kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rasmon said: kozalak lazım olurdu be ilerde. folyoya sardır bari soğumasın. konuyu açmasaydı ilerde olabilirdi belki ama konuyu açınca bir karar vermek gerekiyordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Saeros said: kozalak said: yine istemediğim bir kişi benden hoşlandı. yine bir arkadaşlık bok oldu. negzel. adam tam bir heartbreaker beyler yok abi ben kırmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Nasik salak bir firma bu ki muzik dinlemek yasak olur..evet kulaklikta dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 NolaxThensbane said: Nasik salak bir firma bu ki muzik dinlemek yasak olur..evet kulaklikta dahil Yazılı kural mı koymuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 barnacle said: SeaGle said: obaaa hll team. fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa. Hangi firma lan özelden gönder. izmirdeki bölge çok sikko ya kafa sallayarak güvenliğe girebiliyorum. Yayaysan bizde de girebiliyosun. Ama araçlaysan pul yoksa illa içeriden birinin plakanı vermesi gerek güvenliğe. Plakanı veriyo tamam diyolar, bir de ruhsatı alıyorlar girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yok araçla girmiştim ya. tipim düzgün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 geçen hafta manitayla ayrıldık galba, 2 gün önce canım arkadaşımın 30 günlük kızını toprağa verdim :( , bugün annemle kavga ediyoruz, kapısı bile olmayan bir evde yaşıyorum, hayat ne boktan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 SeaGle said: barnacle said: SeaGle said: obaaa hll team. fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa. Hangi firma lan özelden gönder. izmirdeki bölge çok sikko ya kafa sallayarak güvenliğe girebiliyorum. Yayaysan bizde de girebiliyosun. Ama araçlaysan pul yoksa illa içeriden birinin plakanı vermesi gerek güvenliğe. Plakanı veriyo tamam diyolar, bir de ruhsatı alıyorlar girerken. bize ne lan götü boklu iş yerinize giriş şeklinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kıskandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kes lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 eşşek kadar adam oldum şu güzel tatil gününde askere gitmicem diye hala makale falan okuyorum araştırma yapıyorum ya... ha gayret tsk. okulu 5,5 senede bitirmiş 2,2 ortalamalı dandik öğrenciyi bile akademisyen yapıcan az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi su askerlik bana yuksek lisans yaptiriyorsa herkese herseyi yaptirabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 geçen gün şu benden hoşlanan kız şu an facebooku aşk şarkılarıyla doldurmakla meşgul. yapmayın şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi canım çok sıkıldı ne oyun oynıyasım var ne bişey izliyesim , çıkıp biraz yürücem, cya günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Gece işten geldim 1 gibi, çıktım o yorgunluğun üstüne bisiklet sürdüm 1,5 saat. Sabah 8'de de zınk diye kalktım; rüyamda görmüşüm gibi Konyaltı sahiline koşuya. Bir de ne göreyim : Triathlon yarışı var. Sanırım Tanrı Triathlona katılmamı istiyor ya da şak geçiyor benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben de dün rakı balığın üzerine 7 de uyandım. 8 e kadar yatakta döndükten sonra atladım pislete, rumeli hisarına pedalladım. bi de kahvaltı çaktım orda. mis gibi oldu. arada bi yapmak lazım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bir gün kör, topal bir adam oflaya poflaya koltuk değneklerine dayanmış yolda yürürken Allah'a yakarıyormuş, "Allah'ım, benim bu topallığıma, kör gözlerime bir çare..." diye. O sırada yanından geçmekte olan Bektaşi, adamın dediklerini duymuş, ensesine bir tane patlatmış, "lan, Allah'ı niye rahatsız ediyorsun, Allah seninle niye uğraşsın, yenisinden bir tane daha yapar." ahhahashahsdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 2009dan beri anca 1000 mesajı gectim gnlük tembelmiyim neyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 balık , patates salatası + boş işler standart bi akşam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Lan yarın yarım gün değilse,çok pis soverim patronundan muhasebe müdürüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Is gorusmeleri ise giris cikis para masraf derken sinir kestim calismiyom aq diyip dilenecem sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sokak düğünü denen amele eğlencesi kış gelince biter sanıyodum. Ne kadar da safmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şerefe. tek tatil günüm 29 ekim'e denk geldi. çalışsam çift maaş alacaktım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 selam, pole dancing yapabilen arkadaşım varmış, profesyonel dansçı, ha zabıta ilkokul arkadaşım var o daha ilginç geliyor ama.. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 insan bazen direk olmak istiyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar