fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bir çoğumuzun şikayetçi olduğu ve ilacı bulunamadığı için her yıl çekmek zorunda kaldığı sinüzit hastalığının ilacını Türk Bilim Kadını Eda Alemdar buldu http://www.posta.com.tr/saglik/HaberDetay/Sinuzit-hastaliginin-ilaci-bulundu.htm?ArticleID=193544 Sinüzit hastaları toplaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Soyle bisi cikacak zannettim ama sonra rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bulunmuştu, http://farm5.staticflickr.com/4094/4878019703_785f4b4191_z.jpg Ama öldürme ihtimali vardı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 said: patent panding adı verilen patent koruma programı kapsamına alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 doğruysa çok iyi lan artık beynim kaplanacak neredeyse sinüzitten.. artık extreme bi hal aldı.saçı kestiriyorum baş ağrısı,banyo yapıyorum bere takmadan(evde) bile gezemiyorum yatınca baş ağrısı yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 fenn said: Bir çoğumuzun şikayetçi olduğu ve ilacı bulunamadığı için her yıl çekmek zorunda kaldığı sinüzit hastalığının ilacını Türk Bilim Kadını Eda Alemdar buldu http://www.posta.com.tr/saglik/HaberDetay/Sinuzit-hastaliginin-ilaci-bulundu.htm?ArticleID=193544 Sinüzit hastaları toplaşın Biber gazı daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 umarım doğrudur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Umarım yakında hap iğne vs şeklinde çıkarda kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 MasterHapLo said: gelincik mi bu? Acı kavun acı düvelek fln diye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ebu cehil karpuzu diyen de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Eşek hıyarı, bir çiçekli bitkiler familyası olan Cucurbitaceae içinde bulunan Ecballium cinsinin bilinen tek türü. Acı hıyar olarak da bilinir. Bu bitkinin taze meyvesi sıkıldığında, bitkinin tohumlarını da içeren mukus benzeri bir salgı fışkırtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Frostbite said: doğruysa çok iyi lan artık beynim kaplanacak neredeyse sinüzitten.. artık extreme bi hal aldı.saçı kestiriyorum baş ağrısı,banyo yapıyorum bere takmadan(evde) bile gezemiyorum yatınca baş ağrısı yine.. Çok sakatmış yav ameliyat falan geçirdinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 o resmi koyulan benim bildiğim kadarıyla cırtatan kavunudur. Ne çok adı varmış şaşırdım. Dalmak, özellikle denize dalmak çok yararlı gelir sinüzite. Hatta doktorlar ameliyat etmeden önce bol bol dalmayı salık verir belki geçer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu eğilince beyninin 6g ile yere doğru kayması sinüzitten di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 böyle saçmasalak bi şekilde ilaç falan bulunamaz yalnız. bisürü prosedürü var bunun 10-15 yıl sürüyor bi ilacın piyasaya sürülmesi işe yarıyor olması da yetmez böyle gerizekalı bilim adamıda olmaz kendi üstünde denemişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aktiftablet said: 20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip. =) bunu daha önce yazmıştım ama otrivine tarzı ilaçlar sakıncalı. giderek daha kötüleştiriyor durumu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 AHAHAHAHA Kendi gormediyse de cevredekiler forumdakiler gormustur o yan etkiyi ya. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 O degil de soyle bi ilac ciksa cok guzel olur gercekten. Uykumu alamiyorum resmen bu meret basladigindan beri. Inanilmaz etkiliyor hayat kalitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 valla benim ortaokulda daha kötüydü. kışın yürürken dişim ağrırdı fln. ama şunu söküp atacak ilacı bulursa süper olur. kadın da paraya para demez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aktiftablet said: 20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip. Dostum yan etkisi o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 20 yıldır esrar içiyorum bağımlılık yapmadı gibi bir yorum olmuş ayrıca, otrivine in zararını yaşın ilerledikçe anlayacaksın. kimi tanıyorsam ameliyat oldu burnundan. tamam çok ciddi bir şy değil, ama bir ilaca bağlı kalmadan nefes alamamak çok kötü bir his. ben çok zor bıraktım. şimdi kış geliyor egne aynı zorluklar yaşanacak tırsıyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Otrivine boktan bisey ya. Koku alabiliyo musunuz kullandiktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aktiftablet said: 20 yıldır otrivine kullanıyorum hiçbir şikayetim yok, hiçbir yan etkisini görmedim, haftada bi paket sigara içer gib bi şişe alıyorum 5tl verip. Adfasadddfaaddasdaddfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 20 yıldır koko kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim allaha şükür ne zaman içsem enerjimi geri kazanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar