deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Online versiyonuna yeni başladım, buddylistim falan bomboş; buddylist topic'inde de hala kimler oynuyor bilemedim açıkçası. Eğer hala aktif olarak oynayan varsa nickinizi paylaşırsanız sevinirim. Hem arada oyun oynarız hem de online'ın trade vs. sistemi hakkında sorduğum sorularla beyninizi emerim. (Sistem inanılmaz karışık hiç bir şey anlamadım, ticketlar ne işe yarıyor, neyle trade yapıyoruz, neye para harcasam falan hiç bir şey bilmiyorum. Guide buldum 2-3 tane onları okuyorum...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Neredeyse hergun giriyorum, GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Boyle oyuncular sikici ama: http://f.cl.ly/items/0Q2b0I3L3L2d242N3n12/Screen%20Shot%202013-09-03%20at%2014.28.23.png Puan sistemi filan olmadigi icin hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 rage quit attiririm proyum diyooorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Daha ikinci turn, ilk hamlem bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ekledim seni. Yazmayı unutmuşum, Elisttrea benim id'm de. Şimdi deck kurmaya çalışıyorum da, bir kaç şey okudum planeswalker 2014 packini alın; orda oynamak istediğiniz deck'e alışın öyle kurun istediğiniz decki falan yazıyordu. Mantıklı mı bu? Yoksa karıştırıp 1-2 deck belirleyip sonra acc.la gelen 5 tix'i kullanıp rare'leri uncommon'ları falan almak daha mı mantıklı. Ha bir de mtgacademy'nin quizbot'u var, soruyu bilince 3 tane kart seçip alabiliyoruz inventory'sinden. Böyle başka botlar var mı? Ya da bedava common vs. dağıtan botlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Pauper ve Planeswalker oyna ilk asamada. Tavsiyem bu. 2-3$'a iyi desteler edinebilirsin Pauper'da. Cok sik da oyunu donuyor. 1$=1 ticket iste. http://pdcmagic.com/ Planeswalker oynamayi biraktim ben, 2014 destelerini almadim ama ciktigindan beri hep aliyorum, orada da kurdugum birkac guzel destem var. Oynariz istersen. Standart'a gir birde yavasca. Classic'i simdilik bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Su botlari kullaniyorum sadece ben: Bulking, Academy, MTGOTRADERS. MTGOTRADERS ile istedigin karti PayPal ile de alabilirsin: http://www.mtgotraders.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Hmm teşekkür ettim, planeswalker'ı alayım da akşam spordan gelince deck falan kurayım, oynarız vakit oldukça. Turnuvalarda ödül vs. kazanamıyoruz biz değil mi? Para ödülleri için Amerika'da yaşayan amerikan vatandaşı olmak gerekiyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Booster kazaniyorsun iste. Onlari da ticket'e cevirip MTGOTrader'a filan satabilirsin PayPal'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ha boosterları falan veriyorlar yani. Benim derdim daha çok onlarla zaten. Muhtemelen booster kazansam açarım ben, lisedeyken hayatımdaki en büyük zevkimdi booster açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Constructed block turnuvalari oluyor en cok, yeni block eli kulaginde, geliyor. Ona girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Pauper bayağı güzel ya, gerçi az önce mono blue control geldi. Counterspell'den ne kadar nefret ettiğimi hatırladım tekrar... /Ya adam gelmiş, milyor dolarlık control destesiyle just for fun'da oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 3 saat sonra işe nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ne güzel :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 taksi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Just for Fun normal oyun yeri. Turnuva disinda tum oyunlar orada oynaniyor. 200-300 dolarlik desteler bulacaksin tabii. Ama MTGO'da oyle cok para harcamaya gerek yok. En pahali destem benim 35$'lik, epey de oyun aldim onunla. Toplamda zaten 200$ kadarlik kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aquila said: taksi yok mu? Çok yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 2 dolarlık BW pauper topladım, noble sacrifice diye geçiyor. Landlerde sıkıntı var gibi ama benim şanssızlığım da olabilir. 1 win 3 lose aldım şimdiye kadar, bir kaç oyunda da concede ya da conn. lost oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benim epey pauper deste var ama su anda sununla oynuyorum: 3 Amass the Components 4 Evolving Wilds 1 Crypt Incursion 4 Dimir Guildgate 3 Scrapskin Drake 1 Stitched Drake 2 Altar's Reap 4 Victim of Night 3 Murder 3 Butcher Ghoul 4 Dead Reveler 2 Ghoulcaller's Chant 4 Dead Weight 3 Ghoulraiser 2 Black Cat 2 Bloodhunter Bat 4 Island 9 Swamp Giriyorum simdi oynayalim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sabah oynarken sorduğum blocklama esnasında instant kullanma olayı (ve flash'lı creature'la blocklama/flash'lı creature girdikten sonra oyunun main phase'inin atlaması gibi saçmalıklar) phaseleri tek tek tıklayıp her şeyde stop yaptırarak düzeliyormuş lol. 2 gündür kanser oldum, instant kullanamıyorum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dün gece oturdum 7 dolara mono red burn (pauper) toparladım, inanılmaz eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Red Burn'e Wrath of God tarzı bir takviye var mı? Ally deckleriyle başa çıkamıyorum pauper'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Pauper ın bütçe gereksinimi ne tam bilmiyorum ama tanesi 3 dolara Supreme Verdict şu an Standart formatındaki tek Destroy All Creatures kartı. Da mono red için değil, 1WWU mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Pauper desteleri genelde 2-3$. Ama daha pahali da olabiliyorlar. Benim favori destem mesela 1,8$. Graveyard control destesi. Ama Sliver destem mesela kurdugumde 8$'di ama M14 agirlikli oldugundan 4$'a dusmus simdi. Epey epey pahali bir deste ama bu Pauper icin, 500$'lik Standart destesi gibi dusun. Red burn'in her karta vuran kartlari var, beraber kullanarak kismen Ally'lari ya da Sliver'lari temizleyebilirsin; dedidim gibi abi, MTGO'da Pauper oynamak istiyorsan Decked Builder tarzi bir database almalisin. Sunlara bak: Fireball Bloodfire Dwarf Goblin Swine-Rider Inflame (bunu mesela Fireball ya da Bloodfire Dward ile birlikte kullan) Martyr of Ashes Tremor Yamabushi's Storm Krazy Kow Swirling Sandstorm Devastate Inflame onemli cok table wipe icin ama. Digerleri 1-2 vuruyor ancak, bu da ustunu tamamliyor. Ama battlefield wipe istiyorsan tek basina calisan, sadece Crypt Rats yapiyor onu, 5$'lik bir black common o da. Wrath of God benzeri olmaz tabii ama, white meta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Electrickery işimi görüyor gibi. 1 hp'li creature'larlaydı problemim zaten. Sideboard'da bayağı iş gördü. Red burn genelde 4. 5. turn'de oyunu alıyor. Çok nadir 6-7'ye uzuyor oyun. O yüzden 4. 5. turn'de 5-6 tane creature inen, tap'te prevent eden, warden gibi creature ya da artifact indikçe hp regenleyen deckler sıkıntı yaratıyor burn'de. Bu arada henüz hiç yenemediğim tek bir deck var, o da locus. Her maç 3-4 hp'ye indiriyorum sonra adamlar momentumumu bir bozuyor maç 26-0 falan bitiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar