Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 of beni kabul etmezler zaten diye başvuru yaptığım okul kabul etmiş gidicek param yok lan Q_Q ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bu saatte iş görüşmesine çağırdılar nasıl bir mesai anlayışınız var sizin korktum bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 odtu mimarliktan kimse varmidir acaba la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 benim tanıdığım var oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hay ben bu kızların güzellik anlayışına sokayım. bazı kız arkadaşları tenzih ediyorum ama çoğu aynı lan. ayy bi arkadaş var güzel kız diyolar, bi bakıyosun mehhh. yapmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Deliler gibi herşeyi alasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bugün bulaşıkçının biri " İnsansın, yıldırım sen harbiden insansın " dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Günlük İstanbul görevim bitti, Samsuna gidiyorum ama hiç gidesim yok. İstanbul güzel lan günlük. EDIT: Ha diyeceksin ki son bir hafta evden çıktın mı GTA oynamaktan, hayır ama olsun yine elinin altında İstanbul bulunması iyi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 triboloji diye ders seçti hoca benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sabah çayımı demledim birazdan içeceğim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Bagajı teslim edemiyorlar, nerde olduğunu bile bilmiyorlar. Bi de üstüne normal bu, hep başımıza geliyor diyorlar yüzsüz yüzsüz. Size mi kızayım, yoksa sizle iş yapan diğer firmaya mı kızayım karar veremiyorum. Bi de saçma sapan elamanı koymuşlar oraya, 1gündür yoldan gelmişim, 2 parça bavulum kaybolmuş orda ters ters konuşup sinirlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 hofff bi kere de tombalak çıkmasın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 aşk, yeniden, fak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 BabacumMostors said: aşk, yeniden, fak.. Beyninin kimyasalları çok galiba hocu senin. Hemen tepkimeye giriveriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Dansçı kıza dondurma verdim ve otelin genel müdürü bunu görmüş. Gelip hesap sordu bi dondurma verdik diye. 1 haftalık malzeme çıktı otele konuşacak. Teeeaalllaaam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 biri şu beyaz tv'yi yaksın ya. spor programı diye izliyorum, beynim yandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kahrolsun bağzı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 tembellik kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 3d printer gelmiş, hoşgelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 BabacumMostors said: aşk, yeniden, fak.. mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 BabacumMostors said: aşk, yeniden, fak.. hangi ara lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 cumartesi sabahıyla öğleden sonrası fln.. durum biraz karışık daha tam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hanimiş benim sincabım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 oturdum 2007 den beri sakladığım sms leri siliyorum.. lan ne külfet yaa 300 küdur sildim bitmedi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 BabacumMostors said: cumartesi sabahıyla öğleden sonrası fln.. durum biraz karışık daha tam değil abi elinden mi bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar