Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anabolika hakkinda sorular

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

yarınızdan çoğu liftingden çok readinge vakit harcıyo icraat 0 ama

foruma küsmüş falan da değilim yazıyorum göründğü üzere 2 gram ağırlıktan korkup naturAL TAKILIYOMculara yazı yazmıyorum sadece o kadar

sakatlığımla dalga geçmeye devam kanuni =) 20kg db'den fazlaya geçiş yaparsan görürüz seni de, bi sakatlanma riski altına gir plxx dikkat et ama senin kemikler zor toparlar artık

<3 lift moar plssssss no hard feelingss
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

yarınızdan çoğu liftingden çok readinge vakit harcıyo icraat 0 ama

foruma küsmüş falan da değilim yazıyorum göründğü üzere 2 gram ağırlıktan korkup naturAL TAKILIYOMculara yazı yazmıyorum sadece o kadar

sakatlığımla dalga geçmeye devam kanuni =) 20kg db'den fazlaya geçiş yaparsan görürüz seni de, bi sakatlanma riski altına gir plxx dikkat et ama senin kemikler zor toparlar artık

<3 lift moar plssssss no hard feelingss

picachu 50 db shoulder press, ne 20 si 30 u.. lol

gecen sene yazmistik.

abi bi calis hele ne guzel fizigin var bi sakatligi atlatamadin. ben ne dedim sana ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

göğüs benim de 130 4 tekrarda omuzda güçlü bilirdim kendimi 35kg 8 tekrar tam bir fagmişim aslında afadsfas gerçi smith machinede 95kg basmışlığım varda sayılmaz smith machine heralde :D
boks çok iyi gelir bu arada bel sırt bacak özellikle omuz için çok iyi geliyor omuzların resmen fark ediyor ki sen o omuzla 2 gündebi patlatırsın torbayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim bacaklar da 370kg leg press gördü de eser yok şimdi

atlarafısıldayan 50kg db press ile ilgili bişey demişti de bidaha derse yazıcam

+

makale okuyanlara laf etmek istemedim. sonuçta aklı olan merakı olan adam okumalı sağa sola sorarak iş yapmamalı. e ben de okuyoırum sizin kadar olmasa da

olay bu akdar tartışan makale okuyan adamın arasında gelip bana sorması

neyse incdarkness benim çekircem artık inşallah kaslandırcaz arkadaşı GÜNE FAILLE BAŞLASA DA AĞIR TÜKENDİM ÇAKTIRMAYIN

bir badici arkadaş daha yetiştiricez

türkiyede zaten bi avuç insanız tartışmayalım plxsör

lift moar <3 ty all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...