Artariel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bugün arkadaşın masaüstünde kurulu halde gördüm oynuyorum abi falan diyodu ama daha 3 gün olmuş. en fazla 2 hafta veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben oynayasım geliyor sonra aman be diyorum. ama xbox'a düşmüş öyle bi deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ben de arada bakıyorum. Asıl Crusader gelince başlayacağım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geçen denk geldik, deckard cain kitaplarını yırttı lan. batsın böyle iblis profesörlüğü dedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dlc gelince bakacağız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Diablo3ün "hala" günlük 2 milyon falan traffici var yalnız, çoğu AAA oyunun total satış rakamından yüksek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Hala derken ? Adamlar daha yeni konsola cikardi oyunu. Rahat bi 2-3 sene daha ekmek yerler ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 oha konsolamı cıktı haberım yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 hayat ne güzel kuşlar böcekler, hal böyle iken d3 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 neden oynamasinlar onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ben de başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 size niye batıyor oynayanlar orası garip asıl. belki yeni fırsat bulup başladı? belki öyle arkadaş grubuyla takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofili Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 pekaziz said: Ben de başladım tekrar. kardeş sana ulaşmam lazım ancak mesaj kutun dolu özel mesaj atamiyom.Sana ulasabilecegim email adresin varsa gonderebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.teamliquid.net/video/streams/djWHEAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ben de 1 aydır oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar