Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı arayan var mıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en uzak şenesenevlere kadar
tercihen göztepe, suadiye, erenköy, caddebostan, bahariye vs. civarı (anadolu yakası haliyle)

avrupa yakasında beşiktaş olabilir (hani kadköye bir vapur mesafedir en nihayetinde)

göztepede bir ev var gayet düzgün az amsraflı ama kirasını tek başıma karşılayacak durumda değilim, 700-800 tl ye kadar kiraya ortak olabileceğim (diğer maraflar ayrı)

yakın zamanda taşınmak isteyen, ev arkadaşı taşınacak olan, sıfırdan bir yere geçmek isteyen (koltuk tv ünitesi gibi eşyalarım var)

var mıdır lan?
Mesaj tarihi:
ev arkadaşı arıyorum lan işte.. ha bir diğer seçenek de eşyaları depoya kaldırıp uygun bir yer bulana kadar baba ocağına ana kucağına dönmek olacak

aslında göstepede buludğum yer de çok iyi ya, merkezi ısıtma fln şşş kaçırmayın bak ev arkadaşınzı ben olacam
Mesaj tarihi:
Hmm bu ayrıntıyı bilmiyordum neyse hayırlısı olsun diyeyim o zaman ne diyeyim.. cidden aramaya devem ediyo olursan şubatta görüşürüz tekrar
Mesaj tarihi:
henüz resmileşmedi, dün avukatla bugün de ev sahibiyle görüştüm hanım ay sonunda geliyor sürecin son safhasına geçeceğiz

oturduk konuştuk iş daha ileri gitmeden henüz arkadaş kalabileceğimiz noktada birbirimizi kırmadan bitirelim dedik

evlenen arkadaşlar sori biraz satış koyarcasına oldu ama..
  • Yeni Oluştur...