buremba Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Para vermek için bu kadar sıkıntı çekeceğimi tahmin etmezdim ama servis bu kadar kaliteli olunca katlanıyor insan. :) Malum Türkiye'deki bankalar üzerine kayırlı kredi kartları ile Spotify hesabı alamıyoruz, birkaç yöntem denedim ben ama hiçbirinde olmadı. Öncelikle VPN ile Paypal USA hesabı açtım içine Yapı Kredi'den bir kredi kartı ekledim sonra yine VPN ile Paypal üzerinden ödemeye çalıştım ama Paypal işleminizi gerçekleştiremiyoruz tarzı bir hata mesajı döndürüyor ve Spotify'a geri döndürüyor. Sonra sanal kart ile denedim Entropay ile ama Spotify onu da kabul etmiyormuş. Nasıl çözebilirim bu problemi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tr kartları kabuletmiyor. vpn ile us spotify hesabı aç. ondan önce us spotify gift card al paypal ile vs. jerrycards.com iyidir bu konuda ödeme yaptığın saniye gönderiyorlar mailine. sonra redeem et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buremba Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 moriarty said: tr kartları kabuletmiyor. vpn ile us spotify hesabı aç. ondan önce us spotify gift card al paypal ile vs. jerrycards.com iyidir bu konuda ödeme yaptığın saniye gönderiyorlar mailine. sonra redeem et işte. her şey iyi hoş da %60 komisyon alıyor hocam adamlar. :) eğer tek yol buysa mecbur bu şekilde yapacağım. bu arada daha 20% komisyon alan burasını buldum ama güvenilir midir bilmem. http://www.maximuscards.com/index.php/itempage/detailitem?p=199430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tek yol gift card abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 borderlinxden birtane us post box al, o adrese paypal acıp vpn uzerınden kredi kartını eklet, sonra yine vpn üzerinden aldığın spotfiya o paypaldan ödeme yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 https://www.entropay.com/ kullanıyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 reampage said: borderlinxden birtane us post box al, o adrese paypal acıp vpn uzerınden kredi kartını eklet, sonra yine vpn üzerinden aldığın spotfiya o paypaldan ödeme yap. Paypal de kabul etmiyor illa us kredikartı ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben tr kartimla aldim kullandim hep? uk vpn ile yapmistim islemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buremba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bombilo said: https://www.entropay.com/ kullanıyorum ben bunu spotify'da çalışmıyor hocam bu ben de parayı yatırdıktan sonra öğrendim. :) aslında hesap malta adalarında mıymış neymiş. geezus said: ben tr kartimla aldim kullandim hep? uk vpn ile yapmistim islemi birkaç arkadaşım bu şekilde aldı ama nasıl aldı hiç bilmiyorum. aynı işlemi yapmamıza rağmen bende paypal ödemeyi kabul etmiyor geri gönderiyor adamlarda her ay tıkır tıkır spotify çekiyor paypal'dan sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben paypal'a bu gibi seylerde bu entropay'i baglayıp yapıyorum odemeyi yurt dısı adresi filan kullanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 US PayPal ile 4-5 ay kullandim ben gecen sene, icinde Is Bankasi'nin sanal karti var. Hala calisiyor. Ama neden Spotify diye soruyor insan: http://forum.paticik.com/read.php?5,6705379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buremba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 GERGE said: US PayPal ile 4-5 ay kullandim ben gecen sene, icinde Is Bankasi'nin sanal karti var. Hala calisiyor. Ama neden Spotify diye soruyor insan: http://forum.paticik.com/read.php?5,6705379,page=1 spotify'daki playlistlerimi aktarmayı denedim ama %15'ini falan bulamadı, radyo özelliği spotify kadar gelişmiş değil, android uygulaması spotify kadar kullanışlı değil, yazılım üzerinden send to mobile özelliği yok, arayüzü bana pek kullanışlı gelmedi, global hotkey özelliği devre dışı (atıyorum notepad açıkken klavyedeki pause tuşuna bastım, deezer'daki müziğin durması lazım.) ama diğer yandan upload olması büyük bir artı her ne kadar yukarda yazdıklarımın hepsine değmese de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Oha lan %60 nedir? Gifcard mi satsam burdan TR ye naapsam ? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 SPOTIFY Türkiye'de artık. 10 lira premium. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 roket adresini gönder lahmacun söylicem. para atabilirsem buna bankadan atmden falan süper olur. ilk çıktığında vpn falan sıyırmıştım. kopirayttan reklamlı bile dinleyemiyorduk. bitti mi şimdi o günler. androidten girince +2 gün pre verdi. kurdum login oldum facebook ile. oh lan dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ren said: roket adresini gönder lahmacun söylicem. para atabilirsem buna bankadan atmden falan süper olur. ilk çıktığında vpn falan sıyırmıştım. kopirayttan reklamlı bile dinleyemiyorduk. ahahahhaha bi aylık spotify premium ısmarlayabilirsin :) https://www.spotify.com/tr/get-spotify/e-card/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 "Spotify Hediye Kartları şu anda bulunduğun ülkede kullanılamıyor." didi. zaten fakirdim ben bir lahmacun söyleyebilirim ancak. beş gramdan fazla kıyma koydurtamam. sevapla kandıramıyok mu. ağaçların altından akan bal dereleri falan var bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ahuaha spotify türkiyeye geldi sonunda ama ios 7 de geldi bu nasıl iş anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar