GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 teklifleri bekliyorum.En kötüsü gidip şunu alıcam galiba http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/thermaltake-tts-ht-shk002ecwh-tt-esports-shock-profesyonel-oyun-kulakligi--(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57969 işte 140-150 ye falan geliyo bu civar önerebilceğiniz 0 ürünler varsa 20-30 lira fazla verip 5+1 olur falan çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://www.sanalmarketim.com/plantronics-gamecom-780-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_39210/ Bunu al, f/p ürünü. Ben sleep'ten hesaplı asus kapmasaydım bunu alacaktım, bayağı araştırdımdı. edit: 160 liraya kadar düşebiliyor fiyatı sağda solda, bir bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 160 liraya kadar düşüyosa neden olmasın, sağda solda derken ben bu headset konusunda çok acemiyim diyebilirim hep 5+1 takıldık.Biraz daha detay verirsen süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 creative tactic 3d alpha kullanıyorum. güzel aslında ama 1. sene sonunda kulaklığındaki deri soyulmaya başladı sünger çıktı meydana. yazın çok mu terlediysek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Razer ürünlerinden getirtebilirim istediğin bir model olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 seinheiser pc 350 satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 usb olmayanindan istiyorum ben de bu fiyatlarda harici ses kartina takicam, oyle daha rahat oluyor benim icin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 inatla creative diyeceğim. o fiyatlarda. ayrıca usb ses kartını söküp direk jackla kullanman mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Panasonic htf-600s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Dworgian said: inatla creative diyeceğim. o fiyatlarda. ayrıca usb ses kartını söküp direk jackla kullanman mümkün. Creative parcalaniyor. Malzemesi igrenc. Bir de arkadasta var benim kafami inanilmaz rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bende parçalanan tek yer kulaktaki terden sanıyorum, süngerin dışındaki deri oldu. onun dışında bana rahat ama kişiden kişiye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Rotweiler said: Razer ürünlerinden getirtebilirim istediğin bir model olursa. amazondan falan mı reampage said: seinheiser pc 350 satayım 150 e bırak alırım Creative bende pek sevmiyorum ya malzeme gerçekten dandik deyollar , üst düzeyini bilemem tabide 150-200 liralıkları biraz fıs gibi. Ne bilim bu thermaltake de çok şık duruyo katlanıyo falan görseli çok hoşuma gitti.Az daha olsada 5+1 ini alsam http://www.sanalmarketim.com/thermaltake-ttshtsho001ec-tt-esports-shock-one-51ch-usb-oyun-kulakligi-siyah/p_34648/ çok tatlı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 roccat kave nin yenisini sevdim ben kave xtd ama işte 150 usd olarak çıktı veya çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Roccat kave 5.1 ister misin 170 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yok şu an elimdeki bozulmazsa harcayacak param yok malesef. ama kave xtd şu yeni çıkanı 170 e hemen alırdım açıkcası para durumu iyi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 170 euroya çıkacak kulaklık 2-3 ırzına geçilmiş bir hale gelirken fiyatı düşer oraya kave için fiyat gayet iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 roccat a baktım iyiymiş de. kabloları tak cıkar bana biraz zahmetli gelir not :3 cü edit yazmayı unutmuşum kfodhkdfohkofd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bak bidaha diyom alacak olan varsa razerden felan beğendiği bir seri ya da ben şu var bu var da diyebilirim, bu ay sonunda gtirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 vatandan haftasonu 140 liraya creative tactic 3d alpha diye bisey aldim iş goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 he işte ben de onu diyorum da dinletemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Tactic 3D'leri bi dönem 99 liradan mı ne sattılar Vatan'da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dolar 2.05 TL şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Tactic falan almayin ya cok sikko headset o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 65dolara var mı daha iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Esh said: Tactic falan almayin ya cok sikko headset o. fiyat performans olarak başarılı (hele 99 a yakalanınca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar