini koruman gerektiğinde berserke geçersin zaten. iti kopuğu, kaybedecek şeyi olmayan adam çok fazla. otobüste kavga edip ölen adam çok memlekette. yok bea geyik yapıyorum öyle kavga gürültüyle işim olmaz pek, liseye kadardı o kavga dayak atma yeme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 noldu tırstın mı? dayak yemekten mi korktun? asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yemiyo işte edit : madem sayfa başı , bu gün göz doktoruna gidicem gözler pertleşiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 izin aldım işten eve gidip silahı alıp vurucam pezevengi, don atlet esirgemeyin allah yar ve yardımcım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2 malbuş yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 son 49 saatte toplam 4 saat uyumuşum. uykusuzluk adamı öldürür mü görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 banyo yapıp, artist gibi tek gömlekle dışarıya çıktım, faranjit oldum, bir şey olmaz yea, deyip ertesi gün ortada gezdim, akşamına yürüyemez hale geldim, kafam kazan gibiydi, 26 derece havada üşüyordum, acile gittim, serum dayadılar, antibiyotik+ağrı kesici ateş düşürücü yazdı doktor. daha bugün kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 senko said: son 49 saatte toplam 4 saat uyumuşum. uykusuzluk adamı öldürür mü görücez. simdi uyuyacam cok heyecanliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yarından itibaren yoğun bir eğlenme süreci beni bekliyor ve hala halsizim, öksürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Theridone said: bu arada hoşlandığım kız sevgili yapmak üzereymiş. maşallah dediğim 3 ay yaşar amk dur bende daha kötüsü var. haftaya hoşlandğım kız ve arkadaşıyla bi yerlere kaçalım dedik arabayla. bunların iki arkadaşı daha geliyor ve bunlardan biri benim hoşlandığım kıza yazıyor galiba. bilgiyi netleştiremedim ama hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Arabayla sote bi yere gidin. Elemanı çalı çırpı toplama bahanesiyle götür kuytuya, gözdağı ver. Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Elemanı değil de kızı götür sen soteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mc_Lovin said: banyo yapıp, artist gibi tek gömlekle dışarıya çıktım, faranjit oldum, bir şey olmaz yea, deyip ertesi gün ortada gezdim, akşamına yürüyemez hale geldim, kafam kazan gibiydi, 26 derece havada üşüyordum, acile gittim, serum dayadılar, antibiyotik+ağrı kesici ateş düşürücü yazdı doktor. daha bugün kendime geldim. /kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Legacy kodla ugrasmaktan kotusu yok gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Promenader said: hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 AHASDGFASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar