BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Black-ice said: izmire gel başımın üstünde yerin var ömlerime cevap attığın sürece. ahahasdf eyvallah barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi black ice yı alıntılamışsım barbuta ewy çakmışsın mindfuck oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şimdi iki mesaj birden olmasın dedim black-ice ile aramızda bir durum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 her halde arkadaşın da eski heyecanı kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Evliliğini bitiren insanlara dayanamıyorum, niyeyse sanki ben boşanıyormuşum gibi üzüyor beni. Bazen bu karar onları mutlu etse bile verdiği hissiyat bu. Hayırlısı olsun, İzmir'e yolun düşerse fakirhanemde bir oda açarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adam geyik yapıyor sanıodum ciddiymiş ya. neyse hayırlısı olmuştur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BabacumMostors said: bostonda da kuzenim var GELEYİM Mİ LAN? BİR TÜRKLÜK DAHA YER VAR MI ORADA? Olm ben olsam hayatımda bu kadar büyük bir değişiklikten sonra kendimi atardım yabancı ülkeye, yeni bir hayat yeni maceralar falan diye. Şükrü ile değil ama, insan ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o yönde gidiyorum valla.. da proje fln var onu halledip gitmek istiyorum arkamda iş kalmasın insanlar mağdur olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yeni zelanda super abi o konuda. Tam yasamalik yer. Olene kadar da spor yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 e tamam da lvlını göremediğim örümcekler tangle atarsa onlar bana spor yapmasın sonra.. counter atsam işlemez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 üzüldüm ya... neyse iyi olur inşallah ilerisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 4ü aynı evde geçen 5 senelik ilişkinin bitişinin üzerinden 1 sene geçti ama halden anlarım, izmire gelirsen yalnız yaşıyorum. her akşam votka rakı ve şarap olur muhtemelen muhabbetin sonu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 panpa doğum günümüz bile aynı senle, ona göre düşün yani. birbirimiz için yaratılmışız, kaderin önüne geçemeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ruh eşimi buldum mu, yoksa şair ruhlu bir don juan mı? verdureni seç öyle gel kozalak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 angarada olaydın keske be babacum a.gucu maclarina giderdik tribundeki canlıları incelerdik fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Xaenin said: Şükrü ile değil ama, insan ölür. gotumu ye sen benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 arkadaşlar ilginize ve sevginize teşekkürler, bir kaç ev dolaştıktan sonra anladım ki bir süre beklemek daha iyi olacak arayan, öm atan, fb dan soran bazı arkadaşlarla da durumu konuştuk şimdilik eşyaları depoya kaldırıp bir süre ailemin yanına geçmek en mantıklısı geldi (hele ki köpek bağlasan durmaz yerlere 1200 gibi rakamlar istediklerini gördükten sonra) 2-3 ay içerisinde tekrardan hortlatırım konuyu yada daha önce konuştuğum arkadaşlarla iletişime geçerim tekrardan ayrıca malum durum hakkında da destek veren arkadaşlara da teşekkürler, hepinizi seviyorum ulan, iyi ki bu topluluğun bir parçasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 biz de seni seviyoruz abi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Lan İldeniz... Ankara'ya gelirsen direk gel yani. Çok geçmiş olsun, hayırlısı hakkınızda. İstanbul kiraları da yani... FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 İldeniz benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sdfşf senin iş kesinleşsin de akarız elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 polis ol lojmana taşın hayallerini gerçekleştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar