Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

kozalak lazım olurdu be ilerde. folyoya sardır bari soğumasın.

konuyu açmasaydı ilerde olabilirdi belki ama konuyu açınca bir karar vermek gerekiyordu ya.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

kozalak said:

yine istemediğim bir kişi benden hoşlandı. yine bir arkadaşlık bok oldu. negzel.

adam tam bir heartbreaker beyler

yok abi ben kırmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı yine de.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

SeaGle said:

obaaa hll team.

fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa.

Hangi firma lan özelden gönder.

izmirdeki bölge çok sikko ya kafa sallayarak güvenliğe girebiliyorum.

Yayaysan bizde de girebiliyosun. Ama araçlaysan pul yoksa illa içeriden birinin plakanı vermesi gerek güvenliğe. Plakanı veriyo tamam diyolar, bir de ruhsatı alıyorlar girerken.
Mesaj tarihi:
geçen hafta manitayla ayrıldık galba,

2 gün önce canım arkadaşımın 30 günlük kızını toprağa verdim :( ,

bugün annemle kavga ediyoruz,

kapısı bile olmayan bir evde yaşıyorum,

hayat ne boktan ya
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

barnacle said:

SeaGle said:

obaaa hll team.

fakat varsa şekliniz bursa serbest bölge'ye bekleriz. Tabi önce plakanızı söyleyin, güvenliğe bildiricez almazlar yoksa bölgeye zaa.

Hangi firma lan özelden gönder.

izmirdeki bölge çok sikko ya kafa sallayarak güvenliğe girebiliyorum.

Yayaysan bizde de girebiliyosun. Ama araçlaysan pul yoksa illa içeriden birinin plakanı vermesi gerek güvenliğe. Plakanı veriyo tamam diyolar, bir de ruhsatı alıyorlar girerken.

bize ne lan götü boklu iş yerinize giriş şeklinizden.
Mesaj tarihi:
eşşek kadar adam oldum şu güzel tatil gününde askere gitmicem diye hala makale falan okuyorum araştırma yapıyorum ya...

ha gayret tsk.
okulu 5,5 senede bitirmiş 2,2 ortalamalı dandik öğrenciyi bile akademisyen yapıcan az kaldı.
Mesaj tarihi:
Gece işten geldim 1 gibi, çıktım o yorgunluğun üstüne bisiklet sürdüm 1,5 saat. Sabah 8'de de zınk diye kalktım; rüyamda görmüşüm gibi Konyaltı sahiline koşuya. Bir de ne göreyim : Triathlon yarışı var. Sanırım Tanrı Triathlona katılmamı istiyor ya da şak geçiyor benle.
Mesaj tarihi:
ben de dün rakı balığın üzerine 7 de uyandım. 8 e kadar yatakta döndükten sonra atladım pislete, rumeli hisarına pedalladım. bi de kahvaltı çaktım orda. mis gibi oldu. arada bi yapmak lazım böyle.
Mesaj tarihi:
Bir gün kör, topal bir adam oflaya poflaya koltuk değneklerine dayanmış yolda yürürken Allah'a yakarıyormuş, "Allah'ım, benim bu topallığıma, kör gözlerime bir çare..." diye. O sırada yanından geçmekte olan Bektaşi, adamın dediklerini duymuş, ensesine bir tane patlatmış, "lan, Allah'ı niye rahatsız ediyorsun, Allah seninle niye uğraşsın, yenisinden bir tane daha yapar."

ahhahashahsdha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...