Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu aralar tam trip modundayım 2yıldır taptığım bütün hayatımı ona göre endekslediim kız şimdi biriyle çıkıyo..... allahm nedir bu yaa..... aranızda psikolog olan varmı (bide kız olanlar genelde iyi akıl werirler) Tavsiyeler=[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ikisini de öldür kurtul :tdown::tdown::tdown:[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hayatında kızdan başka şey yok mu yavrucuğum senin?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 olmaz abi daha öğrenciyim ıslah evinde tecavüz ederler... en iyisi kiralık katil :/+%'^+&!&^'^![signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bi ara kurtulmuştuk aşk topiclerinden ama :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 guzin ablayı mı devreye soksam acaba =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ara gelsin walla şaka bi yana bizim tek başlık altında bi aşk topiğimiz wardı adı neydi yaw?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben kiz deilim ama kiz olsam sana verirdim valla billah... Ya ask mesk yalan bu yasta hele gel bi 30 una sonra bakarsin aska ye ic yat sic eglen budur abi hayat. duygusal olmamak lasim bu zalim hayatta[signature][hline]tuana...
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paticik s.kli baba tekkesine hoşgeldiniz , hertürlü aşk&meşk ruh karabasan basur ve benzeri şeylerin çözümü bizdedir. Sizi lütfen şu taraftan alalım: *güzin ablayı işaret eder*[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 işte geldim burdayım...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 11 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya olm nie bu kadar takıonuz ki sanki hayat kızlardan ibaret[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 muhtemelen öyledir aquila.[signature][hline]SlayerTr
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sen takmadınmı hiç?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
haydar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu yaşlarda çok üzerlerine düşmemek lasım[signature][hline]wraog kalbimizde yaşıyor
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kimseden tavsiye istemene gerek yok. başka birini bul, çıkabileceğin birini. unutursun. aşk güzel birşey, ama doğru insanla olursa. ps: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Valla ya takmayın bu kadar. Blackchaos un dediği gibi bu yaşta ne aşkı meşki. ye iç bi daha iç yat s.ç bide kızlarla oyalan tabi de çok bağımlı olmamak lazım :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hayat devam ediyor ister baskasıyla olsun ister senle bi kız yüzünden değmez hiç bişi kızlar hiç bişie değmez daha dorusu[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Senden uzakta hep birseyler eksik... Gonlumde derman yok inan bir nefeslik Ne bir avuntu nede biraz umit Ne yaptin bana nedir bu sessizlik Icimde birsey aciyor sen gelince aklima... Yerine sevememm yerine sevememm... Raziyim yapayalniz tukensim yillarim amaa Yerine sevemem yerine sevemem Olmuyor denedim yinede yerine sevemedim herseyii....[signature][hline]tuana...
haydar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hemen sana usgang.ch den bi hatun buluyorus ;)[signature][hline]wraog kalbimizde yaşıyor
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bunuda alın saplar birliğine anlaşıldı bu ya hiç aşık olmamış yada ii bi tekme yemiş kimse için değmez dio :S[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ps: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. saeros tan bir inci daha.[signature][hline]SlayerTr
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zuhahahahha yarıldım falla siz en küçük hoşlanmanın adına aşk koyuyosanız[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa.
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Guzin_Abla, 11 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki: kaç yaşındasın gwindon ?? 16,5 lam ne alaka güzin ablada burdaymış :):)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
Öne çıkan mesajlar