hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 sequo questleri için vergi ödemedim ama ya umarım sorun olmaz.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 O gider pusulasi yontemi oluyor. Hizmet alimi icin sequonun kesmesi gerekliydi. Senden yana bir sikinti yok orada. Sequo da eminim kesmemistir. Aha bir usulsuzluk daha sfadadafs
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kazdıkça yolsuzluklar çıkıyor... patide neler dönüyor vay be
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bu fotoğraf hangi workshop dan alıntı kardeş
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Soris said: bu fotoğraf hangi workshop dan alıntı kardeş http://www.shamballafestival.com/
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Güzelim topiği iç etmişler yaaa nerede buranın modu ALOOOOOOOOOOOO
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hakliyim said: interperez said: hakliyim said: özgürlük ve sevgi/dostluk paylaşımı. işte bunlar hep sex. bir kaç güzel kızla penisin sertleşmeden uyuyabilmeye başlarsan ezbere tüm sözlerin anlamını yitirir. varsa eğer şekliniz beyond seks'e bekleriz . kabus musun. soyle birsey yasasam depresyona girerim. yillarca aklimdan cikmaz
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hakliyim said: türkiyenin kızları bence çok güzel ya. geçen çekildim fotoyu resimdeki herkes türk. Bunlara güzel diyosan 15 yıldır falan mağarada yaşıyon heralde. Zira hepsi ortalama üniversite genci işte.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şu 3 tane kızın arkasındaki noyzura değil mi lan?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Belki güzel çıkmadıkları içindir de kızlar gerçekten öyle "güzel" kızlar değil gibi gözüküyor Noyzura, sori. Belki fotodandır.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Adam her banlandığında ayrı bölüme salça oluyor abi, eski accountunda garbageda postu yoktu full kişiseldi, bir önceki geziden devamlı gündemdi sonra 1 tane post atmadı, şimdi de buraya sardı ya dikkat çekme hastalığı foruma kanser gibi yayıldı yemin ederim.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yokoldum diye yeni hesap açıp gelcek şimdi
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Banlanmadı ki, ben bölümlerimde mesajlarını siliyorum sadece boş zamanlarımda.
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ahaha burasi garbage burda hersey gercek
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Xaenin said: Banlanmadı ki, ben bölümlerimde mesajlarını siliyorum sadece boş zamanlarımda.keske silmeseydin simdi nası drama yaratıcam
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Git FFO'ya falan ağla olm işte, sana uzmanlık alanlarında serbest stil serzenmen için olanak sağladım.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Serhat FFO acc u hala satmadıysan bi yollasana bana. Merak ediyorum oyunu.
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Silphatos said: yokoldum diye yeni hesap açıp gelcek şimdi fjlk
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Xaenin said: Banlanmadı ki, ben bölümlerimde mesajlarını siliyorum sadece boş zamanlarımda. Ahahhah iyice kendini kaybetttin haa ;D ilk bahanen "bölümümde spiritüel saçmalıkları kesinlikle kabul etmiyorum" diye topik kilitlemeye başlamıştın. Şimdi direk garbage bölümünde üşenmeden mesajlarımı tek tek siliyorsun ;D Gün gelicek işler değişecek. Kendimi toprak altında kömürden elmasa dönüşüyormuş gibi hissediyorum bu kendince komik baskılarınla ;D
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 italyan ve hollandalılar iyi, ukraynalı ve ruslar da agızlarını acana kadar iyi
Öne çıkan mesajlar