Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinüzit hastalığının ilacı bulundu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir çoğumuzun şikayetçi olduğu ve ilacı bulunamadığı için her yıl çekmek zorunda kaldığı sinüzit hastalığının ilacını Türk Bilim Kadını Eda Alemdar buldu

http://www.posta.com.tr/saglik/HaberDetay/Sinuzit-hastaliginin-ilaci-bulundu.htm?ArticleID=193544

Sinüzit hastaları toplaşın
Mesaj tarihi:
doğruysa çok iyi lan artık beynim kaplanacak neredeyse sinüzitten..

artık extreme bi hal aldı.saçı kestiriyorum baş ağrısı,banyo yapıyorum bere takmadan(evde) bile gezemiyorum yatınca baş ağrısı yine..
Mesaj tarihi:
fenn said:

Bir çoğumuzun şikayetçi olduğu ve ilacı bulunamadığı için her yıl çekmek zorunda kaldığı sinüzit hastalığının ilacını Türk Bilim Kadını Eda Alemdar buldu

http://www.posta.com.tr/saglik/HaberDetay/Sinuzit-hastaliginin-ilaci-bulundu.htm?ArticleID=193544

Sinüzit hastaları toplaşın

Biber gazı daha etkili.
Mesaj tarihi:
Eşek hıyarı, bir çiçekli bitkiler familyası olan Cucurbitaceae içinde bulunan Ecballium cinsinin bilinen tek türü. Acı hıyar olarak da bilinir. Bu bitkinin taze meyvesi sıkıldığında, bitkinin tohumlarını da içeren mukus benzeri bir salgı fışkırtır.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

doğruysa çok iyi lan artık beynim kaplanacak neredeyse sinüzitten..

artık extreme bi hal aldı.saçı kestiriyorum baş ağrısı,banyo yapıyorum bere takmadan(evde) bile gezemiyorum yatınca baş ağrısı yine..

Çok sakatmış yav ameliyat falan geçirdinmi ?
Mesaj tarihi:
o resmi koyulan benim bildiğim kadarıyla cırtatan kavunudur. Ne çok adı varmış şaşırdım.

Dalmak, özellikle denize dalmak çok yararlı gelir sinüzite. Hatta doktorlar ameliyat etmeden önce bol bol dalmayı salık verir belki geçer diye.
Mesaj tarihi:
böyle saçmasalak bi şekilde ilaç falan bulunamaz yalnız. bisürü prosedürü var bunun 10-15 yıl sürüyor bi ilacın piyasaya sürülmesi işe yarıyor olması da yetmez böyle gerizekalı bilim adamıda olmaz kendi üstünde denemişmiş.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip.

=)

bunu daha önce yazmıştım ama otrivine tarzı ilaçlar sakıncalı. giderek daha kötüleştiriyor durumu çünkü
Mesaj tarihi:
O degil de soyle bi ilac ciksa cok guzel olur gercekten. Uykumu alamiyorum resmen bu meret basladigindan beri. Inanilmaz etkiliyor hayat kalitesini.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip.

Dostum yan etkisi o zaten.
Mesaj tarihi:
20 yıldır esrar içiyorum bağımlılık yapmadı gibi bir yorum olmuş

ayrıca, otrivine in zararını yaşın ilerledikçe anlayacaksın. kimi tanıyorsam ameliyat oldu burnundan. tamam çok ciddi bir şy değil, ama bir ilaca bağlı kalmadan nefes alamamak çok kötü bir his. ben çok zor bıraktım. şimdi kış geliyor egne aynı zorluklar yaşanacak tırsıyorum açıkçası
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Adfasadddfaaddasdaddfafs
  • Yeni Oluştur...