coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 selam, konuyu daha önce buraya taşımış ve el verdiği ölçüde tartışmıştık: http://forum.paticik.com/read.php?13,6755928,page=1 değerli çünkü tr'de vipassana merkezi olmadığı/ olamadığı için ender düzenleniyor bu kurs. herşey aşağıdaki linkde: http://www.tr.dhamma.org/ ve keza sorularınız için gerek başlık ve öm seçeneğiniz var, biliyorsunuz. Mal said: servant olman sankaraların için farklı bir deneyim olacaktır, dolayısıyla vaktin müsaitse servant olarak katılmanı öneririm. ayrıca dengeyi de sağlamış olursun. geçen kursta tam zamanlı katılamadığımdan ötürü- ki eski öğrenci olarak kurs süresini tamamlama zorunluluğunuz yok, müsait olduğunuz gün dahilinde katılabiliyorsunuz- hakkımı yeni bir öğrenciye devretmiştim. ama bu sefer tam zamanlı katılıyorum. ve Mal gibi; sonrasında ilgi duymuş diğer arkadaşlara da öm olarak bilgisini verdim. metta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kadın/erkek oranı tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 dengeli ancak ne işin ne girişin var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Moncici doğru bir başlangıç yapmış ama yeterli değil. Peki gelen kadınlar güzel mi? İç güzelliğini sormuyorum, lütfen meditasyonla ilgili kuntel saçma bi cevap vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hatırladığım kadarıyla haremlik selamlıkmış gençler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kuytularda fena yakalarım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 axedice said: http://i.imgur.com/o6BEcqi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 disiplin kuralları 3. her türlü cinsel faaliyetten uzak durmak; 4. yalan söylemekten uzak durmak; 5. sarhoş edici ve uyuşturucu maddelerden uzak durmak. 6. öğlen 12’den sonra yemek yemekten uzak durmak; 7. dans ve süslenmeden kaçınmak; :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 dans edemediğim bir aydınlanma istemiyorum.. Sevişmediğim aydınlanmadan bahsetmek bile istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yoga pants var mı onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kötü örnek olmak istemiyorum ilgili arkadaşlara ama... evet kurs süresince bu kurallar geçeli, ve sonrasında serbestsin ya da eski öğrenci olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 patiden katılacak olan varsa özel mesajla ulaşsın bana kesin. bi kaç tavsiyem olacak. servant olabilirim ama 15 gün içinde belli olacak müsait olup olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sanki böyle kadınlar gelicek de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 servant olarak son güne kadar istediğin vakit başvuruda bulunabilirsin... kayıt sıkıntısı yok. umarım yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 soul king olarak başvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 servant olunca malum şeyler serbest mi? sayfayı da şeyettik ehüheaöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 said: disiplin kuralları 3. her türlü cinsel faaliyetten uzak durmak; 4. yalan söylemekten uzak durmak; 5. sarhoş edici ve uyuşturucu maddelerden uzak durmak. 6. öğlen 12’den sonra yemek yemekten uzak durmak; 7. dans ve süslenmeden kaçınmak; what the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Jaegerjaquez said: said: disiplin kuralları 3. her türlü cinsel faaliyetten uzak durmak; 4. yalan söylemekten uzak durmak; 5. sarhoş edici ve uyuşturucu maddelerden uzak durmak. 6. öğlen 12’den sonra yemek yemekten uzak durmak; 7. dans ve süslenmeden kaçınmak; what the fuck kaçınmak diyor zaten. kesinlikle yasak demiyor. hani sinek öldürmekten de kaçınırsın ama bi an boşluğuna gelir çarpansın o hesap rahat takılmak mümkün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 uzaktan uzaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 pontipati said: servant olunca malum şeyler serbest mi? sayfayı da şeyettik ehüheaöö :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kötü örnek olmıcammzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 5. madde beni kalbimden vurdu.. bütün sevdiğim şeylerin yasaklandığı bir eğitime semi-god tier gidip orayı özgür kılmalıyım güzelliğimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya o değil de bu spiritüel cart curtlarda iyi para var be bizim noyzura'yı rasputin gibi pazarlasak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 geçen başlıkta da belirtilmişti buraya da not düşmekte fayda var; 10 günlük kurs boyunca, size verilecek yatak, sıcak su ve yemek için hiçbirşey ödemekle yükümlü değilsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 İyi paranın haricinde iyi karı da var, bi şekilde ucundan bulaşmak lazım bu işlere. Coco bana olan sevgini çok güzel ifade ediyorsun ama kelimeleri resimleri harekete dökelim, mesela şöyle hatunlar var mı ortamda? http://cdn.rsvlts.com/wp-content/uploads/2013/05/yoga_pants_gifs-5.gif Varsa bize ayarlayabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar