Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinüzit hastalığının ilacı bulundu

fenn

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

beyler o burna sıkılan şeyler eüyzündne benim alnım şişti bu sene, gittiğim doktor da tavsiye etmedi. çünkü sktığın suyun bi miktarı kalıyo içerde dedi

gerçi ebn sıkıp bekletiyorm psikopatlık yapıyodum falan sdfjkas

hatırladım abi topic açmıştın hatta gebercen doktora git demiştik. heheh suymuş demek ki o şişkinlik
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

hakliyim said:

bende vardı çok eskiden sinüzit .. sonra çözümü bol bol kola içip kolanın gazını genizlerime doğru basınç ile ittirip yakarak iyileştim. tertemiz.

noyan, kusura bakma da öyle birşey değil o ya.

hani dalga geçiyorsan ok de

walla eskiden kafamı oynatsam ileri geri ağrıdan çok rahatsız oluyordum. Artık geçti ya. kolayı da bıraktım. soda içiyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

otrivine'i mevsimsel bi farenjitsel bişeyden sonra kullanmayı bırakamamıştım, bi 2 ay falan kullandım, sonra noluyo lan dedim ve bıraktım. bırakma kısmı bayaa sancılı oldu :) nefes alamıyosun yani ciddi ciddi. şimdi doktor yazıyo, ben yok diyorum, almayayım.

abi o yine iyi ben 2 yil kullanmistim kucukken birakmasi makattan kan almak gibi
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar bendede yıllardır var.. okyanus suyu denilen bişey denedım bi kaç kere adını unuttum ilacın..
herkes yorum yapmışta bi kaç kişi formül soylemiş..
benim bildigim su var operasyonla temizlenebiliyor ama sonra tekrar cıkıyormuş zamanla ama kimside diyor ki ben 1 kere temizledim hayatım deişti..
ne yapmak lazm bu merete baş agrısı haftada 1 2 oluyor bende..
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okuyunca hastalığıma dua edesim geldi. Şeytan kulağına kurşun ne ağrı var ne şişkinlik gayet güzel yaşamım var ama akıntı beni deli ediyor. Burun deliklerinden değil sadece genizden olan akıntı. Peçeteyi unutalı 10 sene oluyor artık. Birde sağ burnum tıkalı sürekli. Ben 2 burnumdan nefes almak istiyorum ama bu sefer pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.

Antibiyotik kullanmak istemiyorum. Kullanmayı bıraktıktan sonra aynı oluyor ve boş yere o kadar kimyasalı yemiş oluyorum. Bir ara cempes iyi geldiydi ama sağolsun mikroplarım çok zeki hemen onuda tanıdılar. Şu aralar Kızıldeniz suyu atıyorum damla gibi burnuma
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Sırf dalmak için yüzmeyi öğrendim acele tarafından. Sırf dalmak için gemi turuna gideceğim ve koylarda bol bol dalacağım. Yada amatör dalma kurslarına gideceğim. Dalanlar tecrübelerini yazsalar. Kaç metre ,kaç kere dalmak iyi geliyor

Dalabildiğin kadar dal. Bi yerde patlıyo zaten sinüsler başlıyo akmaya sdafas. O rahatlık (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

arkadaşlar benim de şu maksiler sinüste kist varmış. baya yaygınmış bu durum insanlar arasında ve sinüzit belirtilerini taklit ediyormuş. var mı aranızda aynı durumda olan.
burun kemiği eğriliği ve burun eti için tomografide çıktı benim

Ben kist aldirdim burnumdan. 1 ay iskence cektim sonrasinda. Kanama durmadi, sivi adrenalin bastilar burundan. Cok can yakan birsey. Su an yine olustu. Kasma yani aldircaksan

Edit; senin kist ile benim ki ayni sey mi bilmiyorum tabii. Ama sinuzit iyilesmesi icin burundan alinan kist aynidir herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ondan bahsettim. Sinüzitten ameliyat oldum. Adam filmlere baktı ve sol yanak üstünde, göz altındaki o sinüs dolmuş ve taşlaşmış mı dedi, kist mi dedi öyle bir şey dedi. İlaçla olmaz mı demiştim doktora. Olmaz, ilaç tesir etmez, taşlaşmış,kist olmuş falan dediydi. Girdiler burnumdan ve adam giresiye epey uğraştı. Kırdı? ( Tam emin de değilim tıpta adı ne o yaptığının) ve ameliyat hemen bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bende ondan bahsettim. Sinüzitten ameliyat oldum. Adam filmlere baktı ve sol yanak üstünde, göz altındaki o sinüs dolmuş ve taşlaşmış mı dedi, kist mi dedi öyle bir şey dedi. İlaçla olmaz mı demiştim doktora. Olmaz, ilaç tesir etmez, taşlaşmış,kist olmuş falan dediydi. Girdiler burnumdan ve adam giresiye epey uğraştı. Kırdı? ( Tam emin de değilim tıpta adı ne o yaptığının) ve ameliyat hemen bitti.

şimdi ne durumdasın?
sizinkini bilmiyorum bende akıntı olmuyor..
ama kafa ıslak fln cıkınca yada cok soguk havada fln acaip bi bas agrısı oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Yazılanları okuyunca hastalığıma dua edesim geldi. Şeytan kulağına kurşun ne ağrı var ne şişkinlik gayet güzel yaşamım var ama akıntı beni deli ediyor. Burun deliklerinden değil sadece genizden olan akıntı. Peçeteyi unutalı 10 sene oluyor artık. Birde sağ burnum tıkalı sürekli. Ben 2 burnumdan nefes almak istiyorum ama bu sefer pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.

Antibiyotik kullanmak istemiyorum. Kullanmayı bıraktıktan sonra aynı oluyor ve boş yere o kadar kimyasalı yemiş oluyorum. Bir ara cempes iyi geldiydi ama sağolsun mikroplarım çok zeki hemen onuda tanıdılar. Şu aralar Kızıldeniz suyu atıyorum damla gibi burnuma

akıntının sinüzit olduğunu nereden biliyorsun? Ne zaman artıyor, ne zaman rahatsın?
Sosyal ağlarda paylaş

Mehanix said:

fenn said:

şimdi ne durumdasın?
sizinkini bilmiyorum bende akıntı olmuyor..
ama kafa ıslak fln cıkınca yada cok soguk havada fln acaip bi bas agrısı oluyor..

Şu an geniz akıntısı var bende. Kafam ağrımıyor hiç bir şekilde. Banyodan çıkıp, denizden çıkıp kafamı kurutmadığımı bilirim 5-10 kez. Hiç birisinde ağrı falan olmadı ama hastane kokusuna dayanamıyorum. Birde ne alakaysa manisa da kafam ağrımıştı acayip şekilde. Sene de çok fena 1 -2 kez ağrı var dersem yalan olmaz. Benim derdim akıntı ve sağ burnumdan nefes alabilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

fenn said:

akıntının sinüzit olduğunu nereden biliyorsun? Ne zaman artıyor, ne zaman rahatsın?

Geçen sene doktora gittim detaylı şekilde baktı ultrasondan falan. Sinüzit değilde alerjiden şüpheleniyorum şunları kullan gene gel dediydi. Verdiği ilaçlarda fayda etmedi ve ben tekrar gitmemiştim. Artık doktorların deneme tahtası olmaktan. Sorunu çözemeyince trip atmalarından gına geldi.Gene gideceğim doktorun birine bakalım.

Yaz kış sürekli var bu akıntı olayı. Konuşunca artıyor, tatlı yiyince artıyor. Gece üstüm açık kalırsa artıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...