Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan ukraynalı hollandalı rus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O gider pusulasi yontemi oluyor. Hizmet alimi icin sequonun kesmesi gerekliydi. Senden yana bir sikinti yok orada. Sequo da eminim kesmemistir. Aha bir usulsuzluk daha sfadadafs
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

interperez said:

hakliyim said:

özgürlük ve sevgi/dostluk paylaşımı.

işte bunlar hep sex.

bir kaç güzel kızla penisin sertleşmeden uyuyabilmeye başlarsan ezbere tüm sözlerin anlamını yitirir. varsa eğer şekliniz beyond seks'e bekleriz .

kabus musun. soyle birsey yasasam depresyona girerim. yillarca aklimdan cikmaz
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

türkiyenin kızları bence çok güzel ya. geçen çekildim fotoyu resimdeki herkes türk.

Bunlara güzel diyosan 15 yıldır falan mağarada yaşıyon heralde. Zira hepsi ortalama üniversite genci işte.
Mesaj tarihi:
Adam her banlandığında ayrı bölüme salça oluyor abi, eski accountunda garbageda postu yoktu full kişiseldi, bir önceki geziden devamlı gündemdi sonra 1 tane post atmadı, şimdi de buraya sardı ya dikkat çekme hastalığı foruma kanser gibi yayıldı yemin ederim.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Banlanmadı ki, ben bölümlerimde mesajlarını siliyorum sadece boş zamanlarımda.

Ahahhah iyice kendini kaybetttin haa ;D ilk bahanen "bölümümde spiritüel saçmalıkları kesinlikle kabul etmiyorum" diye topik kilitlemeye başlamıştın. Şimdi direk garbage bölümünde üşenmeden mesajlarımı tek tek siliyorsun ;D

Gün gelicek işler değişecek. Kendimi toprak altında kömürden elmasa dönüşüyormuş gibi hissediyorum bu kendince komik baskılarınla ;D
  • Yeni Oluştur...